ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νέα υπηρεσία: Nova Εξοχικό

Συνεχίζει να πρωτοπορεί

Η Nova Cyprus συνεχίζει να πρωτοπορεί και εγκαινιάζει τη νέα υπηρεσία, “Nova Εξοχικό”! Με το Nova Εξοχικό, αποκλειστικά οι συνδρομητές της Nova Cyprus, έχουν πλέον την ευκαιρία να παρακολουθούν το αγαπημένο τους πρόγραμμα και στην εξοχική τους κατοικία, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση στη μηνιαία συνδρομή τους!

Με τη νέα υπηρεσία “Nova Εξοχικό”, δίνεται η δυνατότητα στους συνδρομητές, με μία συνδρομή να παρακολουθούν το τηλεοπτικό περιεχόμενο της υπηρεσίας τους, είτε στην κύρια κατοικία τους, είτε στην εξοχική, ανάλογα με το ποιον χώρο θα επιλέξουν, χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρουν εξοπλισμό. Η υπηρεσία δίνεται μέσω εγκατάστασης νέου εξοπλισμού στην εξοχική κατοικία, με δυνατότητα θέασης στη μία από τις δύο κάθε φορά. Επίσης, οι συνδρομητές που έχουν την υπηρεσία Multiview στην κύρια κατοικία τους, έχουν την δυνατότητα να την απολαμβάνουν και στο εξοχικό τους, δωρεάν.

Για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, απαιτείται μία ενεργή συνδρομή Nova Cyprus, καινούριος δέκτης με κάρτα, δορυφορικό πιάτο και εγκατάσταση
Και για εναλλαγή της εικόνας, η διαδικασία ολοκληρώνεται μέσα σε λίγα λεπτά μέσω του Nova My account (https://myaccount.novacyprus.com/) ή με κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο της Nova Cyprus!

Η Nova Cyprus είναι ο μοναδικός πάροχος Παγκύπρια που προσφέρει τέτοιου είδους υπηρεσία! Γιατί η ψυχαγωγία σου με τη Nova Cyprus….δεν κάνει διακοπές!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σχόλια αναγνωστών

«Βαλκανική άνοιξη», διαδηλώσεις σε Σερβία, Αλβανία, Μαυροβούνιο

«Το νέο φρούτο εποχής να εφαρμοστεί και εδώ. Κάποιος να αυτοανακυρηχθεί πρόεδρος, βλέπε Βενεζουέλα, και ...»
CGA  |  13:57

Δημοκρατία εναντίον Κομισιόν για το χαλλούμι

«O "Κύπριος" Επίτροπoς τί κάνει για το θέμα? Έκανε κάτι υπέρ των συμφερόντων μας ή προτιμά να το διασυνδέει ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  09:38

Κλείδωσε ψηφοδέλτιο, είδε και τον Πρόεδρο ο ΔΗΣΥ

«Εκείνος που θα βρει πόσα στότσια περιέχει ο κατάλογος των υποψηφίων του ΔΗΣΥ, κερδίσει μια φλαούνα! »
ΑΚΑ  |  09:26

Απαντά στα καρφιά Κοτζιά ο Άντρος

«Κύριε Κοτζιά, ο Άντρος δεν μπορεί να διαψευσθεί γιατί ναι μεν δεν ήταν ο ίδιος παρών, είχε όμως τον ...»
ΑΚΑ  |  09:22

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X