ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Διεθνείς πιστοποιήσεις για την DP World Limassol

Η εταιρεία έλαβε τις πιστοποιήσεις ISO 9001, 14001 και 18001 του Διεθνούς Οργανισμού Τυποποίησης

Δελτίο Τύπου

Τρεις από τις σημαντικότερες πιστοποιήσεις παγκοσμίως έλαβε η DP World Limassol,έπειτα από τον επιτυχή έλεγχο που διενήργησε ο φορέας TUVNord, καθιστώντας τηνεταιρεία ένα από τα πρώτα τερματικά στην Κύπρο που λαμβάνει αυτού του είδους διακρίσεις.

Η DP World Limassol, διαχειρίστρια εταιρεία του τερματικού πολλαπλών χρήσεων και του επιβατικού τερματικού στο λιμάνι Λεμεσού, έλαβε τις πιστοποιήσειςISO 9001:2015 και 14001 του Διεθνούς Οργανισμού Τυποποίησης (ISO), δύο από τα πιο αναγνωρισμένα πρότυπα συστημάτων διαχείρισης ποιότητας και περιβάλλοντος. Επιπρόσθετα, η εταιρεία πιστοποιήθηκε με το διεθνές πρότυπο OHSAS 18001 για το Σύστημα Διαχείρισης Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία, διάκριση που αντικατοπτρίζει το υψηλό επίπεδο του συστήματος υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων που διαθέτει.

Ο Διεθνής Οργανισμός Τυποποίησης είναι ο φορέας που ορίζει τα πρότυπα που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως στη βιομηχανία και αποτελείται από τους αντιπροσώπους των εθνικών οργανισμών τυποποίησης. Η πιστοποίηση ISO για τα συστήματα διαχείρισης ποιότητας βασίζεται σε αρχές όπως η πελατοκεντρικότητα, η προσέγγιση βάσει κινδύνων και διαδικασιών καθώς και η δέσμευση για συνεχή βελτίωση. ΤοISO 14001καθορίζει τις απαιτήσεις για την ανάπτυξη και την εφαρμογή ενός αποτελεσματικού Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ενώ το OHSAS 18001 καθοδηγεί τους οργανισμούς να θέτουν σε εφαρμογή ενδεδειγμένες διαδικασίες που διασφαλίζουν την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία.

Σε δηλώσεις του, ο Γενικός Διευθυντής της DP World Limassol σημείωσε πως «είμαστε περήφανοι που έχουμε λάβει αυτές τις σημαντικές πιστοποιήσεις. Η DP World Limassol βρίσκεται σε θέση να διασφαλίσει ότι τα συστήματα διαχείρισης της ευθυγραμμίζονται με τα πρότυπα του ISO, δρομολογώντας τις απαραίτητες διαδικασίες που θα προωθούν τη συνεχή βελτίωση και θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας. Οι διεθνείς πιστοποιήσεις στους καίριους τομείς της Ασφάλειας, του Περιβάλλοντος και της Ποιότητας είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και εξαιρετικής ομαδικής προσπάθειας».

Οι πιστοποιήσεις και η υλοποίηση των πιο πάνω συστημάτων εναρμόνισης από τη DP World Limassol θα διασφαλίσουν ότι η μετάβαση σε ένα νέο επιχειρησιακό περιβάλλον θα γίνει με ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και ακολουθώντας βέλτιστες πρακτικές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Επαναβεβαίωση θέσεων από το Foreign Office για το Κυπριακό

«Αυτοκλιτοι και εντεταλμένοι πρέπει να απομονωθούν και να εκτεθούν δημόσια .»
Στέλιος Στυλιανού  |  17:33

Κλείδωσε ο Μουσιούττας για το ψηφοδέλτιο ΔΗΚΟ

«Τί σου είναι αυτή η ...ΔΗΚΟϊκή πολιτική!!! ...ολα τα νούμερα κερδίζουν!!!»
Ai Em  |  09:39

Αναστασιάδης: Τις επόμενες μέρες θα μας απασχολήσουν πολλά που αφορούν την δικαιοσύνη

«Μα γιατί τόση βία; Υπάρχει και η επόμενη πενταετία…. Να το συνδυάσετε με το τελεφερίκ σιόρ… »
Ai Em  |  09:26

Κλείνουν 15 καταστήματα της Τράπεζας Κύπρου

«Αυτη η εξαγγελια σημαινει περιπου 400 απολυσεις . Για ποιους κτυπα η καμπανα; ...και να μην ξεχνουμε ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  21:51

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X