ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ευχαριστημένος ο Συνεργατισμός από την αξιολόγηση των Moody's

Τονίζει σε σχετική του ανακοίνωση να μην βασίζονται τα μέλη και οι πελάτες της Τράπεζας σε υστερόβουλες φήμες που κυκλοφορούν

Newsroom K

Χαιρετίζει την πρόσφατη αξιολόγηση των Moody’s η Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα, ημερομηνίας 04.01.2018, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ‘ο οίκος δίνει σταθερό ορίζοντα στην αξιολόγηση του Συνεργατισμού’.

Για ακόμη μια φορά επιβεβαιώνεται η σταθερή πορεία που διαγράφει ο Συνεργατισμός, κάτι που απορρίπτει την άδικη, υπόγεια και παρασκηνιακή υπόσκαψη των τελευταίων εβδομάδων, σημειώνει.

"Καλούμε τα Μέλη – πελάτες του Συνεργατισμού να μελετήσουν την πρόσφατη αξιολόγηση και να μην βασίζονται σε υστερόβουλες φήμες που κυκλοφορούν.
Είναι ευθύνη και καθήκον όλων μας να προστατεύσουμε και να διαφυλάξουμε τον Συνεργατισμό, ο οποίος για δεκαετίες ταυτίστηκε με την ιστορία, παράδοση και ευημερία της κοινωνίας και της πατρίδας.

Την ίδια ώρα κάνουμε έκκληση στα Μέλη – πελάτες του Συνεργατισμού τα οποία αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην υλοποίηση των υποχρεώσεων τους, όπως συνεργαστούν με τους λειτουργούς, οι οποίοι έχουν ξεκάθαρες οδηγίες να βοηθήσουν εκεί και όπου υπάρχει πραγματική ανάγκη, ώστε να βρεθεί ο σωστός τρόπος αντιμετώπισης των υποχρεώσεων τους.

Είμαστε διαχρονικά δίπλα στα Μέλη μας δανειολήπτες, οι οποίοι συνεργάζονται έντιμα και ειλικρινά με τα στελέχη και τους αξιωματούχους της διεύθυνσης Καθυστερημένων Δανείων, για εξεύρεση των καλύτερων δυνατών λύσεων των προβλημάτων τους.

Παραμένουμε όμως κάθετα αντίθετοι με όσους συνεργατιστές δανειολήπτες επιλέγουν να μην ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους αδικαιολόγητα και ανεύθυνα και να μην συνεργάζονται για εξεύρεση λειτουργικής, δίκαιης και μόνιμης λύσης των υποχρεώσεων τους.

Ο Συνεργατισμός παρά τις ραγδαίες και ακραίες διαφοροποιήσεις του, μεταφέρεται από γενιά σε γενιά, ως ένα σπουδαίο περιουσιακό στοιχείο της Κυπριακής κοινωνίας.

Καθήκον και υποχρέωση όλων μας παραμένει η προστασία και διαφύλαξη του, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και καταστάσεις", καταλήγει.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Ακιντζί: Αποκεντρωμένη ομοσπονδία με αποτελεσματική συμμετοχή Τ/κ

«Ευτυχως που οι διεθνεις συγκυριες δεν ευνοουν τους τουρκαλλαδες, οποτε οι απειλες και εξυπνοβλακιες ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:53

Ο Πρόεδρος δεν είναι το πρόβλημά μας

«Πολύ καλό το άρθρο σας αλλά εγώ θα άλλαζα τον τίτλο σε «Ο Πρόεδρος δεν είναι το ΜΟΝΟ πρόβλημά μας». ...»
Yiannos  |  07:41

ΓΓ ΑΚΕΛ: Αποφεύγει να συζητήσει ουσιαστικά ζητήματα του Κυπριακού ο Πρόεδρος

«Γιάννο, τον τύπο τον διαβάζω εδώ και καιρό. Είναι φανατικά οπαδός της άρνησης και του αντιακελισμού, ...»
ΧΧΧ  |  10:21

ΓΓ ΑΚΕΛ: Αποφεύγει να συζητήσει ουσιαστικά ζητήματα του Κυπριακού ο Πρόεδρος

«Και αφού έχει την μαγική και εύκολη συνταγή ο Άντρος και αφού θεωρεί ότι έχει έρισμα στους Τουρκοκύπριους, ...»
Γιώργος  |  10:07

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση