ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:57
 

Η CNP Ασφαλιστική στηρίζει το έργο του Υπ. Άμυνας για την οδική ασφάλεια

Για δεύτερη συνεχή χρονιά

Δελτίο Τύπου

Η CNP Ασφαλιστική και το Υπουργείο Άμυνας για δεύτερη συνεχή χρονιά ενώνουν τις δυνάμεις τους στην κοινή προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των Εθνοφρουρών στα θέματα Οδικής Ασφάλειας. Στην κατεύθυνση υλοποίησης της κοινωνικής προσφοράς και των ευρύτερων πρωτοβουλιών της στον τομέα αυτό, η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ συμβάλλει στις ενέργειες του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ για την εμπέδωση προενεργητικής συμπεριφοράς και ορθής οδικής συνείδησης στους εθνοφρουρούς.

Στη δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιουλίου 2017, στη Λέσχη Αξιωματικών στη Λευκωσία, ο Υπουργός Άμυνας, κ. Χριστόφορος Φωκαΐδης τόνισετην αξία της διαχρονικότητας της συνεργασίας αυτής. Εντός του πλαισίου της «Πολιτικής Θετικών Κινήτρων» που εξήγγειλε το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ, για όσους στρατιώτες χρησιμοποιούντα Λεωφορεία για τις μετακινήσεις τους, από και προς τις Μονάδες τους, η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ βράβευσε συμβολικά με tablets τους 10 στρατιώτες που χρησιμοποίησαν περισσότερο τα δημόσια μέσα μεταφοράς.

O CEO του Ομίλου CNP CYPRUS, κ. Τάκης Φειδία, ανάφερε πως «Η οδική ασφάλεια αποτελεί μία μεγάλη κοινωνική πρόκληση και σαν τέτοια απαιτεί κοινή και μεθοδική προσπάθεια. Είναι λοιπόν επιβεβλημένη η στενή συνεργασία του ιδιωτικού με το δημόσιο τομέα. Όταν ενώνονται δυνάμεις, γνώσεις και εμπειρίες, γινόμαστε πιο ικανοί και πιο αποτελεσματικοί με πρακτικές λύσεις. Είμαστε σταθερά δίπλα στο Υπουργείο Άμυνας και την Εθνική Φρουρά και στηρίζουμε τις προσπάθειες που καταβάλουν για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Στο χαιρετισμό του ο Γενικός Διευθυντής της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, κ. Ανδρέας Κ. Στυλιανού, ευχαρίστησε το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην εμπειρία και τεχνογνωσία της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, στη δημιουργία ορθής οδικής συνείδησης και κουλτούρας στους εθνοφρουρούς. Σημείωσε ότι "ενέργειες σαν αυτή είναι το ελάχιστο που οφείλουν να πράττουν οι επιχειρήσεις του τόπου που έχουν οικονομική ευρωστία, ώστε να στέκονται δίπλα στην κοινωνία".

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

ΓΓ ΑΚΕΛ: Αποφεύγει να συζητήσει ουσιαστικά ζητήματα του Κυπριακού ο Πρόεδρος

«Γιάννο, τον τύπο τον διαβάζω εδώ και καιρό. Είναι φανατικά οπαδός της άρνησης και του αντιακελισμού, ...»
ΧΧΧ  |  10:21

ΓΓ ΑΚΕΛ: Αποφεύγει να συζητήσει ουσιαστικά ζητήματα του Κυπριακού ο Πρόεδρος

«Και αφού έχει την μαγική και εύκολη συνταγή ο Άντρος και αφού θεωρεί ότι έχει έρισμα στους Τουρκοκύπριους, ...»
Γιώργος  |  10:07

ΓΓ ΑΚΕΛ: Αποφεύγει να συζητήσει ουσιαστικά ζητήματα του Κυπριακού ο Πρόεδρος

«Σε άλλη χώρα του κόσμου το ΑΚΕΛ μετά το κάζο της οικονομικής καταστροφής που έφερε στον τόπο, θα είχε ...»
Ανώνυμος  |  10:00

ΓΓ ΑΚΕΛ: Αποφεύγει να συζητήσει ουσιαστικά ζητήματα του Κυπριακού ο Πρόεδρος

«Knak, με τα λίγα λόγια που γράψατε, χαρακτηρίζεστε από ένα έντονο φανατισμό, αυτός ο ίδιος που είναι ...»
Yiannos  |  09:50

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση