ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το λιμάνι εργάζεται με εντατικούς ρυθμούς λέει η Eurogate

Μέσα σε τέσσερις μέρες αναφέρει πως εξυπηρέτησε πέραν των 7000 εμπορευματοκιβωτίων

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Eurogate Container Terminal Limassol Ltd ανακοινώνει ότι οι εργασίες στο λιμάνι Λεμεσού συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και από την περασμένη Κυριακή οπότε επανήρχισαν οι εργασίες στο τερματικό, η εταιρεία έχει χειριστεί πέραν των 7000 εμπορευματοκιβωτίων.

Το προσωπικό της εταιρείας εργάζεται επί 24ώρου βάσεως με στόχο να εξυπηρετηθούν όλα τα εμπορευματοκιβώτια που είχαν συσσωρευτεί στο λιμάνι, το συντομότερο δυνατόν.

Ο ρυθμός με τον οποίο διεκπεραιώνονται οι εργασίες στο τερματικό καταδεικνύει ότι η Eurogate είναι σε θέση να ανταποκριθεί με επάρκεια στις ανάγκες της αγοράς και ν’ αντιμετωπίσει με αποτελεσματικότητα τα οποιαδήποτε προβλήματα προκύπτουν.

Η Eurogate χαιρετίζει, παράλληλα,το γεγονός ότι τόσο η Αρχή Λιμένων όσο και το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων έχουν αναγνωρίσει την αυξημένη απόδοση της εταιρείας τις τελευταίες μέρες και διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει την εντατική προσπάθεια και τον εποικοδομητικόδιάλογο με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη για την πλήρη ομαλοποίηση της λειτουργίας του τερματικού.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X