ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Έφτασε τα πέντε αεροπλάνα η Cobalt

Το πέμπτο αεροσκάφος A320 προστίθεται στο πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας

Newsroom K

Η Cobalt βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στο επιβατικό κοινό την άφιξη του πέμπτου αεροσκάφους της που αποτελεί μια ακόμα μίσθωση της Βιομηχανικής και Εμπορικής Τράπεζας της Κίνας (ICBC).

Πρόκειται για το πέμπτο στη σειρά αεροσκάφος της Cobalt που φέρει τα χρώματα και το λογότυπο της εταιρείας και θα ενσωματωθεί άμεσα στο πτητικό της πρόγραμμα, με στόχο να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της σε ζήτηση αεροπορικών θέσεων. Το νέο Α320 έχει εγγραφεί ήδη στο μητρώο αεροσκαφών της Κύπρου με τον αριθμό 5Β-DCZ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μητρώο αεροσκαφών της χώρας μας παρέμεινε στάσιμο εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο, μέσω των σημαντικών επενδύσεων της Cobalt σε νέα αεροσκάφη, άρχισε να αποκτά και πάλι κινητικότητα.
Τα νέα αεροσκάφη με τα οποία η Cobalt εμπλουτίζει το στόλο της προσφέρουν περισσότερες επιλογές στο επιβατικό κοινό, ενισχύουν τη σημαντική βάση των δεξιοτήτων της αεροπορίας της Κύπρου και παράλληλα δημιουργούν και ευκαιρίες για αύξηση της απασχόλησης της χώρας μας.

Εξάλλου, σύμφωνα με τα στοιχεία, ο ρόλος της αεροπορίας της Κύπρου φαίνεται να είναι καταλυτικός και να επηρεάζει το σύνολο της οικονομίας και ως εκ τούτου η Κύπρος ως νησί εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον ισχυρό τομέα των αερομεταφορών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cobalt Andrew Madar, σχολιάζοντας την εξέλιξη, τόνισε ότι η μίσθωση και του πέμπτου αεροσκάφους της εταιρείας από την ICBC αποδεικνύει την αγαστή συνεργασία μεταξύ των δυο εταιρειών. Πρόσθεσε επίσης, ότι η νέα αυτή συμφωνία σηματοδοτεί μια ισχυρή και μακρά συνεργασία. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ICBC Jun (Jim) Liu, χειρίστηκε προσωπικά το ζήτημα της μίσθωσης του πέμπτου αεροσκάφους της Cobalt ανοίγοντας τον δρόμο για μια σειρά συνεργασιών με την αεροπορική εταιρεία.

Το νέο A320 αποτελεί τη δεύτερη κατά σειρά μίσθωση της ICBC στην Cobalt, γεγονός που καταδεικνύει ότι η Κινέζικη Τράπεζα στέκεται αρωγός στο όραμα της εταιρείας για την ανάδειξη της Κύπρου σε τουριστικό προορισμό όλο το χρόνο και τη μετατροπή της χώρας μας σε περιφερειακό κόμβο αερομεταφορών.
Με τον συνεχή εμπλουτισμό του στόλου της, η Cobalt κάνει πράξη τη δέσμευση της προς το επιβατικό κοινό για διεύρυνση και επέκταση του δικτύου της στηρίζοντας την οικονομία της Κύπρου και τον Κύπριο ταξιδιώτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
cobalt  |  icbc

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Περδίκης: Το success story της κυβέρνησης για Συνεργατισμό καταρρέει

«Και όταν ανοίξει ο φάκελος για τον Συνεργατισμό πέστε όλη την αλήθεια στον κόσμο. Ποιοι πολιτικοί έχουν ...»
Πανασιανός  |  11:11

Περδίκης: Το success story της κυβέρνησης για Συνεργατισμό καταρρέει

«Σίγουρα χαίρεσαι για αυτό, αν πράγματι δεν πήγαν καλά τα πράγματα γιατί μπορεί πολλοί να πουν ότι η ...»
Πανασιανός  |  11:02

Περδίκης: Το success story της κυβέρνησης για Συνεργατισμό καταρρέει

«βασικά φταίει η νομοθεσία που επιτρέπει στον κάθε ππατταξιή να ξεφεύγει των υποχρέωσεων του κάτι όπως ...»
Αρμαγεδών  |  09:27

«Εμφύλιος» στην τουρκική κυβέρνηση εξαιτίας της οικονομίας

«Και ο Ερντογάν έχει τους Μανδαρίνους του, που επίσης αγνοεί και μιλά για συνομωσίες ! Κάτι μας θυμίζει ...»
Demetris  |  12:42

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση