ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Προοπτικές επένδυσης μεταξύ Αγ.Νάπας και Jimchang-Cyprus Developing

Στο επίκεντρο ήταν το ενδεχόμενο αδελφοποίησης της Αγίας Νάπας με την πόλη Xi’an

ΚΥΠΕ

Το ενδεχόμενο αδελφοποίησης της Αγίας Νάπας με την πόλη Xi’an της Κίνας καθώς και την προοπτική για επενδύσεις συζήτησαν σε συνάντηση που είχαν στο Δημοτικό Μέγαρο ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος και αντιπροσωπεία κινεζικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στην ελεύθερη Αμμόχωστο.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «ο κ. Καρούσος υποδέχθηκε χθες στο γραφείο του την Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Κινεζικής εταιρείας Jimchang-Cyprus Developing Co Ltd, η οποία δραστηριοποιείται με επενδύσεις στην Επαρχία Αμμοχώστου, μεταξύ των οποίων το πεντάστερο ξενοδοχείο Sun City στην περιοχή της Αγίας Θέκλας».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε «το θέμα των επενδύσεων στην περιοχή και το ενδεχόμενο αδελφοποίησης της Αγίας Νάπας με την πόλη Xi’an. Επίσης συζητήθηκε η οργάνωση εβδομάδας πολιτιστικών εκδηλώσεων το Σεπτέμβριο, με στόχο την προβολή του κινέζικου πολιτισμού και κουλτούρας στην ελεύθερη Αμμόχωστο και την προώθηση και προβολή της Αγίας Νάπας ως τουριστικού προορισμού στην πόλη Xi’an και κατ’ επέκταση σε όλη τη χώρα».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση