ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Οι χρεώσεις Eurogate στο λιμάνι

Το ΚΕΒΕ επισημαίνει τις χρεώσεις που πρέπει να υποβάλλονται από την εταιρεία

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το ΚΕΒΕ ενημερώνει αναφορικά με τις ταρίφες που ισχύουν από τις 29/01/2017 της Eurogate μέχρι τις 9/03/2017 εφιστώντας την προσοχή να μην αποδέχονται στην πληρωμή ποσών που δεν συνάδουν με τις παρακάτω ταρίφες

1. Από τις 29/01/2017 (ημερομηνία ανάληψης της διαχείρισης του Λιμανιού Λεμεσού από την εταιρεία Eurogate ContainerTerminal Limassol) μέχρι και τις 9/03/2017, οι ταρίφες που ισχύουν για την διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων μέσω του Λιμανιού είναι οι πιο κάτω:

(α) Ρυθμιζόμενες Ταρίφες: €

Εμπορευματοκιβώτιο 20 ποδών 185.00
Εμπορευματοκιβώτιο 40 ποδών 277.50
Άδεια Εμπορευματοκιβώτια 20 ποδών 92.50
Άδεια Εμπορευματοκιβώτια 40 ποδών 138.75

(β) Μη ρυθμιζόμενες Ταρίφες:

Για όλες τις Μη Ρυθμιζόμενες Ταρίφες για την πιο πάνω περίοδο ισχύουν οι ταρίφες που εφάρμοζε η Αρχή Λιμένων Κύπρου, κατόπιν εισήγησης του ΚΕΒΕ στη σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στο Λιμάνι Λεμεσού στις 18/02/2017.

2. (α) Από τις 10/03/2017 και μέχρι τελικής συμφωνίας της εταιρείας Eurogate
ContainerTerminalLimassol με το ΚΕΒΕ και το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων για τις Μη Ρυθμιζόμενες Ταρίφες θα ισχύουν οι Ταρίφες που αναφέρονται στον επισυναπτόμενο Πίνακα. Μόλις οριστικοποιηθούν οι τελικές ταρίφες το ΚΕΒΕ θα σας ενημερώσει άμεσα.

(β) Διευκρινίζεται περαιτέρω ότι αριθμός Ταρίφων, ΔΕΝ θα χρεώνονται εκτός και εάν χρησιμοποιηθούν οι αντίστοιχες υπηρεσίες. Πιο συγκεκριμένα αναφερόμαστε στις Ταρίφες 2.1 και 2.2.3 που αφορούν επικίνδυνα φορτία, 2.3 (OTHERCHARGES,a,b,c,d,e) και 2.6 εκτός του (α) που χρεώνεται σε όλα τα φορτία.

3. Επειδή ως ΚΕΒΕ έχουμε γίνει δέκτες αρκετών τηλεφωνημάτων/παραπόνων ότι μέλη μας χρεώνονται με διάφορα ποσά που πιθανό να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, σας επισύρουμε την προσοχή σας όπως ΜΗΝ αποδέχεστε την πληρωμή ποσών που δεν συνάδουν με τις πιο πάνω ταρίφες.

Ως εκ τούτου, προτρέπεστε όπως όταν σας ζητείτε να καταβάλλετε τέτοια ποσά, να απαιτείτε την προσκόμιση αποδεικτικών στοιχείων (τιμολόγια και αποδείξεις πληρωμών) της εταιρείας EurogateContainerTerminalLimassol που να βεβαιώνουν την καταβολή τέτοιων χρεώσεων.

Νοείται ότι τα δικαιώματα των Πρακτόρων, Διαμεταφορέων και Εκτελωνιστών θα συνεχίσουν να καταβάλλονται ως η μέχρι τώρα πρακτική.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση