ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Microsoft στην εκστρατεία ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο

«Γίνε η αλλαγή: Όλοι μαζί για ένα καλύτερο διαδίκτυο»

Δελτίο Τύπου

Η Μicrosoft Κύπρου και το Κυπριακό Κέντρο Ασφαλούς διαδικτύου Cyberethics, διοργάνωσαν δύο ημερίδες σε Λευκωσία και Λεμεσό με στόχο την ενημέρωση μαθητών για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, στο πλαίσιο της «Παγκόσμιας Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου».

Με σύνθημα «Γίνε η αλλαγή: Όλοι μαζί για ένα καλύτερο διαδίκτυο», η Microsoft
προώθησε την ασφαλή και θετική χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας, ιδιαίτερα ανάμεσα σε παιδιά και νέους ανθρώπους, μέσω διαδραστικών εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.

Στη Λευκωσία, η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο Microsoft Innovation Centre, με τη συμμετοχή 161 μαθητών και περιλάμβανε ανάμεσα σε άλλα ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του κέντρου καινοτομίας, όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν ευκαιρίες για δημιουργική διαδικτυακή συμπεριφορά.

 Στη Λεμεσό η εκδήλωση έγινε στο οίκημα της ΣΕΚ Λεμεσού και απευθυνόταν σε γονείς και μαθητές. Μεταξύ άλλων αναπτύχθηκαν τα θέματα: «Συμβουλές και πρακτικές για αυξημένη ασφάλεια», «η εργασιακή παρενόχληση και η νέα διαδικτυακή της μορφή».

Η Microsoft προσέφερε στους συμμετέχοντες ενημερωτικό υλικό συμπεριλαμβανομένων και συμβουλών ασφάλειας στο διαδίκτυο.

Το τοπίο της ασφάλειας του διαδικτύου έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια από την ανάγκη για ένα «ασφαλέστερο» διαδίκτυο σε ένα «καλύτερο» διαδίκτυο. Όλοι μπορούμε να κάνουμε την αλλαγή και να ενωθούμε για ένα καλύτερο διαδίκτυο προωθώντας την ενημέρωση για την ασφαλή πλοήγηση. Στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου, χιλιάδες άνθρωποι ενώνονται για να αφυπνίσουν σε θέματα σχετικά με την ασφάλεια στο διαδίκτυο, συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις και δράσεις παγκοσμίως.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση