ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ειδικό βραβείο εξαγωγών για το έτος 2015 στην Pissis Ltd.

Η Pissis Ltd δραστηριοποιείται στον χώρο των διαφημιστικών και ξυλουργικών κατασκευών

Δελτίο Τύπου

Σε τελετή που έγινε την προηγούμενη βδομάδα στο Προεδρικό Μέγαρο, η εταιρεία Pissis Ltd, τιμήθηκε με το ειδικό βραβείο εξαγωγών του ΚΕΒΕ και του Υπουργείου Εμπορίου και Βιομηχανίας. Η απονομή έγινε από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Νίκο Αναστασιάδη ενώ εκ μέρους της Pissis Ltd, το βραβείο παρέλαβε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Χριστάκης Πίσσης.

Η Pissis Ltd δραστηριοποιείται στον χώρο των διαφημιστικών και ξυλουργικών κατασκευών, τα τελευταία 40 χρόνια. Η συνέπεια, ο επαγγελματισμός και η ποιότητα των κατασκευών, κατατάσσουν την Pissis Ltd, ως την καλύτερη επιλογή στον συγκεκριμένο χώρο και αυτό αποδεικνύεται από την διαχρονική παρουσία της εταιρείας καθώς και από τις μακροχρόνιες συνεργασίες της, με τις μεγαλύτερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο νησί.

Τα τελευταία χρόνια, η Pissis Ltd, επέκτεινε τις δραστηριότητες της, σε χώρες όπως η Σουηδία, η Νορβηγία, η Δανία, η Μάλτα, η Αυστρία, η Σαουδική Αραβία, το Μαυροβούνιο, η Γερμανία, η Ελλάδα, και ο Λίβανος.

Το βραβείο ειδικών εξαγωγών, αποτελεί αναγνώριση και επιβράβευση της Pissis Ltd, ενώ ανεβάζει τον πήχη για την εταιρεία, για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και διακρίσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση