ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δωρεάν εγκατάσταση από τη Nova Cyprus

H Nova Cyprus και φέτος προσφέρει το καλύτερο οικογενειακό, ψυχαγωγικό πρόγραμμα στο σπίτι σας

Δελτίο Τύπου

Το πλουσιότερο τηλεοπτικό περιεχόμενο, δορυφορικά παντού στην Κύπρο, με κρυστάλλινη εικόνα και ήχο, χωρίς κανένα αρχικό κόστος!

Η Nova Cyprus σας κάνει δώρο την εγκατάσταση αξίας €60, δωρεάν όλο τον εξοπλισμό και έτσι η απόκτηση του κορυφαίου τηλεοπτικού ψυχαγωγικού περιεχόμενου γίνεται ακόμα πιο προσιτή!

H Nova Cyprus και φέτος προσφέρει το καλύτερο οικογενειακό, ψυχαγωγικό πρόγραμμα στο σπίτι σας χωρίς κανένα αρχικό κόστος! Φαντασμαγορικές ταινίες Α’ προβολής και βραβευμένες σειρές σε ταυτόχρονη προβολή με την Αμερική, πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο καθώς και τα κορυφαία θεματικά κανάλια ντοκιμαντέρ, ψυχαγωγίας και παιδικών!

Όλοι οι συνδρομητές Nova Cyprus απολαμβάνουν τα μοναδικά πλεονεκτήματα των αποκωδικοποιητών NovaBox οι οποίοι με την προσθήκη ενός Hard Drive προσφέρουν εγγραφή προγράμματος από οποιονδήποτε κανάλι (REC), πάγωμα ζωντανού προγράμματος (PAUSE), επανεκκίνηση από το σημείο παύσης (PLAY) και μετακίνηση πίσω στο πρόγραμμα μέχρι και 2 ώρες (REWIND). Τώρα με σύνδεση του αποκωδικοποιητή με καλώδιο Ethernet στο internet μπορούν να απολαύσουν ON DEMAND πληθώρα ταινιών, σειρών, Box Set, ντοκιμαντέρ, shows χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, και όποτε θέλουν!

Επίσης, όλοι οι συνδρομητές της Nova Cyprus, αποκτούν πρόσβαση στην πρωτοποριακή υπηρεσία NovaGo, μέσα από την οποία μπορούν να απολαμβάνουν πλούσιο τηλεοπτικό θέαμα, σε tablet, smartphone και σε laptop, , όπου κι αν είναι, με σύνδεση σε δίκτυο Wi-Fi από οποιονδήποτε πάροχο, χωρίς επιπλέον χρέωση! Η υπηρεσία NovaGo, προσφέρει LIVE Κανάλια και πληθώρα κορυφαίων ταινιών και σειρών ON DEMAND και είναι προσβάσιμη από όλες τις χώρες της Ε.Ε.. Επίσης με τη δυνατότητα θέασης offline το ON DEMAND περιεχόμενο είναι διαθέσιμο και χωρίς σύνδεση Internet!

Επιπλέον η υπηρεσία Nova Εξοχικό προσφέρει θέαση είτε στη κύρια κατοικία είτε στο εξοχικό χωρίς επιπλέον χρέωση στη μηνιαία συνδρομή.

Τώρα μπορείτε κι εσείς να απολαμβάνετε το κορυφαίο τηλεοπτικό περιεχόμενο της Nova Cyprus, με τέλειο ψηφιακό σήμα και κρυστάλλινη εικόνα High Definition κατευθείαν από δορυφόρο, όπου και εάν είστε, στο σπίτι, στο εξοχικό, μέσα από tablet, smartphone ή laptop με μόνο €22.04/μηνα και χωρίς κανένα αρχικό κόστος!

Η προσφορά ισχύει μέχρι και την 30η Σεπτεμβρίου 2018, με την προϋπόθεση υπογραφής 12μηνου συμβολαίου.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2200 2200 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.novacyprus.com

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Επίθεση Αλβανών χάκερς στην ιστοσελίδα της, καταγγέλλει η Αλληλεγγύη

«Το σχόλιο του Ντόμπρος Κελαήδης για τους Αλβανούς στην Κύπρο έχει αφαιρεθεί, γιατί χαρακτηρίστηκε από ...»
Γιάννης Αδειλίνης, online editor «K»  |  13:40

#PoliticsBlog Τα X-files της Χρυσταλλούς, τα ΜΕΔ και τα συρτάρια

«Ποδκιάντροπη τελικά και αυτή η άριστη των αρίστων.»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  12:41

ΥΠΕΞ: Προ των πυλών η Εθνική Στρατηγική Ασφάλεια

«H Εθνική Στρατηγική Ασφάλειας είναι εκ της φύσεώς της θέμα που δεν εμπίπτει στις αρμόδιοτητες του Υπουργείου ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  12:37

Ακιντζί: Αποκεντρωμένη ομοσπονδία με αποτελεσματική συμμετοχή Τ/κ

«Ευτυχως που οι διεθνεις συγκυριες δεν ευνοουν τους τουρκαλλαδες, οποτε οι απειλες και εξυπνοβλακιες ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:53

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση