ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πώς να γίνετε μέλος του STEP

Kορυφαίο επαγγελματικό δίκτυο με μέλη που εκτείνονται σε περισσότερες από 60 χώρες

Δελτίο Τύπου

Τα μέλη του STEP απολαμβάνουν αρκετά πλεονεκτήματα. Όταν γίνετε μέλος του STEP εντάσσεστε σε ένα κορυφαίο επαγγελματικό δίκτυο με μέλη που εκτείνονται σε περισσότερες από 60 χώρες, οι οποίες διέπονται από αστικό δίκαιο ή από κοινό δίκαιο. Το διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο ΤΕΡ εξασφαλίζει ότι θα παραμείνετε μπροστά από τον ανταγωνισμό, ενήμεροι με διάφορους κανονισμούς και στην κορυφή του επαγγέλματός σας. Η ιδιότητα του μέλους επίσης σας δίνει το δικαίωμα δημοσιεύσεων, μειωμένου κόστους σε εκπαιδευτικές εκδηλώσεις και σε μια σειρά άλλων παροχών.

Δύο από τους τρόπους που μπορείτε να γίνετε μέλος είναι οι εξής:

1. Δίπλωμα STEP
Μέχρι σήμερα το δίπλωμα, το οποίο περιλαμβάνει συνολικά τέσσερα πιστοποιητικά για την απόκτηση ιδιότητας μέλους, μπορούσε να παρακολουθηθεί μόνο ηλεκτρονικά. Τώρα, το CIIM προσφέρει ένα συνδυασμό μάθησης εξ αποστάσεως και διδασκαλίας πρόσωπο με πρόσωπο, κι έχει επίσης καταφέρει να εξασφαλίσει επιχορήγηση από την ΑνΑΔ για το πρώτο θέμα.

Επίσης το STEP Κύπρου θα παρέχει επιχορήγηση €1.000σε όσους ολοκληρώσουν το πλήρες δίπλωμα (4 πιστοποιητικά) και γίνουν μέλη του STEP. Για να έχουν το δικαίωμα οι συμμετέχοντες να υποβάλουν αίτηση γι’ αυτή την επιδότηση, θα πρέπει να συμφωνήσουν με τους Όρους και Προϋποθέσεις που ορίζονται από το STEP Κύπρου. Η επιδότηση αυτή θα προσφέρεται επίσης σε όσους ήδη παρακολουθούν μαθήματα για να γίνουν μέλη του STEP και σε όσους θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα χωρίς καμία οικονομική υποστήριξη από τον εργοδότη τους.

Για πληροφορίες σχετικά με το πρώτο θέμα, κάντε κλικ εδώ:
http://execedu.ciim.ac.cy/step-diploma-international-trust-management

2. Έμπειρος Επαγγελματίας

Αν είστε επαγγελματίας σε θέματα εμπιστευμάτων και διαχείρισης περιουσίας, μπορείτε να γίνετε μέλος του STEP μέσω του Experienced Practitioner Route (EPR).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιδότηση του STEP Κύπρου και για το EPR, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το STEP Κύπρουστοsecretary@stepcyprus.com.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το STEP στο www.step.org

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση