ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 12:58
 

H TUI προωθεί την Κύπρο στην γερμανική αγορά

Πραγματοποιήθηκε συνέδριο στην Αγία Νάπα σε συνεργασία με τον όμιλο Atlantica Hotels& Resorts

Newsroom K

Με την έναρξη των ναυλωμένων πτήσεων μεταξύ Κύπρου και Γερμανίας για τον αναμενόμενο όγκο τουριστικών αφίξεων στην Κύπρο, τελέστηκε επιτυχώς, το συνέδριο με θέμα την Κύπρο ως ολόχρονος τουριστικός προορισμός. Το συνέδριο και μια σειρά εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκαν μεταξύ 3 και 6 Μαΐου, στην Αγία Νάπα. Βασικός διοργανωτής ήταν η TUI Γερμανίας σε συνεργασία με τον ξενοδοχειακό όμιλο Atlantica Hotels & Resorts και τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού. Σκοπός του συνεδρίου ήταν η προώθηση της Γερμανικής μπροσούρας για το 2019, καθώς επίσης και η παρουσίαση των επερχόμενων ενεργειών για την προώθηση της Κύπρου στη γερμανική αγορά.

Ο μεγαλύτερος τουριστικός οργανισμός στον κόσμο, ΤUΙ Group σχεδιάζει σημαντική ανάπτυξη από τη γερμανική αγορά, ξεκινώντας από την καλοκαιρινή περίοδο του 2019, ειδικά στα ξενοδοχεία που ανήκουν στην TUI. Ο ξενοδοχειακός όμιλος Atlantica Hotels & Resorts, ανέλαβε όλη την διοργάνωση του συνεδρίου καθώς και την φιλοξενία των 60 προσκεκλημένων δημοσιογράφων και bloggers του Γερμανικού, Αυστριακού και Ελβετικού τύπου στο Atlantica Mare Village.

Την Παρασκευή 4 Μαΐου, τελέστηκε με επιτυχία το πρώτο δείπνο στον Ποταμό Λιοπετρίου στο οποίο μαζί με τους δημοσιογράφους του Γερμανικού τύπου, παραβρέθηκαν επίσης διάφοροι εκπρόσωποι από τον Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, την TUI Γερμανίας καθώς και διευθυντικά στελέχη του ξενοδοχειακού ομίλου Atlantica Hotels & Resorts. Το βράδυ της 5ης Μαΐου, πραγματοποιήθηκε και το δεύτερο επίσημο δείπνο στο ξενοδοχείο Atlantica Mare Village, στο οποίο απεύθυνε χαιρετισμό ο διευθύνων σύμβουλος της TUI Γερμανίας (CEO) Marek Andryszak όπως και ο Joint CEO της αλυσίδας Atlantica Hotels, Δημήτρης Νικολαΐδης. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Άγγελος Λοΐζου, πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού.

Η εταιρεία Atlantica Hotels & Resorts, είναι η μοναδική Κυπριακή Ξενοδοχειακή εταιρεία, μέλος του μεγαλύτερου τουριστικού οργανισμού στον κόσμο της TUI Group, όπου δραστηριοποιείται σε Κύπρο, Ελλάδα και Αίγυπτο με σύνολο 48 ξενοδοχειακών μονάδων.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Το θεαματικό φινάλε της Χρυσταλλούς και ο δυναμισμός του Συλλούρη

«Κουτοπονηράδες. Εδώ βουλευτές με μη εξυπηρετούμενα δάνεια διαπραγματεύτηκαν και ψήφισαν νομοσχέδια που ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  12:38

Στα 3,1 δισ. ευρώ μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα στην Κύπρο

«" Οι συνολικές εξαγωγές ανήλθαν σε €3 δισ, αύξηση 53% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2017 (€1 δισ. ...»
Χρίστος  |  17:42

Στα 3,1 δισ. ευρώ μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα στην Κύπρο

«Έλεος.... "Οι εισαγωγές από τον υπόλοιπο κόσμο ανήλθαν σε €171,7 δισ, αύξηση 6,4% σε σύγκριση με ...»
Χρίστος  |  17:38

Επίθεση Αλβανών χάκερς στην ιστοσελίδα της, καταγγέλλει η Αλληλεγγύη

«Το σχόλιο του Ντόμπρος Κελαήδης για τους Αλβανούς στην Κύπρο έχει αφαιρεθεί, γιατί χαρακτηρίστηκε από ...»
Γιάννης Αδειλίνης, online editor «K»  |  13:40

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση