ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η κάθοδος Paul στην Κύπρο θα φέρει αλλαγές στα μερίδια αγοράς

Το κατάστημα θα στεγαστεί στην οδό Ζήνας Κάνθερ στη Λευκωσία

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το πρώτο της κατάστημα αναμένεται να ανοίξει η γαλλική αλυσίδα καφέ, ζαχαροπλαστείων, εστιατορίων και γαλλικών φούρνων Paul στην Πρωτεύουσα μέσα στο 2017.

Συγκεκριμένα, το croissantairie και boulangerie Paul, θα βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της PHC Franchised Restaurants Public Ltd και θα στεγαστεί στην οδό Ζήνας Κάνθερ στη Λευκωσία, στο νεοκλασικό κτίριο που εφάπτεται του μεγάλου παρκινγκ της Λεωφόρου Μακαρίου μπροστά από το Zena Palace.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Paul έχει καθιερωθεί σε πολλές χώρες του εξωτερικού, σαν ένας ποιοτικός προορισμός που κερδίζει συνεχώς έδαφος από τις Αμερικάνικες “Self- serviceˮ επιλογές.

Η γνωστή αλυσίδα θα προσφέρει γκάμα γαλλικών ψωμιών και γλυκών, αλλά και ολοκληρωμένο μενού (Bistro), με εμπειρία 127 ετών. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι σεφ θα περάσουν από εκπαίδευση δύο μηνών στη Γαλλία για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της αλυσίδας. Τέλος, όπως αναφέρει η ίδια η εταιρεία, «στο Paul εφαρμόζεται η γαλλική σχολή αρτοποιίας, η αργή ζύμωση, η οποία περιλαμβάνει γυρίσματα στη ζύμη, καθυστέρηση στο φούσκωμα του ψωμιού και ξεκούραση σε 2-3 διαφορετικά στάδια».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση