ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 14:51
 

Έτοιμο τον χειμώνα του '18 το Nicosia Mall

Στις εγκαταστάσεις του θα φιλοξενούνται πέραν των 150 καταστημάτων με ποικιλία brands ένδυσης και υπόδησης

Newsroom K

Μια ανανεωμένη και ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών, διασκέδασης και ψυχαγωγίας φιλοδοξεί να προσφέρει στους επισκέπτες του το Nicosia Mall, το υπό κατασκευή νέο εμπορικό κέντρο στη δυτική πλευρά της πρωτεύουσας.
Το έργο, από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που υλοποιούνται αυτή την περίοδο στη Λευκωσία, έχει μπει σε μια νέα φάση με την καθοριστική συμβολή της Τράπεζας Κύπρου. Η κατασκευή του προχωρά, πλέον, με γοργούς ρυθμούς ώστε να δεχτεί τους πρώτους επισκέπτες του το χειμώνα του 2018.

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Nicosia Mall το αναδεικνύουν σε ένα χώρο υπερτοπικής σημασίας και όχι σε μια απλή εμπορική ανάπτυξη. Δεν είναι ακόμη ένα mall, αλλά μια αναπτυξιακή υποδομή που φέρνει την ευρύτερη περιοχή στο επίκεντρο της Κύπρου και όχι μόνο.
Τοποθετημένο σε στρατηγική θέση και με εύκολη πρόσβαση - στον κυκλικό κόμβο της Ανθούπολη επί του αυτοκινητόδρομου Α9 που οδηγεί στο Τρόοδος- το Nicosia Mall ακολουθεί τα πρότυπα εμπορικών αναπτύξεων της Ευρώπης προσφέροντας στους επισκέπτες του τη δυνατότητα να καλύψουν σε ένα χώρο, σε έναν προορισμό, όλες τις ανάγκες τους: να προμηθευτούν τα απαραίτητα για το νοικοκυριό τους από μια μεγάλη υπεραγορά, να περιηγηθούν σε μια πλήρη εμπορική αγορά - θα φιλοξενεί και εμπορικά σήματα που σήμερα δεν έχουν παρουσία στην Κύπρο - να πιουν το καφές τους και να απολαύσουν το φαγητό σε έναν από τους δημοφιλείς χώρους εστίασης. Όλα αυτά σε ένα μοντέρνο αρχιτεκτονικά χώρο, που αξιοποιεί την τεχνολογία και σέβεται το περιβάλλον.

Η εμπειρία του Nicosia Mall ξεχωρίζει επίσης και στο ότι διαθέτει τον πιο σύγχρονο πολυκινηματογράφο της Κύπρου, ενώ ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ανάπτυξης είναι η εξωτερική πλατεία, η οποία θα περιλαμβάνει ένα ειδικά σχεδιασμένο ανυψωμένο πάρκο στο οποίο θα φιλοξενούνται πολιτιστικά γεγονότα και συναυλίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επένδυση δίνει ήδη ανάσες και στην τοπική οικονομία, ενώ το αποτύπωμα στην οικονομική ζωή της Λευκωσίας θα είναι ισχυρό και στη φάση της λειτουργίας του, καθώς θα λειτουργούν πέραν των 150 καταστημάτων.
Το Nicosia Mall δεν είναι μόνο το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Κύπρου, από άποψη μεγεθών, αριθμού καταστημάτων, επιλογών διασκέδασης και ψυχαγωγίας και ποικιλίας επώνυμων προϊόντων, αλλά ένας προορισμός.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Καδής: Δεν έχουμε περιθώριο για διαμάχες στο χαλλούμι

«Ούτε περιθώριο για ανοχή της ανεπάρκειας έχουμε!!!»
Ai Em  |  11:39

Τέλος Ιανουαρίου τα νεότερα για την J&P Overseas

«Den ntreponte oi dio oikogenies (ioanou kai paraskevaide) na exoun ton kosmo tous tis TEN GROUP SERVICES ...»
APLIROTOS IPALLILOS KSA  |  22:15

Ολοκληρώθηκαν οι δημόσιες ακροάσεις της Ερευνητικής για το Συνεργατισμό

«Αγαπητοί Επίτροποι, ετοιμαστείτε για το Εύγε ή για το Γιουχάϊσμα!!! »
ΑΚΑ  |  12:26

Εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός του 2019

«ΑΚΕΛ, ΕΔΕΚ, Συμμαχία Πολιτών, Οικολόγοι, ΕΛΑΜ: οι ατυχήσαντες!»
ΑΚΑ  |  11:28

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση