ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κυπριακή start up: Θα φτιάξει «κρέας» από λαχανικά

Η κυπριακή start-up Mighty Kitchen ετοιμάζεται να παρουσιάσει στην αγορά την εναλλακτική της ιδέα για κατανάλωση κρέατος

Της Μαρίας Ηρακλέους

Της Μαρίας Ηρακλέους

Η δημιουργία μιας start-up εταιρείας στην Κύπρο δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πέραν της πρωτογενούς ύλης, της ιδέας, είναι απαραίτητη και η χρηματοδότηση η οποία θα επιτρέψει στην εταιρεία να αναπτυχθεί και να λειτουργήσει. Βήματα γίνονται, αλλά υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος αναφέρει σε συνέντευξη του στην «Κ» ο Γιώργος Βου, ο ιδρυτής της Mighty Kitchen. Μιας εκ των κυπριακών start-ups εταιρειών, η οποία θα συμμετάσχει στο παγκόσμιο Web Summit που διοργανώνεται στη Λισαβόνα αρχές Νοεμβρίου.

Εκεί είναι μια καλή ευκαιρία για να αναδείξουν την δουλειά τους και να αναζητήσουν δυνητικούς επενδυτές για το προϊόν τους. Πρόκειται για ένα νέο εναλλακτικό προϊόν τροφίμου με πρώτη ύλη τα λαχανικά, το οποίο θα θυμίζει σε γεύση και αίσθηση το κοτόπουλο. Αρχές του 2020 αναμένεται να παρουσιαστεί πιλοτικά στα εμπορικά ράφια, ενώ αναμένεται να είναι έτοιμο για εμπορική χρήση τέλη του επόμενου έτους.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στην Μαρία Ηρακλέους στην έντυπη έκδοση της «Κ».

Γίνετε συνδρομητής της έντυπης έκδοσης στο κινητό σας, με μια εβδομάδα δωρεάν συνδρομή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X