ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Aristo Developers – Ισχυρή Ζήτηση Παραθαλάσσιων Ακινήτων

Ανάμεσα σε αυτές τις αναπτύξεις περιλαμβάνονται έργα όπως το Rosemarine Residences

Δελτίο Τύπου

Με την Πάφο να διατηρεί τα σκήπτρα σε πωλητήρια έγγραφα ξένων αγοραστών ακινήτων και το 2018, τα παραθαλάσσια έργα της Aristo Developers στην πόλη του Κινύρα γνωρίζουν τεράστια ζήτηση από δυνητικούς αγοραστές και επενδυτές ακινήτων διαφόρων εθνικοτήτων.

Ενδεικτικό της ισχυρής ζήτησης για τα έργα αυτά είναι οι εξαιρετικές επιδόσεις πωλήσεων που σημειώνουν αποτελώντας πραγματικό πόλο έλξης για ξένους αγοραστές που επιθυμούν μια διαχρονική και συνάμα προσοδοφόρο επένδυση στην χώρα μας.

Ανάμεσα σε αυτές τις αναπτύξεις περιλαμβάνονται έργα όπως το Rosemarine Residences, ακριβώς απέναντι από την θάλασσα σε απόσταση αναπνοής από βραβευμένες παραλίες το οποίο και εφάπτεται του παραλιακού δρόμου Πάφου - Κισσόνεργας που οδηγεί στον Κόλπο των Κοραλλίων με πληθώρα καφεστιατορίων, καταστημάτων και άλλων υπηρεσιών.

Το έργο αποτελείται από 15 πολυτελέστατες ανεξάρτητες επαύλεις 3, 4 και 5 υπνοδωματίων, διαμερίσματα 2 και 3 υπνοδωματίων καθώς και από αριθμό εμπορικών καταστημάτων. Ενδεικτικό της ισχυρότατης ζήτησης από αγοραστές ακινήτων για το Rosemarine Residences αποτελεί το γεγονός ότι έχει ήδη πωληθεί πέραν του 85% των συνολικών διαθέσιμων μονάδων του έργου κάτι που το κατατάσσει σε ένα από τα πλέον περιζήτητα έργα της χώρας.

Σε αντίστοιχους ρυθμούς πωλήσεων κινείται και το Plage Residences το οποίο αναπτύσσεται στην καρδιά της Τουριστικής περιοχής της Πάφου. Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από αμμώδεις παραλίες, τον παραλιακό δρόμο της Κάτω Πάφου που οδηγεί στο Γραφικό λιμανάκι της πόλης με το Μεσαιωνικό Κάστρο της πόλης, πληθώρα καφεστιατορίων, καταστημάτων και άλλων υπηρεσιών.

Το έργο βρίσκεται ήδη στην τρίτη φάση ανάπτυξης η οποία και περιλαμβάνει 15 πολυτελείς ανεξάρτητες κατοικίες 3ων και 4ων υπνοδωματίων αλλά και 7 ευρύχωρες μεζονέτες 3 υπνοδωματίων οι οποίες και ξεχωρίζουν ως προς τον μοντέρνο τους σχεδιασμό. Οι πωλήσεις της 3ης φάσης του έργου έχουν ξεπεράσει το 70% των συνολικών διαθέσιμων μονάδων την στιγμή που οι 50 επάυλεις των πρώτων δύο φάσεων έχουν ήδη πωληθεί.

Με μια πορεία συνέπειας και εμπιστοσύνης πέραν των 38 χρόνων, η Aristo Developers ως ηγετική φυσιογνωμία στον τομέα ανάπτυξης γης στην Κύπρο, συνεχίζει να αναπτύσσεται σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας έργα διεθνών προδιαγραφών στηρίζοντας την οικονομία της χώρας μας αλλά και ιδιαίτερα της Πάφου όπου και σύντομα προγραμματίζει την ανάπτυξη πολλών άλλων νέων παραθαλάσσιων έργων.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ARISTO DEVELOPERS στο τηλέφωνο χωρίς χρέωση: 8000 2747 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.aristodevelopers.com

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

«Ωκεανίς» στην Ελλάδα: Φέρνει μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις

«Συνεχιζεται αυτη η ανοησια να δινονται ονοματα σε καθε συννεφο;»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  10:56

«Βαλκανική άνοιξη», διαδηλώσεις σε Σερβία, Αλβανία, Μαυροβούνιο

«Το νέο φρούτο εποχής να εφαρμοστεί και εδώ. Κάποιος να αυτοανακυρηχθεί πρόεδρος, βλέπε Βενεζουέλα, και ...»
CGA  |  13:57

Δημοκρατία εναντίον Κομισιόν για το χαλλούμι

«O "Κύπριος" Επίτροπoς τί κάνει για το θέμα? Έκανε κάτι υπέρ των συμφερόντων μας ή προτιμά να το διασυνδέει ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  09:38

Κλείδωσε ψηφοδέλτιο, είδε και τον Πρόεδρο ο ΔΗΣΥ

«Εκείνος που θα βρει πόσα στότσια περιέχει ο κατάλογος των υποψηφίων του ΔΗΣΥ, κερδίσει μια φλαούνα! »
ΑΚΑ  |  09:26

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X