ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

H Gulf Air βράβευσε τους συνεργάτες της

Ξεχώρισαν κατά το 2016 σε επίπεδο πωλήσεων

Δελτίο Τύπου

Σε ένα όμορφο δείπνο που διοργανώθηκε την Πέμπτη 23 Μαρτίου στο Skinny Fox στη Λευκωσία, η Gulf Air, ο εθνικός αερομεταφορέας του Βασιλείου του Μπαχρέιν, σε συνεργασία με τον αντιπρόσωπό της στην Κυπριακή αγορά, Οrthodoxou Aviation Ltd, βράβευσαν τους συνεργάτες τους, που ξεχώρισαν κατά το 2016 σε επίπεδο πωλήσεων.

Η βραδιά διοργανώθηκε προς τιμή των ταξιδιωτικών πρακτόρων, που συνεργάζονται με την εταιρεία βραβεύοντας τους για τις δραστηριότητες τους.

Σύντομους χαιρετισμούς και ευχαριστίες απεύθυναν η Οικονομική Διευθύντρια της Gulf Air κα. Souheila Wehbe, ο κ. Αιμίλιος Χάννα Διευθυντής Αεροδρομίου Λάρνακας της Gulf Air στην Κύπρο και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Orthodoxou Aviation Ltd, κος Αντώνης Ορθοδόξου βραβεύοντας συνολικά 12 εταιρείες/γραφεία.

Η Gulf Air λειτουργεί στην Κύπρο από το 1976, συνδέοντας με εβδομαδιαίες πτήσεις τη Λάρνακα με το Μπαχρέιν. Για το έτος 2017 το πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας, προσφέρει 5 απευθείας εβδομαδιαίες πτήσεις προς Μπαχρέιν. Οι πτήσεις εκτελούνται με αεροσκάφη τύπου AirbusA-320, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον Κύπριο ταξιδιώτη.
Γενικός Αντιπρόσωπος στην Κύπρο είναι η εταιρεία Orthodoxou Aviation Ltd. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας, αλλά και για γενικές πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε τοwww.gulfair.com ή να καλέσετε στο 22 755600.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση