ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 17:13
 

Η LGS Handling γιόρτασε τα 10χρονα της με ένα εκπληκτικό flashmob

Ξαφνιάστηκαν ευχάριστα οι επισκέπτες του αεροδρομίου Λάρνακας

Δελτίο Τύπου

Ένα απρόσμενο καλλιτεχνικό δρώμενο περίμενε τους επισκέπτες του αεροδρομίου Λάρνακας το Σάββατο 21 Ιουλίου στις 13.30 όταν 30 χορευτές ντυμένοι με στολές του προσωπικού εδάφους της LGS Handling, και άλλοι σαν ταξιδιώτες άρχισαν να χορεύουν και να ξεσηκώνουν τους παρευρισκόμενους! Την ευχάριστη έκπληξη στο αεροδρόμιο οργάνωσε η LGS Handling για να γιορτάσει τα 10χρονα της εταιρείας. 

Οι 30 καλλιτέχνες της σχολής Nicosia Dance Center εμφανίστηκαν ξαφνικά στους χώρους του αεροδρομίου, παίρνοντας ο καθένας την προκαθορισμένη θέση του. Ξεφύτρωσαν από το πουθενά και σιγά – σιγά γίνονταν όλο και περισσότεροι. Με το σύνθημα της μουσικής ξεκίνησαν να χορεύουν και να προσφέρουν μια μοναδική, χορευτική παράσταση στο κοινό, αφήνοντας τους πάντες άφωνους! Το συνονθύλευμα χορευτικών ειδών έδωσε στους επισκέπτες την ευκαιρία να περάσουν μια διαφορετική μέρα, αντίθετη με τις συνηθισμένες βαρετές αναμονές σε αίθουσες αεροδρομίων.

Η LGS Handling εδώ και δέκα χρόνια, προσφέρει σε περισσότερες από 85 αεροπορικές εταιρείες υπηρεσίες εδάφους και χειρισμού επιβατών στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου. Η εταιρεία ακολουθεί όλα τα διεθνή πρότυπα και κανονισμούς ασφαλείας και οι υπηρεσίες της περιλαμβάνουν υπηρεσίες κρατήσεων και έκδοσης εισιτηρίων, υπηρεσίες check-in, διαχείριση αιθουσών αναμονής, υπηρεσίες πύλης, επίγεια μεταφορά επιβατών και αποσκευών, εξυπηρέτηση επιβατών με ειδικές ανάγκες, τροφοδοσία πτήσεων και καθαρισμό αεροσκαφών.

Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Γιώργος Ιωαννίδης δήλωσε σχετικά: «Γιορτάσαμε τα 10χρονά μας με έναν πολύ δημιουργικό και ξεχωριστό τρόπο προσφέροντας μια ευχάριστη εμπειρία σε όσους ταξιδεύουν. Η LGS Handling συνεχίζει να εδραιώνει την παρουσία της στην αγορά και στα αεροδρόμια, τις αεροπορικές εταιρίες και παράλληλα να αναπτύσσει καλές σχέσεις με τους κύπριους και ξένους ταξιδιώτες».
Ο Όμιλος Louis μέσω της LGS Handling διατηρεί την συνεργασία του με αεροπορικές εταιρείες, ταξιδιωτικούς πράκτορες αλλά και τους τουρίστες που καταφθάνουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες κάθε χρόνο στην Κύπρο.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Ακιντζί: Αποκεντρωμένη ομοσπονδία με αποτελεσματική συμμετοχή Τ/κ

«Ευτυχως που οι διεθνεις συγκυριες δεν ευνοουν τους τουρκαλλαδες, οποτε οι απειλες και εξυπνοβλακιες ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:53

Ο Πρόεδρος δεν είναι το πρόβλημά μας

«Πολύ καλό το άρθρο σας αλλά εγώ θα άλλαζα τον τίτλο σε «Ο Πρόεδρος δεν είναι το ΜΟΝΟ πρόβλημά μας». ...»
Yiannos  |  07:41

ΓΓ ΑΚΕΛ: Αποφεύγει να συζητήσει ουσιαστικά ζητήματα του Κυπριακού ο Πρόεδρος

«Γιάννο, τον τύπο τον διαβάζω εδώ και καιρό. Είναι φανατικά οπαδός της άρνησης και του αντιακελισμού, ...»
ΧΧΧ  |  10:21

ΓΓ ΑΚΕΛ: Αποφεύγει να συζητήσει ουσιαστικά ζητήματα του Κυπριακού ο Πρόεδρος

«Και αφού έχει την μαγική και εύκολη συνταγή ο Άντρος και αφού θεωρεί ότι έχει έρισμα στους Τουρκοκύπριους, ...»
Γιώργος  |  10:07

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση