ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 12:17
 

«Arithea Villas» - Νέο συγκρότημα κατοικιών από την Aristo Developers στην Πάφο

Το νέο έργο του ομίλου βρίσκεται στην καρδιά της τουριστικής περιοχής της Κάτω Πάφου

Δελτίο Τύπου

Μετά τις εντυπωσιακές υπερπολυτελείς επαύλεις του έργου Hillcrest Residences στην περιοχή Καλόγηροι της Λεμεσού, την δεύτερη φάση του περιζήτητου Plage Residences στην παραλιακή τουριστική περιοχή Πάφου και τα υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής διαμερίσματα του Citygate Residences στην καρδιά της Λεμεσού, η Aristo Developers ανακοινώνει το τέταρτο νέο της έργο για το 2017 ενισχύοντας την εντυπωσιακή της συλλογή που μετρά πέραν των 50 έργων στο στάδιο κατασκευής στις επαρχίες Πάφου και Λεμεσού.

Το νέο έργο του ομίλου, «Arithea Villas» βρίσκεται στην καρδιά της τουριστικής περιοχής της Κάτω Πάφου κοντά σε γνωστά εστιατόρια, τουριστικά συγκροτήματα, κέντρα αναψυχής και σε απόσταση αναπνοής από παραλίες και το γραφικό λιμανάκι της πόλης.

Πρόκειται για ένα καλά μελετημένο αρχιτεκτονικά έργο που συνδυάζει άριστα την άνεση με τη λειτουργικότητα επενδυμένα με της υψηλότερης ποιότητας υλικά και εγκαταστάσεις. Το έργο αποτελείται από κατοικίες 3ων υπνοδωματίων υψηλών προδιαγραφών με ιδιωτική πισινά, σε μεγάλα οικόπεδα.

Με εύκολη πρόσβαση στις κεντρικές οδικές αρτηρίες, στο κέντρο της πόλης, σε σχολεία, ιδιωτικά νοσηλευτήρια καθώς επίσης και στον υπεραστικό αυτοκινητόδρομο, το «Arithea Villas» αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο για μια πολύ καλή επένδυση.

Η Aristo Developers δίνει δυναμικά το παρόν της με την ανάπτυξη σημαντικών νέων έργων στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, προσφέροντας την πιό αξιόπιστη επιλογή στον τομέα ανάπτυξης ακινήτων.

Διαθέτει:
• Πάνω από 265 αποπερατωμένες αναπτύξεις
• 50 έργα τα οποία βρίσκονται στο στάδιο της κατασκευής.
• Γη προς μελλοντική ανάπτυξη εμβαδού πέραν των 6 εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων στις πιο προνομιούχες περιοχές της Κύπρου
• Συνεργασία με διεθνείς οίκους στον σχεδιασμό μεγάλης κλίμακας αναπτύξεων όπως το Venus Rock Golf Resort στην Πάφο και το Eagle Pine Golf Resort στην επαρχία Λεμεσού

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Μειώθηκε κατά 10% το προσωπικό της Τράπεζας Κύπρου

«Δυστυχως θα ακολουθησει και αλλο σχεδιο σε ενα χρονο ! Οι υπεραριθμοι ειναι πολυ περισσοτεροι !»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:58

Μειώθηκε κατά 10% το προσωπικό της Τράπεζας Κύπρου

«Δυστυχως θα ακολουθησει και αλλο σχεδιο σε ενα χρονο ! Οι υπεραριθμοι ειναι πολυ περισσοτεροι !»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:58

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«η ίδια ανακωχή όπως έγινε στην Κύπρο το 74. το μεγαλύτερο μέρος της καταλήφθηκε σε εκεχειρία.»
Χαριθέα  |  12:43

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«Οι δύο Αμερικάνοι πήγαν στην Τουρκία να δουλέψουν τον ψυχάκια και αυτός τους δούλεψε όπως ο ίδιος ήθελε!!! ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X