ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΕΤΥΚ: Λήψη μέτρων σε ΣΚΤ και Ελληνική εάν ασκηθούν πιέσεις

Το Σχέδιο που προτείνει η Τράπεζα δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των συναδέλφων

Newsroom K

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη συνάντηση των συντεχνιών με τη Διοίκηση της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας για το θέμα του Σχεδίου Εθελοντικής Αποχώρησης.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΕΤΥΚ «οι προτάσεις της Τράπεζας παραμένουν ουσιαστικά αναλλοίωτες, και κατ΄ επέκταση το σχέδιο που εισηγείται δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των συναδέλφων».

«Η Οργάνωσή μας πρόταξε ακόμα μια φορά τις θέσεις της (σας έχουν κοινοποιηθεί σε προηγούμενες εγκυκλίους μας), για τη διαμόρφωση ενός ελκυστικού Σχεδίου Εθελοντικής Αποχώρησης, το οποίο να μπορεί να το επιλέξει εθελοντικά ένας ικανοποιητικός αριθμός συναδέλφων και να αποφευχθούν τα επιζήμια αδιέξοδα» σημειώνεται.

Ταυτόχρονα, επισημαίνεται πως «τονίσαμε ιδιαίτερα ότι το σχέδιο θα πρέπει να είναι ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ και ότι δεν πρέπει να εξασκηθεί καμία έμμεση ή άμεση πίεση στους συναδέλφους για να το επιλέξουν, θέση με την οποία συμφώνησε η Διοίκηση της Τράπεζας».

Την ίδια στιγμή προειδοποίησαν πως «η Οργάνωσή μας, δεν θα διστάσει να αντιδράσει δυναμικά με τη λήψη μέτρων, περιλαμβανομένης της απεργίας, όχι μόνο στο χώρο της ΣΚΤ αλλά και στην ίδια την Ελληνική Τράπεζα, σε περίπτωση που εξασκηθούν οι οποιεσδήποτε άμεσες ή έμμεσες πιέσεις προς τους συναδέλφους για να ενταχθούν στο Σχέδιο».

Εξέφρασαν επίσης την ικανοποίηση τους στο γεγονός ότι «άλλες συντεχνίες έχουν τελικά προσεγγίσει τις θέσεις μας, όσο αφορά το περιεχόμενο του σχεδίου, και ενόψει της νέας συνάντησης που έχει καθορισθεί για την ερχόμενη Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018, καλούμε τη Διοίκηση της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας, έστω και την υστάτη, να αναθεωρήσει τις θέσεις της ούτως ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες των συναδέλφων».

«Η Οργάνωσή μας θα συνεχίσει να παρακολουθεί και να χειρίζεται το θέμα και θα σας τηρεί διαρκώς ενήμερους» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Ακιντζί: Αποκεντρωμένη ομοσπονδία με αποτελεσματική συμμετοχή Τ/κ

«Ευτυχως που οι διεθνεις συγκυριες δεν ευνοουν τους τουρκαλλαδες, οποτε οι απειλες και εξυπνοβλακιες ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:53

Ο Πρόεδρος δεν είναι το πρόβλημά μας

«Πολύ καλό το άρθρο σας αλλά εγώ θα άλλαζα τον τίτλο σε «Ο Πρόεδρος δεν είναι το ΜΟΝΟ πρόβλημά μας». ...»
Yiannos  |  07:41

ΓΓ ΑΚΕΛ: Αποφεύγει να συζητήσει ουσιαστικά ζητήματα του Κυπριακού ο Πρόεδρος

«Γιάννο, τον τύπο τον διαβάζω εδώ και καιρό. Είναι φανατικά οπαδός της άρνησης και του αντιακελισμού, ...»
ΧΧΧ  |  10:21

ΓΓ ΑΚΕΛ: Αποφεύγει να συζητήσει ουσιαστικά ζητήματα του Κυπριακού ο Πρόεδρος

«Και αφού έχει την μαγική και εύκολη συνταγή ο Άντρος και αφού θεωρεί ότι έχει έρισμα στους Τουρκοκύπριους, ...»
Γιώργος  |  10:07

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση