ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ευχαριστημένος ο Συνεργατισμός από την αξιολόγηση των Moody's

Τονίζει σε σχετική του ανακοίνωση να μην βασίζονται τα μέλη και οι πελάτες της Τράπεζας σε υστερόβουλες φήμες που κυκλοφορούν

Newsroom K

Χαιρετίζει την πρόσφατη αξιολόγηση των Moody’s η Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα, ημερομηνίας 04.01.2018, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ‘ο οίκος δίνει σταθερό ορίζοντα στην αξιολόγηση του Συνεργατισμού’.

Για ακόμη μια φορά επιβεβαιώνεται η σταθερή πορεία που διαγράφει ο Συνεργατισμός, κάτι που απορρίπτει την άδικη, υπόγεια και παρασκηνιακή υπόσκαψη των τελευταίων εβδομάδων, σημειώνει.

"Καλούμε τα Μέλη – πελάτες του Συνεργατισμού να μελετήσουν την πρόσφατη αξιολόγηση και να μην βασίζονται σε υστερόβουλες φήμες που κυκλοφορούν.
Είναι ευθύνη και καθήκον όλων μας να προστατεύσουμε και να διαφυλάξουμε τον Συνεργατισμό, ο οποίος για δεκαετίες ταυτίστηκε με την ιστορία, παράδοση και ευημερία της κοινωνίας και της πατρίδας.

Την ίδια ώρα κάνουμε έκκληση στα Μέλη – πελάτες του Συνεργατισμού τα οποία αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην υλοποίηση των υποχρεώσεων τους, όπως συνεργαστούν με τους λειτουργούς, οι οποίοι έχουν ξεκάθαρες οδηγίες να βοηθήσουν εκεί και όπου υπάρχει πραγματική ανάγκη, ώστε να βρεθεί ο σωστός τρόπος αντιμετώπισης των υποχρεώσεων τους.

Είμαστε διαχρονικά δίπλα στα Μέλη μας δανειολήπτες, οι οποίοι συνεργάζονται έντιμα και ειλικρινά με τα στελέχη και τους αξιωματούχους της διεύθυνσης Καθυστερημένων Δανείων, για εξεύρεση των καλύτερων δυνατών λύσεων των προβλημάτων τους.

Παραμένουμε όμως κάθετα αντίθετοι με όσους συνεργατιστές δανειολήπτες επιλέγουν να μην ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους αδικαιολόγητα και ανεύθυνα και να μην συνεργάζονται για εξεύρεση λειτουργικής, δίκαιης και μόνιμης λύσης των υποχρεώσεων τους.

Ο Συνεργατισμός παρά τις ραγδαίες και ακραίες διαφοροποιήσεις του, μεταφέρεται από γενιά σε γενιά, ως ένα σπουδαίο περιουσιακό στοιχείο της Κυπριακής κοινωνίας.

Καθήκον και υποχρέωση όλων μας παραμένει η προστασία και διαφύλαξη του, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και καταστάσεις", καταλήγει.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Βίντεο: Η «στρατολόγηση» ενός μικρού κοριτσιού από τον Ερντογάν

«Ο Ευρωπαικος καπιταλισμος ειναι η μανα που γεννησε το Ναζισμο/Φασισμο, που σημερα σηκωνει κεφαλη με ...»
Russ  |  18:49

KE: Θυσιάζουν το μέλλον των Τ/κ για να είναι αρεστοί στην Τουρκία

«...............Το 1963 η ε/κ ηγεσία έκλεψε το μερίδιο των τ/κ απο το κοινο κρατος και με κτηνωδη ...»
Russ  |  18:42

Βίντεο: Η «στρατολόγηση» ενός μικρού κοριτσιού από τον Ερντογάν

«Αναβίωση του χιτλερισμού υπό τα όμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης!!! Αν δεν ξυπνήσει η Ευρώπη θα κλάψουμε ...»
Ai Em  |  14:25

Δεν προσέγγισε κυπριακό λιμάνι το πλοίο - βόμβα

«Καλημερα φιλοι λιμενικοι! Σημερα συνεχιζω να δημοσιευσω τα γεγονοτα απο 6 Ιανουαριου 2018 ... Ο υπογραφων ...»
Teodore  |  14:01

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση