ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανανεωμένη ηλεκτρονική σελίδα για την Eurobank Cyprus

Eπιδιώκοντας την ταχύτερη και ευκολότερη πρόσβαση του κοινού στις υπηρεσίες της

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Eurobank Κύπρου, διατηρώντας δυναμικά τη θέση της μεταξύ των σημαντικότερων χρηματοοικονομικών οργανισμών του τόπου, συνεχίζει την πορεία της, στηριζόμενη στις επιτυχημένες στρατηγικές επιλογές της και την ισχυρή χρηματοοικονομική της θέση.

Με μεγάλη κεφαλαιακή επάρκεια, συνεχή οργανική ανάπτυξη, εξαίρετο ανθρώπινο δυναμικό και δυναμική παρουσία σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο και Ελεύθερη Αμμόχωστο, αναπτύσσεται διαρκώς με γνώμονα πάντοτε την καθολική, έγκυρη και ταυτόχρονα ταχεία εξυπηρέτηση των πελατών της, παρέχοντας σωστή πληροφόρηση και αποτελεσματικές λύσεις.

Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο, επιδιώκοντας την ταχύτερη και ευκολότερη πρόσβαση του κοινού στις υπηρεσίες της, η Eurobank Κύπρου έχει αναβαθμίσει σημαντικά την ηλεκτρονική της σελίδα (www.eurobank.com.cy), η οποία είναι εξαιρετικά φιλική και έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες και του πιο απαιτητικού της πελάτη.

Ο μοντέρνος σχεδιασμός και η προσαρμογή της σελίδας για την καλύτερη δυνατόν εμφάνισή της σε συσκευές tablet και κινητής τηλεφωνίας, την κάνει φιλική προς τον χρήστη και συμβατή με τις καθημερινές ανάγκες του, παρέχοντας παράλληλα άμεση πληροφόρηση για οικονομικά, τραπεζικά και άλλα θέματα ειδικού ενδιαφέροντος.

Μέσα από τη νέα ηλεκτρονική σελίδα της Eurobank Κύπρου δίνεται η δυνατότητα, απλά και εύχρηστα όπου και να βρίσκεται κανείς, να πληροφορείται για τα οικονομικά τεκταινόμενα, να διεκπεραιώνει τις τραπεζικές του συναλλαγές καθημερινά, όλες τις ώρες και όλο το χρόνο, ακολουθώντας απλές, φιλικές προς τον χρήστη και ασφαλείς διαδικασίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X