ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αλλάζουν χέρια τρία μεγάλα ξενοδοχεία στην Πάφο

Η Ισραηλινή εταιρία αγόρασε τα ξενοδοχεία Cypria Maris, Cypria Bay και Laura

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στα χέρια Ισραηλινών πέρασαν τρία μεγάλα ξενοδοχεία που βρίσκονται στη Πάφο, γεγονός το οποίο αναμένεται να φέρει οικονομικό όφελος στον τουρισμό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Globes Publisher, πρόκειται για τα παραθεριστικά ξενοδοχεία Cypria Maris, Cypria Bay και Laura τα οποία μέχρι πρόσφατα άνηκαν σε Ινδό επιχειρηματία, ο οποίος στη συνέχεια τα πούλησε στην Fatal Hotel Management Ltd.

Η μεγάλη Ισραηλινή εταιρία, η οποία έχει τη διαχείριση 38 ξενοδοχείων σε Ισραήλ και 85 σε Ευρώπη συνεργάζεται με την ISSTA, η οποία για τη μεταφορά τουριστών έχει συνεργασία με τη αεροπορική εταιρία TUS, η οποία θα αρχίσει να δρομολογεί πτήσεις τέσσερις φορές την εβδομάδα από τη Χάιφα στην Πάφο.

Σημειώνεται δε ότι τα ξενοδοχεία αγοράστηκαν από την Fatal Hotel Managment για 80 εκατομμύρια, ενώ υπενθυμίζεται ότι πριν να πωληθούν στον Ινδό επιχειρηματία τα τρία ξενοδοχεία τα διαχειρίζονταν Κύπριοι επιχειρηματίες, οι οποίοι λόγω κόκκινων δανείων δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν και έτσι πέρασαν στα χέρια των τραπεζών .

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα παραθεριστικά ξενοδοχεία Cypria Maris, Cypria Bay και Laura είναι δυναμικότητας 800 κλίνων, ενώ διαθέτουν πισίνες, spa, εστιατόρια, και γυμναστήρια. Η αγορά των ξενοδοχείων από την εν λόγω εταιρεία αναμένεται να αλλάξει τα τουριστικά δρώμενα της πόλης.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X