ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 21:11
 

H ομάδα της PowerImage / MISCO Cyprus εντάσσεται στη Deloitte

Η εμπειρία, οι γνώσεις αλλά και ο επαγγελματισμός των ατόμων που έχουν ενταχθεί στη συμβουλευτική ομάδα της Deloitte, θα ενισχύσουν

Δελτίο Τύπου

Η Deloitte Limited, στα πλαίσια της συνεχής ανάπτυξης και αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη της ομάδας της PowerImage / MISCO Cyprus, με επικεφαλή την κα. Στέφανη Δικαίου Φεσσά, στο ανθρώπινο δυναμικό της. Από τις 14 Ιανουαρίου 2019, όλη η ομάδα έχει ενταχθεί στο Τμήμα Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της Deloitte, της οποίας ηγείται ο κ. Γιώργος Παντελίδης.

Η ομάδα της PowerImage / MISCO Cyprus, κατέχει εκτενή πείρα στον τομέα παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε πελάτες που δραστηριοποιούνται τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, η εμπειρία των μελών της ομάδας καλύπτει ποικίλους τομείς, όπως:

- καθορισμό της στρατηγικής κατεύθυνσης και προτεραιοτήτων των εταιριών, καθώς και του μοντέλου λειτουργίας τους

- καθορισμό στόχων και μετρήσιμων δεικτών επίδοσης

- επιλογή και πρόσληψη κατάλληλων υποψηφίων για πλήρωση κενών θέσεων εργασίας μέσω εφαρμογής σύγχρονων πρακτικών και εργαλείων

- σχεδιασμό και υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε ποικίλους τομείς όπως η ‘ανάπτυξη διευθυντικών και ηγετικών ικανοτήτων / δεξιοτήτων’, ‘εξυπηρέτηση πελατών’, κτλ.

- παροχή έμπρακτης στήριξης προς διευθυντικά στελέχη για περεταίρω ανάπτυξη των ηγετικών τους ικανοτήτων μέσω καθοδήγησης (coaching)

- παροχή υπηρεσιών μυστικού επισκέπτη

- σχεδιασμό πρακτικών σχετικών με αμοιβές και κίνητρα

Η εμπειρία, οι γνώσεις αλλά και ο επαγγελματισμός των ατόμων που έχουν ενταχθεί στη συμβουλευτική ομάδα της Deloitte, θα ενισχύσουν την πρωτοπόρα θέση που κατέχει το τμήμα στην αγορά. Επιπρόσθετα, η εν λόγω προσθήκη, επιβεβαιώνει εμπράκτως την ευρύτερη στρατηγική της Deloitte για συνεχή ενδυνάμωση των ομάδων της, με σκοπό τη διατήρηση της ηγετική της θέσης, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες προς πελάτες και συνεργάτες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«η ίδια ανακωχή όπως έγινε στην Κύπρο το 74. το μεγαλύτερο μέρος της καταλήφθηκε σε εκεχειρία.»
Χαριθέα  |  12:43

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«Οι δύο Αμερικάνοι πήγαν στην Τουρκία να δουλέψουν τον ψυχάκια και αυτός τους δούλεψε όπως ο ίδιος ήθελε!!! ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Reuters: Δικτάτορες από την Καμπότζη απέκτησαν κυπριακό διαβατήριο

«Τί κέρδος έκανε το γραφείο των αππωμένων αδερφών?»
ΑΚΑ  |  08:54

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X