ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Παγκόσμιες διακρίσεις για εκπαιδευόμενους λογιστές της PwC

Για την απόκτηση του επαγγελματικού τίτλου του (ICAEW) και του (ACCA)

Δελτίο Τύπου

Σημαντικές παγκόσμιες και παγκύπριες διακρίσεις πέτυχαν και πάλι εκπαιδευόμενοι λογιστές της PwC στις εξετάσεις του Δεκεμβρίου 2016 για την απόκτηση του επαγγελματικού τίτλου του Institute of Chartered Accountants in England & Wales (ICAEW) και του Association of Chartered Certified Accountants (ACCA).

Οι Μαρτίν Παπαδόπουλος και Ανδρέας Π. Κωνσταντίνου κατέλαβαν την πρώτη θέση παγκόσμια στο μάθημα Audit&Assurance του ICAEWαποσπώντας από κοινού το βραβείο «Τhe Watts».Επίσης, ο Μαρτίν Παπαδόπουλος εξασφάλισε πρώτη παγκόσμια θέση και το βραβείο «Τhe Spicer&Pegler» στο μάθημα Financial Accounting and Reporting.

Σημαντική διάκριση στις εξετάσεις του ACCAπέτυχε ο Kyrylo Tarnopolskyi,εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση σε παγκύπριο και την 7ησε παγκόσμιο επίπεδο στο μάθημαBusiness Analysis καθώς επίσης και την δεύτερη θέση παγκύπρια στην συνολική κατάταξη μεταξύ των εκπαιδευόμενων λογιστών που ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα του ACCA. Επίσης είχε διακριθεί και στις εξετάσεις του περασμένου Σεπτεμβρίου, κατακτώντας την πρώτη θέση παγκύπρια και την 12η παγκόσμια στο μάθημα Advanced Financial Management.

Σημαντικές διακρίσεις στις εξετάσεις του ACCA πέτυχαν επίσης οι AlexeyVorobyev, VladimirLyugay και LiliyaGaleeva εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση παγκύπρια στα μαθήματα Corporate Reporting, Advanced Financial Management και Advanced Performance Managementκαταλαμβάνοντας ταυτόχρονα την 6η, 18η και 27ηθέση αντίστοιχα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι εκπαιδευόμενοι λογιστές που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους τιμήθηκαν από την PwCΚύπρου σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 3 Μαρτίου 2017 στην παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου, κ. Ευγένιου Ευγενίου και του Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού, κ. Φίλιππου Σώσειλου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X