ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πρότυπο Ενεργειακής Διαχείρισης για την Τράπεζα Κύπρου

Συστήματα και διαδικασίες για βελτίωση της ενεργειακής της επίδοσης

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με το Πρότυπο Ενεργειακής Διαχείρισης ISO 50001 με το οποίο εισάγει και εφαρμόζει συστήματα και διαδικασίες για βελτίωση της ενεργειακής της επίδοσης (energy performance), πιστοποιήθηκε η Τράπεζα Κύπρου.

Σε σημερινή ανακοίνωση η Τράπεζα Κύπρου αναφέρει ότι το Πρότυπο εφαρμόζεται, μέσα στο πλαίσιο της ενεργειακής της πολιτικής και της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, και στοχεύει στην ενεργειακή απόδοση των δύο Data Centres (Κέντρων Δεδομένων).

Προσθέτει ότι το Πρότυπο καθορίζει το πλαίσιο λειτουργίας των Κέντρων Δεδομένων για βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης και αποτελεσματικότητας και τη μείωση της κατανάλωσης.

Η Τράπεζα αναφέρει επίσης ότι εφαρμόζει συστήματα που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και με την εφαρμογή του νέου Προτύπου δεσμεύεται να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την ενεργειακή επίδοση των εγκαταστάσεων, συστημάτων και εξοπλισμού, καθώς και να εφαρμόσει μέτρα ενεργειακής απόδοσης για βελτίωση της χρήσης και κατανάλωσης ενέργειας.

Το πιστοποιητικό επιτυχίας παρέλαβε σήμερα ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και ο Διευθυντής Διεύθυνσης Λειτουργικών Εργασιών του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου, Χριστόδουλος Πατσαλίδης, στην ετήσια εκδήλωση ποιότητας.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση