ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανοίγει τις πόρτες του τον Μάϊο το Radisson Blu

Πυρετώδεις οι ετοιμασίες για το άνοιγμα του ξενοδοχείου που υπολογίζεται τον Μάιο

Της Μαρίας Ηρακλέους

Κανονικά συνεχίζονται οι εργασίες για την ολοκλήρωση του πρώτου ξενοδοχείου Radisson Blu στη Λάρνακα, το οποίο σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση από την εταιρία αναμένεται να είναι έτοιμο το αργότερο μέχρι τον Μάιο του 2018.

Ήδη η εταιρία είναι στο ψάξιμο για το προσωπικό το οποίο θα στελεχώσει το πολυτελές ξενοδοχείο, ενώ για τον σκοπό αυτό διοργανώνει μέρες καριέρας στις 9 και 10 Φεβρουαρίου στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα το ξενοδοχείο ζητά υπαλλήλους για 18 διαφορετικές θέσεις εργασίας, από υπεύθυνο πωλήσεων, σερβιτόρους, καμαριέρες μέχρι και ναυαγοσώστες. Σύμφωνα με την ανακοίνωση η εργοδότηση θα ξεκινήσει από τον Απρίλιο του 2018.

Προσωπικό για δώδεκα ορόφους

Το προσωπικό θα κληθεί να στελεχώσει δώδεκα συνολικά ορόφους, αφού ο χώρος που θα καταλαμβάνει το ξενοδοχείο εκτείνεται από τον 5ο όροφο του κτηρίου και μέχρι τον 16ο. όπως έχει ανακοινωθεί, 106 δωμάτια θα υπάρχουν συνολικά σε όλους τους ορόφους, ενώ τα περισσότερα αφορούν σουίτες και senior rooms. Το μικρότερο δωμάτιο του ξενοδοχείου θα είναι έκτασης 35 τμ και το μεγαλύτερο θα ξεπερνά τα 70 τμ. Προδιαγραφές με τις οποίες το ξενοδοχείο φιλοδοξεί να προσελκύσει ως επί τω πλείστω επισκέπτες με βαθιές τσέπες, ενώ προσβλέπει να συγκεντρώσει ως επισκέπτες στελέχη εταιριών και επιχειρήσεων. 

Το ξενοδοχείο θα έχει πισίνα και pool bar στον 50 όροφο ενώ στον 16ο θα υπάρχει χώρος για διεξαγωγή εκδηλώσεων. Το μεγάλο ατού του Radisson blu είναι η πανοραμική θέα της Λάρνακας που θα προσφέρεται σε όσους επισκέπτονται τον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου.
Η συνολική έκταση του mall ξεπερνά τα 1.000 τ.μ., ενώ ολόκληρο το έργο εκτείνεται σε 23.684 τ.μ. 

Σημειώνεται ότι στον χώρο θα υπάρχουν πέραν των 300 καλυμμένων χώρων στάθμευσης από τον 1ο μέχρι τον 4ο όροφο του κτηρίου.

Εμπορικό κέντρο

Στον ισόγειο χώρο του κτηρίου θα λειτουργεί εμπορικό κέντρο με 10-15 καταστήματα, καφετέριες και δύο εστιατόρια, τα οποία είναι steak house  και περουβιανή και ιαπωνική κουζίνα.

Σε ό’τι αφορά τα καταστήματα που θα φιλοξενηθούν, το σίγουρο είναι ότι δεν αφορούν τις γνωστές αλυσίδες ένδυσης και υπόδησης, αλλά θα πρόκειται για upgraded καταστήματα. Οι επισκέπτες θα μπορούν να βρουν γνωστά brands κοσμηματοπωλείων, αρωματοπωλείων, τόσο από το εξωτερικό όσο και από άλλες πόλεις της Κύπρου. Θα υπάρχει επίσης ένα κατάστημα με ανδρικά είδη ένδυσης και άλλο ένα με γυναικεία, ένα gift shop και ένα κατάστημα με οπτικά είδη.

Σημειώνεται τέλος ότι σε ό, τι αφορά το δεύτερο ξενοδοχείο Radisson Blu, η αποπεράτωση του δεν θα πρέπει να αναμένεται πριν το 2019. 

 

 

 

 

 

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Σχόλια αναγνωστών

Φυλακτού: Ο στόχος ήταν να πληγεί το δημόσιο σχολείο

«Εξ ορθολογισμός είναι να αποκόπτεις 300 και πλέον θέσεις καθηγητών και να δίνεις 1688 προαγωγές ? Εξ ...»
Σκεπτόμενος  |  10:09

Φυλακτού: Ο στόχος ήταν να πληγεί το δημόσιο σχολείο

«O μέγας Φίλιος θα εννοούσε βέβαια το πλήγμα από τους εκπαιδευτικούς! »
knak  |  09:33

Λουκέτο στα σχολεία και στασιμότητα στην παιδεία

«Οταν οι εκπαιδευτικοί έχασαν το παιγνίδι, λόγω .... παπαριών! »
knak  |  09:31

Φυλακτού: Ο στόχος ήταν να πληγεί το δημόσιο σχολείο

«Ένα ΡΑΦΤΙ που θέλετε πραγματικά. Γιατι; Κοιτάξετε γύρω σας! »
Ρ Α Φ Τ Ι  |  21:42

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση