ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«RunAsOne»: Δίνοντας κίνητρο και ώθηση μέσα από ένα απλό μότο

Δεκάδες celebrities σχεδιάζουν τα δικά τους t-shirts με τα οποία ετοιμάζονται να τρέξουν στον 2ο αγώνα δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Δελτίο Τύπου

Δεκάδες celebrities σχεδιάζουν τα δικά τους t-shirts με τα οποία ετοιμάζονται να τρέξουν στον 2ο αγώνα δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ «RunAsOne», στέλνοντας τα δικά τους μηνύματα για μια καλύτερη ζωή, για τα παιδιά μας.

Πολλοί θα αναρωτηθήκατε τι είναι όλες αυτές οι φιγούρες που εμφανίζονται στους λογαριασμούς διάσημων στο Instagram τις τελευταίες εβδομάδες! Οι πιο παρατηρητικοί έχετε προσέξει πως αφορούν το 2ο αγώνα δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ «RunAsOne», που διεξάγεται την Κυριακή, 22 Οκτωβρίου με επίκεντρο την Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης, στη Λευκωσία.

Η μικρογραφία φανέλας που ποστάρουν οι διάσημοι, έχοντας γράψει πάνω το δικό τους μότο, δηλώνει τη στήριξη του καθενός στο σκοπό της διοργάνωσης, που δεν είναι άλλος από την προώθηση της υγιεινής διατροφής και της τακτικής άσκησης, ιδιαίτερα στην παιδική ηλικία. Εκφράζουν έτσι τις δικές τους σκέψεις και αισθήματα για τη σημασία της σωστής και ισορροπημένης διατροφής, την οποία προάγει το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Παιδί, Διατροφή & Υγεία», στο πλαίσιο του οποίου εντάσσεται το ΑΛΦΑΜΕΓΑ «RunasOne».

Για παράδειγμα, το μότο της Run Ambassador των Υπεραγορών ΑΛΓΑΜΕΓΑ Ραμόνας Παπαϊωάννου, είναι να «Μη σταματάς να προσπαθείς και να κυνηγάς τους στόχους σου! Πάλεψε για το όνειρο σου!».

Εάν δεν είναι αρκετό ένα μόνο μότο, μπείτε στο Instagram και κάνοντας αναζήτηση #alphamega #RunAsOne #charityevent θα δείτε τα post διαφόρων διάσημων φίλων μας.

Όσοι θέλουν να δουν από κοντά όλα αυτά τα μότο δεν έχουν παρά να περάσουν από το CharityWall έξω από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμη, την ημέρα του αγώνα, όπου θα όλα τα μότο συγκεντρωμένα.

Στηρίζει το «Γκολ στη Ζωή»

Το CharityWall θα πλαισιώνουν γνωστοί ποδοσφαιριστές του «Γκολ στη Ζωή», υπογράφοντας αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους φίλους.Όσοι επιθυμούν θα μπορούν να αγοράσουν τηφανέλα του αγαπημένου τους ποδοσφαιριστή, με τυπωμένο το μότο που διάλεξε ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής.

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των φανέλων θα διατεθούν για την ενίσχυση του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με τίτλο «Παιδί, Διατροφή & Υγεία».

Πολύτιμες συμβουλές

Συμμέτοχος στο πρόγραμμα «Παιδί, Διατροφή & Υγεία» και στον αγώνα δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ «RunasOne»είναι ο Σύνδεσμος Διαιτολόγων - Διατροφολόγων Κύπρου.

Όσοι παρευρεθούν στη διοργάνωση θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν πολύτιμες συμβουλές για τη σημασία της υγιεινής διατροφής και της άσκησης.

Δήλωσε και ‘συσυμμετοχή στον αγώνα της 22ας Οκτωβρίου και τρέξε για ό,τι πολυτιμότερο έχουμε: τα παιδιά μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση με την ανικανότητά της οδήγησε στο ξεπούλημα του Συνεργατισμού

«Ενώ εσείς τόσα χρόνια κάνατε εξαιρετική δουλειά. δεν είχατε το Μαρί, δεν οδηγήσατε την οικονομία στην ...»
ΠΑΝΑΣΙΑΝΟΣ  |  14:52

Μακεδονικό: Στο έδαφος της ΠΓΔΜ η υπογραφή της συμφωνίας

«Ακόμη να δούμε επίσημη θέση της κυβέρνησης επί του ονοματολογικού. Ο λαλίστατος ΥΠΕΞ Χριστοδουλίδης ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  12:02

Στο αεροδρόμιο της Hermes το Καζίνο της Λάρνακας

«Σκέφτηκε κανείς ότι κάτι τέτοιο μπορεί να θέσει σε κίνσυνο το αεροδρόμιο;»
Melissa  |  08:23

Τάχιστα το Σχέδιο Εθελούσιας της ΣΚΤ

«Ελκιστικο σχέδιο για άτομα κάτω των 45 χρονων!! Το επόμενο που μας έμεινε να ακούσουμε είναι συνταξιοδότηση ...»
Μπιχτης  |  06:27

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση