ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

H Altamira λανσάρει νέα ιστοσελίδα

Ενισχύει τον τομέα πωλήσεων ακινήτων

Newsroom K

Τον τρόπο αναζήτησης των ακινήτων στην κυπριακή αγορά αλλάζει η Altamira Asset Management Cyprus, εγκαινιάζοντας σήμερα μια νέα πρωτοποριακή ιστοσελίδα μέσα από την οποία ακίνητα σε κάθε τοποθεσία της Κύπρου θα διατίθενται, αποκλειστικά, προς πώληση.

Η εταιρεία, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, παρουσίασε στο προσωπικό της τη νέα ιστοσελίδα ακινήτων, μέσω της οποίας η Altamira ενισχύει την ψηφιακή της παρουσία, επιδιώκοντας να καταστεί η πρώτη επιλογή κάθε υποψήφιου επενδυτή. Με την έναρξη της λειτουργίας της πλατφόρμας πέραν των 400 ακινήτων είναι άμεσα διαθέσιμα προς πώληση, ενώ ευκαιρίες αγοράς σε ελκυστικές τιμές θα προστίθενται σε εβδομαδιαία βάση από το υπό διαχείριση χαρτοφυλάκιο της που ξεπερνά τα 3000 ακίνητα.

Η ιστοσελίδα www.altamirarealestate.com.cy, συνδυάζει μοντέρνο και εύχρηστο σχεδιασμό με πλούσιο περιεχόμενο και φιλικό περιβάλλον προς τον χρήστη, που αντικατοπτρίζει το διεθνές επίπεδο εξυπηρέτησης της Altamira. Συγκεκριμένα, μέσω της καινοτόμου και διαδραστικής ιστοσελίδας, δυνητικοί αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να πλοηγηθούν εύκολα και γρήγορα, εντοπίζοντας ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών από εμπορικά και οικιστικά ακίνητα, γραφειακούς χώρους, καταστήματα, τουριστικά συγκροτήματα, έργα ανάπτυξης, βιομηχανικά ακίνητα καθώς και για αγοράς γης για ανάπτυξη τόσο σε αστικές όσο και σε αγροτικές περιοχές.

Χάριν στον πρακτικό της σχεδιασμό, η ιστοσελίδα επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν και να επιλέγουν τα ακίνητα που τους ενδιαφέρουν μέσω διαδραστικού χάρτη, δίνοντας τους παράλληλα, πολλαπλές δυνατότητες επιλογών και την εξειδικευμένη πληροφόρηση που επιθυμούν για το κάθε ακίνητο. Επιπρόσθετα, οι επισκέπτες μπορούν να έρθουν σε επαφή με το δίκτυο συμβούλων ακίνητων της Altamira με ευρεία κάλυψη σε όλες τις πόλεις της Κύπρου, οι οποίοι θα τους καθοδηγήσουν στις κατάλληλες επενδυτικές ευκαιρίες που θα ανταποκρίνονται πλήρως στις εξειδικευμένες ανάγκες τους.

Η ισπανική Altamira αποτελεί την κορυφαία εταιρεία διαχείρισης ακινήτων στην Ευρώπη. Η δημιουργία της ιστοσελίδας πραγματοποιείται στο πλαίσιο της διεθνούς επέκτασης των δραστηριοτήτων της, με την Κύπρο να αποτελεί την πρώτη χώρα μετά την Ισπανία στην οποία εφαρμόζεται η ψηφιακή πλατφόρμα διαχείρισης και διάθεσης ακινήτων, διοχετεύοντας αφενός το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας της εταιρείας και αποδεικνύοντας αφετέρου το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της για την κυπριακή αγορά.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Δημοκρατία εναντίον Κομισιόν για το χαλλούμι

«O "Κύπριος" Επίτροπoς τί κάνει για το θέμα? Έκανε κάτι υπέρ των συμφερόντων μας ή προτιμά να το διασυνδέει ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  09:38

Κλείδωσε ψηφοδέλτιο, είδε και τον Πρόεδρο ο ΔΗΣΥ

«Εκείνος που θα βρει πόσα στότσια περιέχει ο κατάλογος των υποψηφίων του ΔΗΣΥ, κερδίσει μια φλαούνα! »
ΑΚΑ  |  09:26

Απαντά στα καρφιά Κοτζιά ο Άντρος

«Κύριε Κοτζιά, ο Άντρος δεν μπορεί να διαψευσθεί γιατί ναι μεν δεν ήταν ο ίδιος παρών, είχε όμως τον ...»
ΑΚΑ  |  09:22

Θέλει συμμετοχή στο Εθνικό Συμβούλιο ο Μάριος Καρογιάν

«Ο Νόμος που διέπει το όλο θέμα είναι ξεκάθαρος ότι ένας κομματικός σχηματισμός πρέπει να έχει εκλέξει ...»
Θεοχάρης Θεοχάρη  |  13:08

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X