ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 11:25
 

Νέα υπηρεσία: Nova Εξοχικό

Συνεχίζει να πρωτοπορεί

Η Nova Cyprus συνεχίζει να πρωτοπορεί και εγκαινιάζει τη νέα υπηρεσία, “Nova Εξοχικό”! Με το Nova Εξοχικό, αποκλειστικά οι συνδρομητές της Nova Cyprus, έχουν πλέον την ευκαιρία να παρακολουθούν το αγαπημένο τους πρόγραμμα και στην εξοχική τους κατοικία, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση στη μηνιαία συνδρομή τους!

Με τη νέα υπηρεσία “Nova Εξοχικό”, δίνεται η δυνατότητα στους συνδρομητές, με μία συνδρομή να παρακολουθούν το τηλεοπτικό περιεχόμενο της υπηρεσίας τους, είτε στην κύρια κατοικία τους, είτε στην εξοχική, ανάλογα με το ποιον χώρο θα επιλέξουν, χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρουν εξοπλισμό. Η υπηρεσία δίνεται μέσω εγκατάστασης νέου εξοπλισμού στην εξοχική κατοικία, με δυνατότητα θέασης στη μία από τις δύο κάθε φορά. Επίσης, οι συνδρομητές που έχουν την υπηρεσία Multiview στην κύρια κατοικία τους, έχουν την δυνατότητα να την απολαμβάνουν και στο εξοχικό τους, δωρεάν.

Για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, απαιτείται μία ενεργή συνδρομή Nova Cyprus, καινούριος δέκτης με κάρτα, δορυφορικό πιάτο και εγκατάσταση
Και για εναλλαγή της εικόνας, η διαδικασία ολοκληρώνεται μέσα σε λίγα λεπτά μέσω του Nova My account (https://myaccount.novacyprus.com/) ή με κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο της Nova Cyprus!

Η Nova Cyprus είναι ο μοναδικός πάροχος Παγκύπρια που προσφέρει τέτοιου είδους υπηρεσία! Γιατί η ψυχαγωγία σου με τη Nova Cyprus….δεν κάνει διακοπές!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σχόλια αναγνωστών

Ακιντζί: Εξέφρασα τις ειλικρινείς μου απόψεις για τη Συρία

«Πρεπει να εχουμε υποψη μας και να μην παρασυρομαστε οτι αλλο η σημερινη καλη και ανθρωπινη συμπεριφορα ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  10:18

Βαριές οικονομικές κυρώσεις Τραμπ στην Άγκυρα

«Σιγά τις βαριές οικ. κυρώσεις ρε φαντασμένε, ανιστόριτε και υπερφίαλε `πανέξυπνε`. »
ΑΚΑ  |  09:24

Αλλάζουν τα δεδομένα Ερντογάν με τη συμφωνία Δαμασκού-Κούρδων

«Δεν χαιρεκακώ, αλλά αν οι Κούρδοι συμμαχούσαν με την Ελλάδα το 1919, σήμερα θα είχαν το κράτος τους, ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  15:46

Ακιντζί: Το μήνυμά μου παρεξηγήθηκε

«Μην τα μασάς ρε μεγάλε θα σου κόψει τον μισθό σου ο Ερντογκάν;»
Mitsos  |  13:36

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X