ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επιχειρηματικό συνέδριο της Aristo Developers στη Μόσχα

Παρουσίαστηκαν τα πλεονεκτήματα της Κύπρου ως διεθνές επενδυτικό και επιχειρηματικό κέντρο και οι επιλογές για επενδύσεις στον τομέα ακινήτων

Δελτίο Τύπου

Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε το διεθνές επιχειρηματικό συνέδριο που διοργάνωσε η Aristo Developers στην Μόσχα στο οποίο παρευρέθηκε πλήθος συνεργατών του ομίλου οι οποίοι και εδρεύουν στην Ρωσική πρωτεύουσα.

Το συγκεκριμένο επιχειρηματικό φόρουμ έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Hayat Ararat, ένα εκ των πλέον πολυτελών ξενοδοχείων της Μόσχας, το οποίο τίμησαν με την παρουσία τους υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών που εδρεύουν στην Ρωσική πρωτεύουσα και δραστηριοποιούνται στους τομείς των Ακινήτων, Διαχείρησης Κεφαλαίων, Τραπεζικών εργασιών και παροχής Λογιστικών αλλά και Νομικών υπηρεσιών και αποτελούν μέρος του παγκόσμιου δικτύου συνεργατών της Aristo Developers. Στο εν λόγω συνέδριο η Aristo Developers μαζί με εκπροσώπους κορυφαίων ελεγκτικών οίκων της χώρας μας, παρουσίασαν τόσο τα πλεονεκτήματα της Κύπρου ως διεθνές επενδυτικό και επιχειρηματικό κέντρο όσο και τις προσφερόμενες επιλογές για επενδύσεις στον τομέα ακινήτων. Επιπλέον, έγινε σημαντική αναφορά στην δυναμική πορεία της Κυπριακής οικονομίας αλλά και του ελκυστικού φορολογικού περιβάλλοντος το οποίο διατηρεί η Κύπρος ως μέλος της Ευρωπαικής Ένωσης.

Στο συνέδριο η Aristo Developers εκπροσωπήθηκε από στελέχη του γραφείου που διατηρεί η εταιρεία στην Μόσχα τα οποία και είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν μέρος των νέων έργων του ομίλου. Συγκεκριμένα έγινε παρουσίαση τριών νέων έργων της εταιρείας, του Rosemarine Residences, ενός συγκροτήματος υπερπολυτελών παραλιακών επαύλεων στην περιοχή της Κισσόνεργα της επαρχίας Πάφου, της τρίτης φάσης του Plage Residences μιας μοναδικής ανάπτυξης επαύλεων στην καρδιά της τουριστικής περιοχής Πάφου και του Park Avenue ενός μοναδικού σχεδιασμού και αισθητικής συγκροτήματος διαμερισμάτων σε απόσταση αναπνοής από το ιστορικό κέντρο της πόλης του Κινύρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο κ. Γιώργος Στυλιανού ως εκπρόσωπος του προξενικού γραφείου που διατηρεί η Κυπριακή Δημοκρατία στην Ρωσία.

 

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Συνελήφθησαν τρείς φρουροί ασφαλείας ιδιωτικής εταιρείας στο αεροδρόμιο Λάρνακας

«Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να συγχαρω για την έγκαιρη ΦΤΩΧΗ πληροφόρησή και ενημέρωση των γεγονότων. Η ...»
Christos  |  21:55

Συνελήφθησαν τρείς φρουροί ασφαλείας ιδιωτικής εταιρείας στο αεροδρόμιο Λάρνακας

«Συνελήφθηκαν τρία άτομα φρουροί ασφαλείας ιδιωτικής εταιρείας στο αεροδρόμιο Λάρνακας ΚΥΠΕ - Φανίτσα ...»
C.IOANNIDIS  |  21:52

Σιζόπουλος: Η ηγεσία του ΕΛΑΜ να δείξει το ποινικό της μητρώο

«Κανένας δεν μπορεί σήμερα να πει ότι δεν γνωρίζει τι είναι η Χρυσή Αυγή ή ότι είναι κάτι διαφορετικό ...»
Russ  |  20:09

Σπαράγγια, τόσο μικρά κι όμως τόσο ισχυρά!

«Πλην όμως ψηλώνει το ουρικό οξύ»
YiannakisKosti  |  13:03

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X