ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Εξαιρετική παρουσία της Aristo Developers σε επιχειρηματική αποστολή στην Ιορδανία

Μεγάλο το ενδιαφέρογια τα επενδυτικά προγράμματα της Κύπρου μέσω αγοράς ακινήτων

Δελτίο Τύπου

Σε επιχειρηματικό φόρουμ στο Αμμάν, την πρωτεύουσα της Ιορδανίας, κατά το τριήμερο 5 – 8 Μαϊου 2018 συμμετείχε αποστολή της Aristo Developers με στόχο την προώθηση της εταιρείας και των ακινήτων της σε επενδυτικό κοινό υψηλής εισοδηματικής τάξης.

Συγκεκριμένα και σε συνεργασία με ένα εκ των μεγαλυτέρων τραπεζικών ιδρυμάτων της Ιορδανίας η Aristo Developers μαζί με εκπροσώπους κορυφαίων δικηγορικών γραφείων της Κύπρου, παρουσίασαν τόσο τα πλεονεκτήματα της χώρας μας ως διεθνές επενδυτικό κέντρο όσο και τις προσφερόμενες επιλογές για επενδύσεις στον τομέα ακινήτων.

Το εν λόγω επιχειρηματικό φόρουμ έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Four Seasons, το οποίο και βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του επιχειρηματικού πυρήνα της πόλης του Αμμάν. Με κύριο θέμα τις επενδυτικές ευκαιρίες που προφέρει η Κύπρος έγινε σημαντική αναφορά στην δυναμική πορεία της Κυπριακής οικονομίας, της ισχυρής ανάκαμψης που απολαμβάνει ο τομέας ακινήτων της χώρας μας, αλλά και του ελκυστικού φορολογικού περιβάλλοντος το οποίο διατηρεί η Κύπρος ως μέλος της Ευρωπαικής Ένωσης.

Αξίζει να σημειωθει το ισχυρό ενδιαφέρον που επιδείχθηκε για τα επενδυτικά προγράμματα που προσφέρει η Κύπρος μέσω αγοράς ακινήτων οδηγώντας είτε στην εξασφάλιση Μόνιμης Παραμονής στο νησί μας είτε στην απόκτηση του Κυπριακού Διαβατηρίου.

Στην έκθεση οι εκπρόσωποι της Aristo Developers είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν ένα μεγάλο αριθμό έργων της εταιρείας εντυπωσιάζοντας ένα κοινό πέραν των 120 επενδυτών ακινήτων. Επιπλέον, το εν λόγω επιχειρηματικό φόρουμ τίμησε με την παρουσία της η Πρέσβειρα της Κύπρου στην Ιορδανία κυρια Ναυσικά Κρούστη.

Με μια επιτυχημένη πορεία πέραν των 38 χρόνων, περισσότερων από 265 αποπερατωμένων αναπτύξεων στο ενεργητικό της, πάνω από 30 νέα έργα σε εξέλιξη, και γη προς μελλοντική ανάπτυξη εμβαδού πέραν των 6 εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων στις πιο προνομιούχες περιοχές της Κύπρου, η Aristo Developers διασφαλίζει την συνέχιση της ηγετικής της πορείας προσελκύοντας σημαντικές για την οικονομία της χώρας μας επενδύσεις με πολλαπλά οφέλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Στον Γ. Εισαγγελέα θα αποταθεί ο Γ. Ελεγκτής για τον Άθω Αντωνιάδη

«Αν πραγματικά ενδιαφέρεστε να βοηθήσετε στην πάταξη της διαφθοράς πρέπει να συνεργαστείτε με τους οργανισμούς ...»
Ελένη Αγαθαγγέλου Δημητριάδη  |  23:20

ΟΑΥ για ΓεΣΥ: Υπάρχει σχέδιο Β' για παιδίατρους

«Άμα με τόσα λεφτά που τους προσφέριρ το ΓεΣΥ δεν συνεργάζονται φανταστείτε πόσα τζακρούν και αφορολήτα ...»
ΧΓΑ  |  12:09

Χριστοδουλίδης: Ένα το πλαίσιο Γκουτέρες και δεν αμφισβητείται

«Διπλωματία από τα Lidl να θεωρείς πως τα σχόλια που έδωσε η πλευρά σου επί του εγγράφου της 30ης Ιουλίου, ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  09:50

Συμπληρώθηκε η εξάδα του ΔΗΣΥ

«Mετά που το μπάχαλο με την τραγουδίστρια που σώνει και καλά να την χρήσουμε πολιτικό, τι γίνεται;»
ΑΚΑ  |  09:50

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X