ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανακαινίζεται το Hilton Park στη Λευκωσία

Άλλα δύο all inclusive ξενοδοχεία αναμένονται από την Louis Hotels σε Πάφο και Πρωταρά

Της Μαρίας Ηρακλέους

Με στόχο να ανακαινιστεί αλλά και να αναβαθμιστεί το τουριστικό προϊόν και στο κέντρο της Λευκωσίας, βρίσκονται αυτές τις μέρες σε εξέλιξη οι εργασίες αναβάθμισης του ξενοδοχείου Hilton. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ» οι αλλαγές αφορούν την πλήρη ανακαίνιση των δωματίων του ξενοδοχείου και αναμένεται να ολοκληρωθούν σε δύο μήνες, δηλαδή περί τα τέλη Απριλίου. Στο πλαίσιο των εργασιών αναβαθμίζεται και το μπαρ του ξενοδοχείου σε executive lounge. Ωστόσο πρόκειται μόνο για την πρώτη φάση της αναβάθμισης του ξενοδοχείου, ενώ η δεύτερη δεν θα πρέπει να αναμένεται πριν από τον επόμενο χειμώνα.

Το Saint Elias Resort

Την ίδια ώρα στον Πρωταρά είναι σε εξέλιξη η αναβάθμιση του θέρετρου Saint Elias Resort, μια επένδυση ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι το ξενοδοχείο χωρητικότητας 150 σουιτών και στούντιο, είχε μείνει κλειστό για κάποια χρόνια μέχρι την επαναλειτουργία του το 2016 ως ultra all inclusive θέρετρο. Η αναβάθμιση αυτή την περίοδο αφορά την δημιουργία ιδιωτικής πισίνας σε αριθμό δωματίων, ενσωματωμένο τζακούζι, ξαπλώστρες και κρεβατάκια, καθώς και την δυνατότητα επιπρόσθετων υπηρεσιών στα δωμάτια. Στις αλλαγές περιλαμβάνεται και αναβάθμιση στον χώρο του υδροπάρκου με την δημιουργία παιδικής πισίνας. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Απρίλιο και το ξενοδοχείο θα λειτουργήσει κανονικά 1η Μαΐου.

Άλλο ένα all inclusive

Άλλο ένα all inclusive θα προσφέρεται και στην Χλώρακα από τον Μάιο. Πρόκειται για το ξενοδοχείο Louis Paphos Breeze, το οποίο περιλαμβάνει 148 σουίτες του ενός υπνοδωματίου και καθώς και luxury studios. Το Paphos Breeze είναι το γνωστό Paphian Park, το οποίο αγοράστηκε από Ρώσους επενδυτές και το ενοικίασε πριν από οκτώ μήνες με 12ετές συμβόλαιο η εταιρία Louis Hotels. Το θέρετρο απευθύνεται κυρίως σε οικογένειες. Διαθέτει εστιατόρια, χώρο δραστηριοτήτων για παιδιά, σπα και εσωτερική πισίνα.

Το Lous Ivi Mare

To 2019 και συγκεκριμένα τον Μάιο αναμένεται να δεχτεί τους πρώτους του πελάτες το ξενοδοχείο Louis Ivi Mare επίσης στην Πάφο, το οποίο εντάσσεται στην κατηγορία 4 Plus. Το υπό κατασκευή ξενοδοχείο, βρίσκεται στην παραλία της Κάτω Πάφου, μεταξύ των  ξενοδοχείων Cypria Bay και Aqua Mare. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο δεν θα λειτουργεί στη βάση του πακέτου all inclusive αλλά με ημιδιατροφή.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Σχόλια αναγνωστών

Στον Γ. Εισαγγελέα θα αποταθεί ο Γ. Ελεγκτής για τον Άθω Αντωνιάδη

«Αν πραγματικά ενδιαφέρεστε να βοηθήσετε στην πάταξη της διαφθοράς πρέπει να συνεργαστείτε με τους οργανισμούς ...»
Ελένη Αγαθαγγέλου Δημητριάδη  |  23:20

ΟΑΥ για ΓεΣΥ: Υπάρχει σχέδιο Β' για παιδίατρους

«Άμα με τόσα λεφτά που τους προσφέριρ το ΓεΣΥ δεν συνεργάζονται φανταστείτε πόσα τζακρούν και αφορολήτα ...»
ΧΓΑ  |  12:09

Χριστοδουλίδης: Ένα το πλαίσιο Γκουτέρες και δεν αμφισβητείται

«Διπλωματία από τα Lidl να θεωρείς πως τα σχόλια που έδωσε η πλευρά σου επί του εγγράφου της 30ης Ιουλίου, ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  09:50

Συμπληρώθηκε η εξάδα του ΔΗΣΥ

«Mετά που το μπάχαλο με την τραγουδίστρια που σώνει και καλά να την χρήσουμε πολιτικό, τι γίνεται;»
ΑΚΑ  |  09:50

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X