ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η CNP Ασφαλιστική στηρίζει το έργο του Υπ. Άμυνας για την οδική ασφάλεια

Για δεύτερη συνεχή χρονιά

Δελτίο Τύπου

Η CNP Ασφαλιστική και το Υπουργείο Άμυνας για δεύτερη συνεχή χρονιά ενώνουν τις δυνάμεις τους στην κοινή προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των Εθνοφρουρών στα θέματα Οδικής Ασφάλειας. Στην κατεύθυνση υλοποίησης της κοινωνικής προσφοράς και των ευρύτερων πρωτοβουλιών της στον τομέα αυτό, η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ συμβάλλει στις ενέργειες του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ για την εμπέδωση προενεργητικής συμπεριφοράς και ορθής οδικής συνείδησης στους εθνοφρουρούς.

Στη δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιουλίου 2017, στη Λέσχη Αξιωματικών στη Λευκωσία, ο Υπουργός Άμυνας, κ. Χριστόφορος Φωκαΐδης τόνισετην αξία της διαχρονικότητας της συνεργασίας αυτής. Εντός του πλαισίου της «Πολιτικής Θετικών Κινήτρων» που εξήγγειλε το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ, για όσους στρατιώτες χρησιμοποιούντα Λεωφορεία για τις μετακινήσεις τους, από και προς τις Μονάδες τους, η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ βράβευσε συμβολικά με tablets τους 10 στρατιώτες που χρησιμοποίησαν περισσότερο τα δημόσια μέσα μεταφοράς.

O CEO του Ομίλου CNP CYPRUS, κ. Τάκης Φειδία, ανάφερε πως «Η οδική ασφάλεια αποτελεί μία μεγάλη κοινωνική πρόκληση και σαν τέτοια απαιτεί κοινή και μεθοδική προσπάθεια. Είναι λοιπόν επιβεβλημένη η στενή συνεργασία του ιδιωτικού με το δημόσιο τομέα. Όταν ενώνονται δυνάμεις, γνώσεις και εμπειρίες, γινόμαστε πιο ικανοί και πιο αποτελεσματικοί με πρακτικές λύσεις. Είμαστε σταθερά δίπλα στο Υπουργείο Άμυνας και την Εθνική Φρουρά και στηρίζουμε τις προσπάθειες που καταβάλουν για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Στο χαιρετισμό του ο Γενικός Διευθυντής της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, κ. Ανδρέας Κ. Στυλιανού, ευχαρίστησε το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην εμπειρία και τεχνογνωσία της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, στη δημιουργία ορθής οδικής συνείδησης και κουλτούρας στους εθνοφρουρούς. Σημείωσε ότι "ενέργειες σαν αυτή είναι το ελάχιστο που οφείλουν να πράττουν οι επιχειρήσεις του τόπου που έχουν οικονομική ευρωστία, ώστε να στέκονται δίπλα στην κοινωνία".

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Τζ. Χούρικαν: Διαφορές υψηλόβαθμων αξιωματούχων παίζονται στο γήπεδο της Τρ. Κύπρου (Βίντεο)

«Ο κος Χούρικαν εθελοτυφλεί! Αγνοεί ότι ο σεντερ φορ του γηπέδου ειναι ο κος Πολυβίου. Με την κρίση του ...»
Πανικοδημος  |  10:53

Ξηλώνουν το Ανώτατο Δικαστήριο

«Ο βασικός νόμος της φύσης – και της κοινωνίας – είναι: «ότι δεν ελέγχεται είτε εκρήγνυται είτε ...»
Ai Em  |  09:29

Επαναβεβαίωση θέσεων από το Foreign Office για το Κυπριακό

«Αυτοκλιτοι και εντεταλμένοι πρέπει να απομονωθούν και να εκτεθούν δημόσια .»
Στέλιος Στυλιανού  |  17:33

Κλείδωσε ο Μουσιούττας για το ψηφοδέλτιο ΔΗΚΟ

«Τί σου είναι αυτή η ...ΔΗΚΟϊκή πολιτική!!! ...ολα τα νούμερα κερδίζουν!!!»
Ai Em  |  09:39

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X