ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Προκλήσεις και ευκαιρίες στην Κύπρο για τους Ρώσους επιχειρηματίες

Η PwC διοργάνωσε μια εκδήλωση η οποία επικεντρώθηκε στα προτερήματα της Κύπρου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

H PwC Κύπρου διοργάνωσε πρόσφατα μια σειρά από εκδηλώσεις στη Μόσχα, οι οποίες είχαν ως σκοπό την ενημέρωση των επιχειρήσεων και των ατόμων υψηλής οικονομικής επιφάνειας, με έδρα τη Ρωσία, για τις ευκαιρίες που τους προσφέρει η Κύπρος. Συνέταιροι της PwC πραγματοποίησαν παρουσιάσεις πάνω σε όλα τα θέματα ενδιαφέροντος των επενδυτών.

Την Τετάρτη, 15 Μαρτίου, η PwC διοργάνωσε μια εκδήλωση η οποία επικεντρώθηκε στα προτερήματα της Κύπρου ως διεθνούς επιχειρηματικού κέντρου και επενδυτικού προορισμού αλλά και στην παρουσίαση των υπηρεσιών διαχείρισης πλούτου (WealthManagement Services)του οργανισμού. Πιο συγκεκριμένα παρουσιάστηκε το PwC Multi- Family Office ως μια συνολική προσέγγιση για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων.

Την Πέμπτη, 16 Μαρτίου, η PwC Κύπρου και η PwC Ρωσίας συνδιοργάνωσαν από κοινού μια πετυχημένη ημερίδα με τίτλο «Προκλήσεις και ευκαιρίες για άτομα υψηλής οικονομικής επιφάνειας», η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της PwC Μόσχας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν περισσότερα από 100 υψηλόβαθμα στελέχη ρωσικών εταιριών με επενδυτικό ενδιαφέρον για την Κύπρο.

O Διευθύνων Σύμβουλος της PwC Κύπρου, κ. Ευγένιος Ευγενίου, ανέφερε ότι «η Κύπρος αποτελεί έναν αξιόπιστο επενδυτικό προορισμό, που διαθέτει την κατάλληλη υποδομή και το θεσμικό πλαίσιο αλλά και την ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού ώστε να προσελκύσει επενδυτές που θα την αξιοποιούν ως βάση των δραστηριοτήτων

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση