ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Bakertilly: Νέο πρόσωπο και νέες στοχεύσεις για το μέλλον

Ο Μ. A. Κλείτου παρουσίασε στην Κύπρο τη νέα εταιρική εικόνα του Οίκου

Δελτίο Τύπου

Το νέο πρόσωπο της Bakertilly τόσο για την Κύπρο, όσο και σε διεθνές επίπεδο, παρουσίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Bakertilly Ανατολικής Ευρώπης κ. Μάριος A. Κλείτου.

Μιλώντας σε παρουσίαση που έγινε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στη Λευκωσία, ανάφερε ότι από τις 3 Δεκεμβρίου, η Bakertilly διαθέτει διεθνώς νέο λογότυπο, με νέα χρώματα και νέα γραμματοσειρά, το οποίο θα ισχύει και στις 147 χώρες που δραστηριοποιείται.

"Η ανάπτυξη βρίσκεται στην καρδιά της επιχείρησής μας. Το νέο μας σύμβολο είναι εμπνευσμένο από οργανικά μοτίβα ανάπτυξης που βρίσκονται στη φύση. Αναδεικνύει την ικανότητά μας να είμαστε ευέλικτοι και προσαρμόσιμοι στις μοναδικές ανάγκες των πελατών μας. Το λεκτικό σύμβολο είναι σε πεζά γράμματα για να αναπαριστά τον προσωπικό μας και προσιτό χαρακτήρα. Η απομάκρυνση του χώρου μεταξύ Baker και Tilly αναπαριστά το συνεκτικό μας δίκτυο " τόνισε ο κ. Κλείτου.

Αναφερόμενος στη Bakertilly Ανατολικής Ευρώπης, είπε ότι ξεκίνησε από την Κύπρο και σταδιακά επεκτάθηκε στη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, τη Μολδαβία, και πρόσφατα στην Ελλάδα. Η Bakertilly Ανατολικής Ευρώπης διαθέτει 350 άτομα προσωπικό, 8 γραφεία σε 5 χώρες, 20 Διευθυντές, 6,000 πελάτες και έχει έσοδα της τάξης των 16 εκ. ευρώ.

Ο κ. Κλείτου έδωσε ειδική έμφαση στις αλλαγές που συντελούνται διεθνώς στον τομέα των επαγγελματικών υπηρεσιών και είπε ότι κι εμείς στην Κύπρο θα πρέπει να προσπαθήσουμε να εξελίξουμε και να αναμορφώσουμε το οικονομικό μοντέλο μας.

Η εποχή της διαχείρισης ευκαιριακού ξένου πελατολογίου, είπε, έχει περάσει ανεπιστρεπτί, γιατί τώρα υπάρχουν νέα δεδομένα με αυστηρές ρυθμίσεις και ενδελεχείς ελέγχους.

Η Κύπρος, πρόσθεσε, έχει τους επαγγελματίες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα για να προσφέρει υψηλού επιπέδου επαγγελματικές υπηρεσίες, αλλά σε συγκεκριμένες αγορές και για συγκεκριμένες ανάγκες.

Ο κ. Κλείτου, τέλος, εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον των επαγγελματικών υπηρεσιών στην Κύπρο, αλλά πάνω σε μια πιο επαγγελματική βάση και αξιοποιώντας τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Τα είπε με Ακιντζί ο Άντρος

«Κελαήδη πάλιν δεν πήρες τα χάπια σου.»
ΧΧΧ  |  08:01

Τα είπε με Ακιντζί ο Άντρος

«....ατε, ατε, ατε...ακομα να ακουσουμε το κρα κρα του αντρου, δηλαδη την καταβαρθρωση της δικης μας ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:38

Τα είπε με Ακιντζί ο Άντρος

«....ατε, ατε, ατε...ακομα να ακουσουμε το κρα κρα του αντρου, δηλαδη την καταβαρθρωση της δικης μας ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:38

Καμμένος: Η κυβέρνηση προσπαθεί να εγκλωβίσει τις πολιτικές δυνάμεις

«Άσε ρε νούμερο.... Μέχρι προχθές έσταζες μέλι για την κυβέρνηση, τώρα τα χώνεις.... Για τόση αμνησία ...»
Ανώνυμος  |  20:54

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X