ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 18:36
 

Αναδιοργάνωση της εταιρικής της δομής για την Ellinas Finance

Αξιοποίηση νέας γενιάς στελεχών με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη

Newsroom K

Σε νέα εποχή εισέρχεται η Ellinas Finance Public Company Ltd προχωρώντας σε αναδιοργάνωση της εταιρικής της δομής. Σε συνεδρία του το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας αποφάσισε όπως ο κ. Νέαρχος Πετρίδης αναλάβει τη θέση του Ανώτερου Εκτελεστικού Διευθυντή και ο κ. Κωνσταντίνος Σέρβος τη θέση του Γενικού Διευθυντή Διοικητικών Υπηρεσιών. Την ίδια ώρα ο κ. Αιμίλιος Έλληνας παραμένει στη θέση του Εκτελεστικού Προέδρου.

Λειτουργώντας με βάση τους σχετικούς κανονισμούς του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς η εταιρεία ενημέρωσε τους μετόχους και το ευρύτερο επενδυτικό κοινό για τις αλλαγές στην ηγετική της πυραμίδα.

Σε δηλώσεις του ο κ. Πετρίδης ανέφερε πως η απόφαση του Δ.Σ. της Ellinas Finance σηματοδοτεί τη σταδιακή μετάβαση της εταιρείας στη νέα εποχή μέσω της αξιοποίησης της νέας γενιάς στελεχών. «Είναι σημαντικό για κάθε οργανισμό, το όραμα και οι στόχοι του να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Μέσα από τη μακρόχρονη παρουσία της στην κυπριακή αγορά η Ellinas Finance έχει καταφέρει να καθιερωθεί στη συνείδηση του κοινού για την ποιότητα των υπηρεσιών της, αλλά και τη μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων χρηματοδοτικών προϊόντων που προσφέρει. Στόχος μας, μετά και την αναδιοργάνωση της εταιρικής δομής είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, αλλά και η διεύρυνση των εργασιών της εταιρείας», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο κ. Σέρβος σημείωσε πως οι αλλαγές στην εταιρική δομή εντάσσονται στο πλαίσιο των ενεργειών που στοχεύουν στον εκσυγχρονισμό των δομών και πρακτικών της Ellinas Finance. «Η εταιρεία παραμένει προσηλωμένη στον στρατηγικό της στόχο για συνεχή ανάπτυξη, αναδεικνύοντας παράλληλα τη φρέσκα και δυναμική παρουσία της στον τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών», ανέφερε.

Η Ellinas Finance είναι κυπριακή δημόσια εταιρεία, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, με περισσότερα από 26 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας στον τομέα των χρηματοδοτήσεων.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Στον Γ. Εισαγγελέα θα αποταθεί ο Γ. Ελεγκτής για τον Άθω Αντωνιάδη

«Ο μόνος τρόπος να αρχίσει να συμπεριφέρεται όπως πρέπει ο Μιχαηλίδης και να κατεβεί απο το καλάμι, είναι ...»
Ανώνυμος  |  14:32

Λ.Παντελίδης-Α.Σοζέν: Ελβετικό μοντέλο πολυπεριφερειακής αντί για ΔΔΟ

«Η καλά στημένη θεατρική πράξη από τον Μόνιμα Αναξιόπιστο Πρόεδρο-Μ.Α.Π ότι ξαφνικά ο Σοφός Πολιτικός ...»
Θεοχάρης Θεοχάρης  |  10:30

Τσίπρας: Η ιστορία γράφεται από αυτούς που τολμούν

«Πρεπει να πουμε ομως οτι και οι προδοσιες γινονται απο κιοτιδες που τολμουν ιστορικες υποχωρησεις !!»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  09:25

Στον Γ. Εισαγγελέα θα αποταθεί ο Γ. Ελεγκτής για τον Άθω Αντωνιάδη

«Αν πραγματικά ενδιαφέρεστε να βοηθήσετε στην πάταξη της διαφθοράς πρέπει να συνεργαστείτε με τους οργανισμούς ...»
Ελένη Αγαθαγγέλου Δημητριάδη  |  23:20

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X