ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:31
 

Δωρεάν σεμινάρια στη διαδικτυακή πλατφόρμα e-learning του Youth Empowered

Εννέα virtual classrooms για την ενίσχυση προσωπικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων διοργανώνουν Α/φοι Λανίτη και Coca-Cola

Δελτίο Τύπου

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν και σε ζωντανό χρόνο διαδικτυακά σεμινάρια που θα τους βοηθήσουν να αναπτύξουν δεξιότητες και να διεκδικήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες θα έχουν οι νέοι της Κύπρου μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα του Προγράμματος Youth Empowered (www.youthempoweredhub.com.cy). Συγκεκριμένα, από την 1η Νοεμβρίου μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου έμπειρα στελέχη της Α/φοι Λανίτη και της Coca-Cola αναλαμβάνουν ρόλο «καθηγητή» και μεταδίδουν της γνώσεις τους μέσα από μία σειρά καινοτόμων virtual classrooms που στόχο έχουν να ενισχύσουν τη νέα γενιά, αξιοποιώντας διαδραστικές και πρωτότυπες μεθόδους. 

Για δηλώσεις συμμετοχής και το πλήρες πρόγραμμα των σεμιναρίων στην ιστοσελίδα www.youthempoweredhub.com.cy

Οικονομικά, Αρχές Marketing, Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και πολλά άλλα!

Τα σεμινάρια, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα πεδίων σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο, είναι τα εξής:

Βασικές έννοιες οικονομικών: Την 1η Νοεμβρίου, ο Γιάννης Φυλακτού, Tax Accountant της Α/φοι Λανίτη, εξηγεί βασικές οικονομικές έννοιες απλά και κατανοητά, χρήσιμες για κάθε επαγγελματική πορεία.
Market Trends – Πώς αλλάζει ο κόσμος μας και το εργασιακό περιβάλλον: Στις 7 Νοεμβρίου, ο Γιάννης Βίδρας, Commercial Excellence Manager για Ελλάδα και Κύπρο της Coca-Cola Hellenic, αναλύει τα τελευταία market trends, μεταφέροντας πολύτιμες πληροφορίες για το σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον.
Το προφίλ σου στα Social Media & Social Media Trends: Πώς να αξιοποιήσουν το προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα εξηγήσει στους νέους, ο Γιώργoς Ξανθάκης, Social Media Manager της The Coca-Cola Company, στις 8 Νοεμβρίου, σκιαγραφώντας παράλληλα, τις τελευταίες τάσεις που επικρατούν στην παρουσίαση του.
Προσωπική Κατανόηση και Ανάπτυξη – Βιογραφικό & Interview Tips: Χρήσιμες συμβουλές για το πώς να βελτιώσουν το βιογραφικό τους καθώς και τρόπους προετοιμασίας για συνεντεύξεις θα δώσει στις 9 Νοεμβρίου, η Ιωάννα Βασιλακοπούλου, HR Commercial Business Partner Ελλάδας-Κύπρου της Coca-Cola Hellenic.
Μία γεύση για το πώς λανσάρεται ένα προϊόν στην αγορά θα πάρουν όσοι παρακολουθήσουν στις 21 Νοεμβρίου το σεμινάριο του Γιώργου Γιακούπη, Brand Manager Water της Α/φοι Λανίτη που φέρει τον τίτλο Λανσάρισμα προϊόντος και Case Study. Αξίζει να σημειωθεί πως το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ της Α/φοί Λανίτη συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα εμφιαλωμένα νερά του κόσμου, έχοντας αποσπάσει σημαντικά βραβεία σε διεθνές επίπεδο.
Στις 22 Νοεμβρίου ο Dairy Unit Manager της Α/φοι Λανίτη, Νίκος Μπενιουδάκης εισάγει τους νέους στις Αρχές του Marketing παρουσιάζοντας με ένα μοναδικό τρόπο την εφαρμογή τους από τη θεωρία στην πράξη.
Η στρατηγική Βιώσιμης Ανάπτυξης και Υγείας & Ασφάλειας σε μία μεγάλη εταιρεία θα είναι το θέμα του σεμιναρίου που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Νοεμβρίου υπό την καθοδήγηση της Κατερίνας Τσαγκάρη, Group Public and Regulatory Affairs Manager της Coca-Cola Hellenic.
Ο Δημήτρης Αλεβιζόπουλος, BSS Functional Leader Commercial Ελλάδας-Κύπρου, της Coca-Cola Hellenic, παρουσιάζει στις 30 Νοεμβρίου τις βασικές αρχές διαχείρισης έργων σε ένα σεμινάριο με τίτλο «Project Management και σχετικά παραδείγματα».
Η Ρούλα Ποντικάκη, Franchise Manager Κύπρου και Μάλτας της The Coca-Cola Company μιλά στις 10 Δεκεμβρίου για «Τα επαγγέλματα του μέλλοντος στην εποχή της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης».

Αξίζει να σημειωθεί πως το Youth Empowered αποτελεί ένα πρωτοποριακό Πρόγραμμα της Α/φοι Λανίτη και της Coca-Cola που έχει ως στόχο να βοηθήσει, μέχρι το 2020, 3.000 νέους 18-30 ετών, να πετύχουν μια θετική αλλαγή στη ζωή τους.

Σχετικά με το Σύστημα της Coca-Cola στην Κύπρο

Α/φοί Λανίτη

Η εταιρεία Α/φοί Λανίτη δραστηριοποιείται εδώ και 75  χρόνια στην κυπριακή αγορά και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στην κατηγορία των μη αλκοολούχων ποτών. Αποτελεί μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Coca-Cola HBC, του δεύτερου μεγαλύτερου εμφιαλωτή, παγκοσμίως, προϊόντων της εταιρείας The Coca-Cola Company, αλλά και αναψυκτικών προϊόντων εν γένει, με διεθνή παρουσία σε 28 χώρες, όπου εξυπηρετεί περισσότερους από 581 εκατομμύρια ανθρώπους. Η Α/φοί Λανίτη, μέσω των εγκαταστάσεων της στην Κύπρο που περιλαμβάνουν γραμμές παραγωγής και μονάδες διανομής, παράγει, διανέμει και εμπορεύεται προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta, Sprite, FuzeTea, Adez, Powerade, τον έτοιμο προς πόση καφέ illy-cafe, και τα mixers Schweppes), καθώς και δικά της προϊόντα, που περιλαμβάνουν τις σειρές χυμών και γάλακτος Λανίτης και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ, ενώ διανέμει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, τα chips TSAKIRIS, τα ενεργειακά ποτά Monster και τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΦΑΓΕ.

Μάθετε περισσότερα στο website www.coca-colahellenic.com.cy/ και στο Facebook στο www.facebook.com/LanitisBros/

The Coca-Cola Company

Η The Coca-Cola Company (NYSE:KO) είναι η μεγαλύτερη εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στον κόσμο, με περισσότερα από 500, ανθρακούχα ή μη, εμπορικά σήματα και περισσότερες από 3.800 επιλογές προϊόντων. Μαζί με την Coca-Cola, ένα από τα πιο πολύτιμα και αναγνωρίσιμα εμπορικά σήματα στον κόσμο, η  The Coca-Cola Company εμπορεύεται 20 brands αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων, εκ των οποίων 18 είναι διαθέσιμα σε επιλογές με μειωμένες, χαμηλές ή και καθόλου θερμίδες. Το χαρτοφυλάκιο της The Coca-Cola Company περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα brands Diet Coke, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Dasani, vitaminwater, Powerade, Minute Maid, Simply, Del Valle, Georgia και Gold Peak. Μέσω του μεγαλύτερου συστήματος διανομής στον κόσμο, αποτελεί τον No. 1 προμηθευτή σε όλες τις κατηγορίες μη αλκοολούχων ποτών, ανθρακούχων ή μη. Καταναλωτές σε περισσότερες από 200 χώρες απολαμβάνουν τα προϊόντα της, περισσότερες από 1,9 δισ. φορές την ημέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Προδρόμου: Έτοιμοι για Τριμερή ακόμα και τον Οκτώβριο

«Ρωτείστε και τον Άντρο τoν φίλο του Ακιντζί αν συμφωνεί!! »
ΑΚΑ  |  10:13

Σήμερα στην «Κ»: Πώς ΗΠΑ και Ρωσία έστρωσαν χαλί στην Τουρκία

«Τελικά τρεις ανάγωγοι, φιλοχρήματοι και ανιστόρητοι κυβερνούν τη Γή μας!»
ΑΚΑ  |  10:11

Προειδοποιεί για κυρώσεις ο Τραμπ, θα ανταποδώσουμε λέει ο Τσαβούσογλου

«Όταν αφήσεις την άρκαστη και απλώσει, δύσκολα την εξολοθρεύεις! Ακούς κύριε Τραμπ? »
ΑΚΑ  |  08:43

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X