ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αναζητούν διευθυντή στο ξενοδοχείο Ρόδον

Χρέη διευθυντή εκτελεί το τελευταίο διάστημα ο πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας αναπτύξεως Αγρού, Αντώνης Πισσσαρίδης

Της Μαρίας Ηρακλέους

Είκοσι μήνες παρέμεινε κλειστό για ανακαίνιση και αναβάθμιση του το ξενοδοχείο Ρόδον στον Αγρό, και επαναλειτούργησε τελικά τον Ιούνιο του 2018. Με την επαναλειτουργία του, άρχισαν και οι αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας αλλά και στη διεύθυνση του ξενοδοχείου. Έτσι μέχρι την επανέναρξη των εργασιών του ξενοδοχείου στο πηδάλιο της εταιρείας ανάπτυξεως Αγρού «Η Πρόοδος» Δημόσια ΛΤΔ ήταν ο Ανδρέας Γεωργίου, στη συνέχεια αποχώρησε από την εταιρεία. Την θέση του είχε αναλάβει ο Νίκος Χατζηιωσήφ, και στη συνέχεια ο νυν πρόεδρος του ΔΣ, Νίκος Πισσαρίδης.

Την Γενική Διεύθυνση του ξενοδοχείου,  είχε αναλάβει με το άνοιγμα του Γιώργος Ζάμπογλου, ο οποίος υπέβαλε την παραίτηση του περί τα τέλη Σεπτεμβρίου. Την ίδια περίοδο υπέβαλε την παραίτηση του και ο επικεφαλής του τομέα του food & beverage. Ακολούθως τη θέση του Διευθυντή του ξενοδοχείου ανέλαβε ο Μιχάλης Δημοσθένους, ωστόσο η διάρκεια της δικής του θητείας ήταν μόλις τρεις εβδομάδες. Τους τελευταίους δύο μήνες χρέη διευθυντή του ξενοδοχείου έχει αναλάβει ο πρόεδρος του ΔΣ Αντώνης Πισσσαρίδης. 

Συνεχείς οι αλλαγές στο ΔΣ του ξενοδοχείου Ρόδον

Ο Νίκος Πισσαρίδης είναι ο πρόεδρος του ΔΣ από τον Νοέμβριο του 2018, και συγκεντρώνει το 11,06% των μετοχών της εταιρείας.  Το μεγαλύτερο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας συγκεντρώνει η Universal Life Insurance Public Com με 17,30%, το Απεήτειον Ίδρυμα της Αρχιεπισκοπής με 15,98%,  η CYVENTURE CAPITAL PUBLIC COMPANY LTD με 8,36%, και ο Νίκος Χατζηιωσήφ ο οποίος είναι εκτελεστικός αντιπρόεδρος, συγκεντρώνει το 9.06%. Το 4,97% των μετοχών ανήκει στον Μάριο Χοιρομερίδη. 

Στην προηγούμενη σύνθεση του το ΔΣ της εταιρείας ανάπτυξεως Αγρού «Η Πρόοδος» Δημόσια ΛΤΔ, πρόεδρος ήταν ο Νίκος Χατζηιωσήφ, αντιπρόεδρος ο Κυριάκος Τσολάκκης, και μέλη ο Ανδρέας Γεωργίου, ο Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο Κίκης Χριστοδουλίδης, ο Σάββας Μενελάου, ο Ανδρέας Σταυρινός, ο Χριστόδουλος Έλληνας και ο Μάριος Χοιρομερίδης.

 

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Σχόλια αναγνωστών

Όχι Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου στην κάθοδο Ελλαδιτών ιατρών

«Οι φοροφυγαδες χρυσοπληρωμενοι γιατροι γνωριζουν πολυ καλα οτι δεν μπορουν να ανακοψουν τους ελλαδιτες ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  06:08

Τζ. Χούρικαν: Διαφορές υψηλόβαθμων αξιωματούχων παίζονται στο γήπεδο της Τρ. Κύπρου (Βίντεο)

«Κε Hourican, αν η συζήτηση βλάπτει την Τρ. Κύπρου, σκεφτείτε να αλλάξετε δικηγόρους. Ακόμα μπορείτε ...»
Loucas  |  15:18

Το ακριβό διαζύγιο των Μπέζος

«Ολες οι γυναικες θα ηθελαν να ειναι στην θεση της κας μπεζου!!»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  06:31

Τζ. Χούρικαν: Διαφορές υψηλόβαθμων αξιωματούχων παίζονται στο γήπεδο της Τρ. Κύπρου (Βίντεο)

«Ο κος Χούρικαν εθελοτυφλεί! Αγνοεί ότι ο σεντερ φορ του γηπέδου ειναι ο κος Πολυβίου. Με την κρίση του ...»
Πανικοδημος  |  10:53

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X