ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Ice Power ανακουφίζει τους χιλιάδες δρομείς του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ

Υποστηρίζει τους δρομείς και φροντίζει ώστε να τους παρέχει τα εχέγγυα για μια απροβλημάτιστη διαδρομή

Δελτίο Τύπου

Η Marathon Trading και το Ice Power υποστηρίζουν και φέτος τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου που διεξάγεται 17-18 Μαρτίου

Η Marathon Trading και ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ ανακοινώνουν περήφανα την επέκταση της συνεργασίας τους και για το 2018, δυνάμει της οποία η Ice Power είναι Χρυσός Χορηγός και θα ανακουφίσει και φέτος χιλιάδες δρομείς που θα λάβουν μέρος στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου. Η Ice Power υποστηρίζει τους δρομείς και φροντίζει ώστε να τους παρέχει τα εχέγγυα για μια απροβλημάτιστη διαδρομή, ελαχιστοποιώντας τον πόνο και τους μυϊκούς τραυματισμούς.

Πέραν από την Ice Power, η Marathon Trading στηρίζει τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ μαζί με τα υπόλοιπα brands όπως Pharmaton, Ginsana και SIGG. «Έχουμε αναπτύξει μια μακρά και αμοιβαία συνεργασία με το μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της Κύπρου, καθώς μοιραζόμαστε κοινές αξίες και οράματα, που έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη του δρομικού κινήματος» λέει η Μanaging Director της Marathon Trading κα Έλενα Καπακιώτη και υπογραμμίζει: «κάθε χρόνο φροντίζουμε να γινόμαστε καλύτερη και αξιοποιώντας την ανατροφοδότηση των δρομέων να βελτιώνουμε τις παροχές μας».

Η Ice Power παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα κρυοθεραπείας για άμεση ανακούφιση των δρομέων, ενώ θα έχει έντονη παρουσία στον τερματισμό, όπου με εξειδικευμένους φυσιοθεραπευτές θα προσφέρει υπηρεσίες φροντίδας και ανακούφισης στους δρομείς, μετά τον απαιτητικό τους αγώνα. Τα προϊόντα της Ice Power αποτελούν πρώτη επιλογή για άμεση ανακούφιση από τυχόν πόνους, εξαιτίας της επίπονης προσπάθειας που απαιτείται για την ολοκλήρωση ενός Μαραθωνίου δρόμου.

«Με την υποστήριξη της Ice Power και της Marathon Trading αναβαθμίζουμε φέτος περαιτέρω τις υπηρεσίες μας προς τους δρομείς, δημιουργώντας ακόμα περισσότερα σημεία φυσιοθεραπείας. Πρόκειται για μια σημαντική παροχή προς τους αθλητές για την οποία έχουμε επιλέξει τους καλύτερους συνεργάτες» δηλώνει ο Business Development Director του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ κ. Ανδρέας Σπύρου.

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ διεξάγεται φέτος 17-18 Μαρτίου και είναι πιστοποιημένος από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (IAAF) και την Παγκόσμια Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων & Δρόμων Αντοχής (AIMS), ενώ αποτελεί το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Δρόμου της ΚΟΕΑΣ.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.limassolmarathon.com και στο www.facebook.com/limassolmarathon.

Ζήσε μια διαδραστική εμπειρία κατεβάζοντας τη νέα εφαρμογή της διοργάνωσης για κινητά, από το Google Play και από το https://live.sporthive.com/event/3829 για συσκευές με λογισμικό iOS.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Στον Γ. Εισαγγελέα θα αποταθεί ο Γ. Ελεγκτής για τον Άθω Αντωνιάδη

«Ο μόνος τρόπος να αρχίσει να συμπεριφέρεται όπως πρέπει ο Μιχαηλίδης και να κατεβεί απο το καλάμι, είναι ...»
Ανώνυμος  |  14:32

Λ.Παντελίδης-Α.Σοζέν: Ελβετικό μοντέλο πολυπεριφερειακής αντί για ΔΔΟ

«Η καλά στημένη θεατρική πράξη από τον Μόνιμα Αναξιόπιστο Πρόεδρο-Μ.Α.Π ότι ξαφνικά ο Σοφός Πολιτικός ...»
Θεοχάρης Θεοχάρης  |  10:30

Τσίπρας: Η ιστορία γράφεται από αυτούς που τολμούν

«Πρεπει να πουμε ομως οτι και οι προδοσιες γινονται απο κιοτιδες που τολμουν ιστορικες υποχωρησεις !!»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  09:25

Στον Γ. Εισαγγελέα θα αποταθεί ο Γ. Ελεγκτής για τον Άθω Αντωνιάδη

«Αν πραγματικά ενδιαφέρεστε να βοηθήσετε στην πάταξη της διαφθοράς πρέπει να συνεργαστείτε με τους οργανισμούς ...»
Ελένη Αγαθαγγέλου Δημητριάδη  |  23:20

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X