ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ενισχύεται η ομάδα της Action Global Communications στις Βρυξέλλες

Νέος Business Development Manager ο κ. Eros Artuso

Δελτίο Τύπου

Η Action Global Communication συνεχίζει τη στρατηγική στελέχωση του εξειδικευμένου της τμήματος, Action Diplomacy, με την ενσωμάτωση του κ. Eros Artuso στην ομάδα του γραφείου των Βρυξελλών, και την ανάληψη καθηκόντων Business Development Manager, με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη των συνεργασιών διαχείρισης και υλοποίησης έργων επικοινωνίας χρηματοδοτούμενων από την Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλους Διεθνείς Οργανισμούς.

Με περισσότερα από 12 χρόνια εμπειρίας στη διαμόρφωση εταιρικών προγραμμάτων και στη διαχείριση Framework Contracts (FWC), Call for Tenders, EOIs της Ε.Ε. και άλλων Διεθνών Οργανισμών, ο κ. Artuso εκτιμάται πως θα ενισχύσει στρατηγικά την ομάδα της Action Diplomacy για την εδραίωση του επιχειρησιακού της πλάνου και τη διεύρυνση του φάσματος εξειδικευμένων υπηρεσιών που προσφέρει. Παράλληλα, θα ενισχύσει τη δυναμική παρουσία της Action Global Communication και εκτός των συνόρων της ενωμένης Ευρώπης, όπως στις αγορές της Βορείου Αφρικής και της Κεντρικής Ασίας, στις οποίες και εκτείνεται, μέσω συνεργασιών, το δίκτυο του Ομίλου.

Καλωσορίζοντας τον κ. Artuso στην Action Global Communication, ο Επικεφαλής του τμήματος Action Diplomacy κ. Larry Fergeson ανέφερε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε τον Eros πλέον στην ομάδα μας, αφού η εμπειρία που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια επαγγελματικής σταδιοδρομίας θα συμβάλει σημαντικά στην ενδυνάμωση της μέχρι σήμερα επιτυχημένης συνεργασίας μας με την Ε.Ε. και τους άλλους Διεθνείς Οργανισμούς».

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

43χρονος εξωθούσε γυναίκες στην πορνεία

«Kάποτε κάποιος υπουργός εφεύρε τη μέθοδο εξάληψης των προαγωγών (πατρώνων) και για μια 20ετία εξηλήφτηκαν! ...»
knak  |  10:11

Σήμερα στην «Κ»: Σε βαθιά κρίση οι θεσμοί στην Κύπρο

«Όταν αξιωματούχοι αποδεικνύονται λερωμένοι, μην περιμένετε χαΐρι! »
knak  |  10:08

Ο τουρκικός στρατός εμποδίζει το άνοιγμα του οδοφράγματος Δερύνειας

«Ας είναι καλά οι θερμοκέφαλοι! Με κλειστό οσόφραγμα και στείλαμε το μισό τουριαμό στα Καταχόμενα... ...»
Pink  |  08:11

#PoliticsBlog Ο πιο εύκολος αντίπαλος, η Λουτ και το αγνοούμενο πόρισμα

«Εσύ και ο συνομιλητής σου, που πολύ βολικά δεν αναφέρεις ποιος είναι, πρέπει να αντιληφθείτε ότι ανήκετε ...»
Yiannos  |  10:15

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση