ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:04
 

Η Cyta τιμήθηκε με το “Best Network Award”

Στο 10ο Συνέδριο Infocom.cy 2018 με θέμα Fiber to the people

Δελτίο Τύπου

Mε το βραβείο “Best Network” τιμήθηκε η Cyta, στο 10ο Συνέδριο Infocom.cy 2018 με θέμα “Fiber to the people: Creating a bright digital future for Cyprus”, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018, στη Λευκωσία. Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της Cyta ο Ανώτερος Διευθυντής Τεχνολογίας και Πληροφορικής, κ Χρύσης Φοινιώτης.

Το συνέδριο, που αποτελεί το μεγαλύτερο συνέδριο στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο, φέτος επικεντρώθηκε στην ανάγκη επένδυσης σε τεχνολογίες νέας γενιάς και στον ψηφιακό μετασχηματισμό, με έμφαση στην τεχνολογία και τα οφέλη του δικτύου οπτικών ινών. Απευθύνεται σε στελέχη της αγοράς τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής, των μέσων επικοινωνίας, καθώς και της τεχνολογίας γενικότερα, όπως επίσης και σε υψηλόβαθμους κυβερνητικούς αξιωματούχους και δημοσιογράφους.

Η Cyta, με διαχρονική εμπλοκή στις διοργανώσεις Infocom.cy, συμμετείχε φέτος με παρουσιάσεις στελεχών της, ενώ ο Αναπληρωτής Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής του Οργανισμού, κ Μιχάλης Αχιλλέως, συμμετείχε σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα “On the way to Digital Single Market”.

Παράλληλα, με περίπτερο στο χώρο, ενημέρωνε τους ενδιαφερομένους για το μεγάλο έργο του παγκύπριου δικτύου οπτικών ινών (Fiber) που αναπτύσσει. Μέσω του δικτύου Fiber, η Cyta προσφέρει προϊόντα υπέρ-υψηλών ταχυτήτων ευρυζωνικής πρόσβασης που, στο παρόν στάδιο, φθάνουν μέχρι το 1 Gbps, με δυνατότητα να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες όπου απαιτείται.

Η εγκατάσταση της οπτικής ίνας έχει ήδη ξεκινήσει σε περιοχές μεγάλων αστικών κέντρων σε όλες τις επαρχίες. Το έργο συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, ώστε να επιτευχθεί η κάλυψη της πλειοψηφίας των αστικών κέντρων και πρόσθετων ημιαστικών περιοχών εντός τετραετίας.

 

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Εκτός διαπραγματευτικής ομάδας για Κυπριακό το ΑΚΕΛ

«Στην Κύπρο ψηφίζουμε κυβέρνηση με δημοκρατικές διαδικασίες εκλογών και πλειοψηφία, για να κυβερνάει ...»
Ανώνυμος  |  22:52

Εντοπίστηκαν 40 μετανάστες στην περιοχή του Κάτω Πύργου

«Στείλετε πίσω όλους αυτούς που αποδεδειγμένα είναι ψεύτες και εξυπηρετούν αλλότριους σκοπούς. Και αυ ...»
ΑΚΑ  |  09:49

Παυλόπουλος: Δε νοείται συνομοσπονδία με τη μορφή που κάποιοι θα ήθελαν

«ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ… ΥΠΝΟΒΑΣΙΕΣ Σήμερα, η Κυπριακή Δημοκρατία είναι σεβαστή ανά το παγκόσμιο επειδή, πρωτίστως, ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, Β.Α., Μ.Α.  |  12:16

Βαφτίζουν ως «χαλλούμι» λευκό τυρί από αγελαδινό γάλα

«Συνεχίζεται να επιδοτείτε τους εκατομμυριούχους αγελαδοτρόφους ρε αρνιά, μόλις πρόσφατα αποκαλύφθηκε ...»
Αρμαγεδών  |  08:07

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση