ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Εξαιρετική παρουσία της Aristo Developers σε επιχειρηματική αποστολή στην Ιορδανία

Μεγάλο το ενδιαφέρογια τα επενδυτικά προγράμματα της Κύπρου μέσω αγοράς ακινήτων

Δελτίο Τύπου

Σε επιχειρηματικό φόρουμ στο Αμμάν, την πρωτεύουσα της Ιορδανίας, κατά το τριήμερο 5 – 8 Μαϊου 2018 συμμετείχε αποστολή της Aristo Developers με στόχο την προώθηση της εταιρείας και των ακινήτων της σε επενδυτικό κοινό υψηλής εισοδηματικής τάξης.

Συγκεκριμένα και σε συνεργασία με ένα εκ των μεγαλυτέρων τραπεζικών ιδρυμάτων της Ιορδανίας η Aristo Developers μαζί με εκπροσώπους κορυφαίων δικηγορικών γραφείων της Κύπρου, παρουσίασαν τόσο τα πλεονεκτήματα της χώρας μας ως διεθνές επενδυτικό κέντρο όσο και τις προσφερόμενες επιλογές για επενδύσεις στον τομέα ακινήτων.

Το εν λόγω επιχειρηματικό φόρουμ έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Four Seasons, το οποίο και βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του επιχειρηματικού πυρήνα της πόλης του Αμμάν. Με κύριο θέμα τις επενδυτικές ευκαιρίες που προφέρει η Κύπρος έγινε σημαντική αναφορά στην δυναμική πορεία της Κυπριακής οικονομίας, της ισχυρής ανάκαμψης που απολαμβάνει ο τομέας ακινήτων της χώρας μας, αλλά και του ελκυστικού φορολογικού περιβάλλοντος το οποίο διατηρεί η Κύπρος ως μέλος της Ευρωπαικής Ένωσης.

Αξίζει να σημειωθει το ισχυρό ενδιαφέρον που επιδείχθηκε για τα επενδυτικά προγράμματα που προσφέρει η Κύπρος μέσω αγοράς ακινήτων οδηγώντας είτε στην εξασφάλιση Μόνιμης Παραμονής στο νησί μας είτε στην απόκτηση του Κυπριακού Διαβατηρίου.

Στην έκθεση οι εκπρόσωποι της Aristo Developers είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν ένα μεγάλο αριθμό έργων της εταιρείας εντυπωσιάζοντας ένα κοινό πέραν των 120 επενδυτών ακινήτων. Επιπλέον, το εν λόγω επιχειρηματικό φόρουμ τίμησε με την παρουσία της η Πρέσβειρα της Κύπρου στην Ιορδανία κυρια Ναυσικά Κρούστη.

Με μια επιτυχημένη πορεία πέραν των 38 χρόνων, περισσότερων από 265 αποπερατωμένων αναπτύξεων στο ενεργητικό της, πάνω από 30 νέα έργα σε εξέλιξη, και γη προς μελλοντική ανάπτυξη εμβαδού πέραν των 6 εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων στις πιο προνομιούχες περιοχές της Κύπρου, η Aristo Developers διασφαλίζει την συνέχιση της ηγετικής της πορείας προσελκύοντας σημαντικές για την οικονομία της χώρας μας επενδύσεις με πολλαπλά οφέλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

43χρονος εξωθούσε γυναίκες στην πορνεία

«Αγαπητέ φίλε, Η περίπτωση Στεφανίδη είναι μια τραγική περίπτωση και ακόμη πιο τραγική η προσπάθεια της ...»
Κυριακός Ε. Γεωργίου  |  13:08

#PoliticsBlog Η απαγωγή, το επίπεδο του Άντρου και ο Χάρης

«Στην ιστοσελίδα του ΚΙΣΑ, οι οικονομικές καταστάσεις ειναι ελλιπείς. Δεν υπάρχουν σημειώσεις ούτε και ...»
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  |  12:38

43χρονος εξωθούσε γυναίκες στην πορνεία

«Αγαπητέ φίλε Κυριάκο, Όντως στα πρώτα χρόνια της ΚΔ έγιναν αυτά που λες. Όμως για την περίπτωση Στεφανίδη ...»
CGA  |  10:14

43χρονος εξωθούσε γυναίκες στην πορνεία

«Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί στη χρήση ή την κατάχρηση της ιστορίας όπως ...»
Κυριακός Ε. Γεωργίου  |  09:25

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση