ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Φιλανθρωπική ιστιοπλοΐα της CTC για τα παιδιά

Συνολικά συγκεντρώθηκε το ποσό των 14 χιλιάδων ευρώ τα οποία δόθηκαν στο Ίδρυμα Σοφία για τα Παιδιά

Δελτίο Τύπου

Στο πλαίσιο της πολιτικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου CTC και με στόχο τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού μελών του προσωπικού σε μια ομαδική εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, οργανώθηκε στις 30 Ιουνίου 2018 φιλανθρωπική ιστιοπλοΐα στη Λεμεσό, με την ονομασία CTC Charity Regatta 2018. Κύριος σκοπός της εκδήλωσης ήταν η παροχή χρηματικής βοήθειας στα άπορα παιδιά της Κύπρου, μέσω του Ιδρύματος Σοφία για τα Παιδιά.

Σύμφωνα με τους όρους συμμετοχής, κάθε ιστιοπλόος έπρεπε να βρει φίλους και υποστηρικτές που θα τον επιχορηγούσαν. Η CTC, πέρα από τα έξοδα οργάνωσης της ιστιοπλοΐας που κάλυψε, αποφάσισε να καταβάλει στο Ίδρυμα Σοφία για τα Παιδιά επιπρόσθετο ποσό ίσης αξίας που θα εξασφάλιζε κάθε ιστιοπλόος. Τα μέλη του προσωπικού ανταποκρίθηκαν με προθυμία και ενθουσιασμό και πήραν μέρος μαζικά στην εκδήλωση. Συγκεκριμένα πήραν μέρος πέραν των 110 ατόμων απ’ όλη την Κύπρο και υπήρξαν συνολικά χορηγίες ύψους €7.000. Η CTC πρόσθεσε άλλες €7.000 κι έτσι δόθηκαν στο Ίδρυμα Σοφία για τα Παιδιά €14.000, ποσό που όπως τα μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου δήλωσαν, τους ενισχύει σημαντικά και βοηθά στην υλοποίηση συγκεκριμένων προγραμμάτων που απευθύνονται σε άπορα παιδιά.

Κατά τη διάρκεια της ιστιοπλοΐας, λήφθηκαν επίσης φωτογραφίες οι οποίες θα διακοσμήσουν το ημερολόγιο της CTC για το 2019, που κι αυτή τη χρονιά θα προβάλει δραστηριότητες των μελών του προσωπικού βασισμένες στον εθελοντισμό και την προσφορά.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Οι εμετοί, τα ξερατά και πιθανές θεραπείες

«η τάση προς εμετό μπορεί να προκλήθηκε απο το βούρκο στον οποίο κυλιέται ο Γενικός Εισαγγελέας »
leoegotora  |  12:54

Λιλλήκας προς Χαμπιαούρη: Θα καταψηφίσουμε τον προϋπολογισμό του υπ. Παιδείας

«Για να καταψηφίσει το νόμο δε πρέπει να έχει και βουλευτές; »
LEOEGOTORA  |  12:51

Προμήνυμα διεξόδου η επαναφορά του συνδικαλιστικού χρόνου

«Εφόσον είναι αναμεμιγμένο το ΑΚΕΛ, λύση δεν θα υπάρξει!!! »
knak  |  09:06

Επαναφέρεται ο συνδικαλιστικός χρόνος στις εκπαιδευτικές οργανώσεις

«....και εσυ ζοπποβορτε κυπριακε λαε πληρωνε φορους!!!»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  22:43

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση