ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 17:29
 

Η Amazon ερευνά το ενδεχόμενο εργαζόμενοί της να πούλησαν απόρρητα δεδομένα

Η εφημερίδα Wall Street Journal ανέφερε ότι εργαζόμενοι στην Amazon πουλούσαν εσωτερικά, δεδομένα και άλλες απόρρητες πληροφορίες

ΠΗΓΗ: skai.gr

Τις καταγγελίες ότι οι υπάλληλοί της δέχτηκαν δωροδοκία ως αντάλλαγμα για τη διαρροή εμπιστευτικών εμπορικών πληροφοριών σε τρίτες εταιρείες εξετάζει η Amazon, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας. 

Νωρίτερα, η εφημερίδα Wall Street Journal ανέφερε ότι εργαζόμενοι στην Amazon πουλούσαν εσωτερικά, συνήθως μέσω τρίτων, δεδομένα και άλλες απόρρητες πληροφορίες σε εμπόρους που πουλούσαν τα προϊόντα τους στον ιστότοπο του αμερικανικού κολοσσού προκειμένου να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.

Η εφημερίδα ανέφερε ότι η πρακτική αυτή ακολουθήθηκε ιδιαίτερα στην Κίνα ενώ η εταιρεία υπογράμμισε ότι έχει μηδενική ανοχή αναφορικά με την κατάχρηση του συστήματός της. 

Από τον ιστότοπο της Amazon οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν προϊόντα απευθείας από την εταιρεία, αλλά και άλλα από πολλούς άλλους πωλητές.

Εκπρόσωπος τς εταιρείας ανέφερε ότι οι εργαζόμενοί της υποχρεούνται να τηρούν αυστηρούς εμπορικούς και δεοντολογικούς κανόνες και επεσήμανε ότι η Amazon διαθέτει «εξελιγμένα συστήματα για να περιορίζει και να ελέγχει την πρόσβαση σε πληροφορίες».

Τόνισε ότι οποιοσδήποτε παραβιάζει τους κανόνες αυτούς κινδυνεύει να αντιμετωπίσει «ποινικές διώξεις, ανάλογα με την περίπτωση».

Είπε τέλος ότι αν εντοπιστούν κακόβουλοι χρήστες που εμπλέκονται σε τέτοιου είδους πρακτικές, θα ληφθεί άμεσα δράση εναντίον τους. 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Σχόλια αναγνωστών

«Άνετος» με το πόδι πάνω στο τραπέζι ο Μπόρις Τζόνσον

«H Bρετανική αναίδεια στο μεγαλείο της!!! »
knak  |  09:17

Ξεκάθαρη η τοποθέτηση των ΗΠΑ για το ιρανικό τάνκερ

«Μακάρι να ήταν η στάση των ΗΠΑ η ίδια και για την `άτακτη` Τουρκία. Δυστυχώς ο πηδηχτούλης Τραμπ δεν ...»
knak  |  09:15

Κόντρα για την Λάρα μεταξύ βουλευτή και τμήματος Αλιείας

«Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης: αμελητέα προσωπικότητα!»
ΑΚΑ  |  20:47

«Ο Αντώνης τώρα μπορεί να κοιτάζει με τα ματάκια του το μέλλον»

«Ο Ιησούς Χριστος, η Πάναγία θεοτόκος και όλοι οι αγιοι να θεραπεύσουν τον μικρό αντώνη και να γίνει ...»
Μαριος  |  16:44

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X