ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:15
 

Επένδυση 300 εκατομμυρίων έρχεται στη Λεμεσό

Ένα ξενοδοχείο και δύο πύργους είκοσι ορόφων προνοεί το πλάνο της κοινοπραξίας Oxley PlanetVision

Newsroom K

Σε μια έκταση 105 χιλιάδων τμ, σε τεμάχιο το οποίο γειτνιάζει δίπλα από το κτήριο της ΑΗΚ στη Λεμεσό θα ανεγερθεί το νέο πολυτελές ξενοδοχείο της κοινοπραξίας Oxley PlanetVision με διαχειριστή γαλλική εταιρία η οποία διαχειρίζεται γύρω στις 4190 ξενοδοχεία σε 95 χώρες.

Εκτός από το ξενοδοχείο, χωρητικότητας 245 δωματίων, στο ίδιο τεμάχιο θα ανεγερθούν δύο ψηλά κτήρια περί των είκοσι ορόφων το καθένα, τα οποία στο σύνολο τους θα έχουν 105 διαμερίσματα. Σημειώνεται δε ότι οι ένοικοι των διαμερισμάτων θα έχουν τόσο τις υπηρεσίες όσο και το όνομα του ξενοδοχείου το οποίο ωστόσο δεν είναι επί του παρόντος προς ανακοίνωση. 

 Αρχιτέκτονες του έργου είναι οι Atkins και οι J+A Philippou, ενώ για την υλοποίηση του έργου έχουν γίνει συνεργασίες με εταιρίες Κύπρου και του εξωτερικού.

Πρόκειται για την πρώτη επένδυση της εταιρίας στην Κύπρο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, έπονται κι άλλες με την εταιρία να μελετά ανοίγματα όχι μόνο στην Λεμεσό αλλά και σε άλλες πόλεις, συμπεριλαμβανομένου και της Λευκωσίας. 

Η Oxley Group εταιρία με έδρα την Σιγκαπούρη, εισηγμένη στο χρηματιστήριο της χώρας και πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες ανάπτυξης γης στον κόσμο, με έργα Κίνα, Ιρλανδία, Μαλαισία, Ινδονησία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σιγκαπούρη, Ιαπωνία, Μιανμάρ Καμπότζη και Αυστραλία. Η κυπριακή εταιρία Planet Vision βρίσκεται πίσω από άλλες αναπτύξεις σε κτηριακά συγκροτήματα κυρίως στην Λεμεσό. 

 

 

 

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

«Να μεριμνούν οι εκπαιδευτικοί για την πρωινή προσευχή» λέει το Υπ.Παιδείας

«Με λίγα λόγια η προσευχή είναι εξαναγκασμός »
Gio  |  14:49

#PoliticsBlog Ο Νίκαρος που έγινε Τάσσος και οι κυρώσεις των 28 για την Τουρκία

«Όταν καταφέρουμε, σαν λαός, να σταματήσουμε οι μισοί να κατηγορούμε ή να θεωρούμε τους άλλους μισούς ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  13:57

#PoliticsBlog Ο Νίκαρος που έγινε Τάσσος και οι κυρώσεις των 28 για την Τουρκία

«Μάλλον να κατευνάσουν το θηρίο όχι να το εξημερώσουν γιατί δεν εξημερώνεται!»
Leon  |  13:30

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X