ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ συμπαραστάτης του ιδρύματος «Σοφία για τα Παιδιά»

Στήριξη του φιλανθρωπικού προγράμματος Let’s Hippo - «Μαγειρεύω και προσφέρω»

Δελτίο Τύπου

Αφού επισκέφθηκε, μαζί με τα άλλα 19 «αδελφάκια» του, το Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία, το Mall of Cyprus και το Αεροδρόμιο Λάρνακας, ο ιπποπόταμος του Let’s Hippo, που υιοθέτησε η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στο πλαίσιο ενίσχυσης του φιλανθρωπικού προγράμματος «Μαγειρεύω και προσφέρω» του ιδρύματος «Σοφία για τα Παιδιά», θα εκτίθεται πλέον μόνιμα στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας στη Λάρνακα!

Η κλήρωση και η ανάθεση κάθε ιπποπόταμου στην hippo-στηρίκτρια εταιρεία του, έγινε στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Εκεί παρευρέθηκαν και οι 20 εταιρείες που πρόσφεραν, η καθεμιά από €5000 για την υιοθεσία ενός ιπποπόταμου. Το Let’s Hippo ήταν μία πρωτότυπη ιδέα του «Σοφία για τα Παιδιά», που έγινε για να χαρίσει χαμόγελα σε παιδιά, μέσα από την προσφορά γευμάτων σε σχολεία. Σε όλη τη διαδρομή, η οποία άρχισε τον περασμένο Ιούνιο, οι 20 hippοs, μετέφεραν μηνύματα αγάπης, φροντίδας και συμπαράστασης για τα παιδιά της Κύπρου. Πλήθος κόσμου αγκάλιασε αυτή τη προσπάθεια και συμμετείχε στις δράσεις και στις εκδηλώσεις του «Let’s Hippo». Όλα τα έσοδα δόθηκαν για τη στήριξη του έργου του Σοφία για τα Παιδιά και για τη συνέχιση του προγράμματος το οποίο προσφέρει μεσημεριανό στα ολοήμερα δημοτικά σχολεία. Την φιλοτέχνηση των ιπποπόταμων ανέλαβαν αφιλοκερδώς αναγνωρισμένοι Κύπριοι καλλιτέχνες.

Το έργο που υιοθέτησε η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ονομάζεται «Ο Hippo κουκουμάς» και είναι έργο του καλλιτέχνη Γλαύκου Κουμίδη. Όπως και οι άλλοι 19 ιπποπόταμοι, «Ο Hippo κουκουμάς» είναι κατασκευασμένος από fiber glass (διαστάσεων 80 cm x 120 cm x 160 cm). H κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, μέσα από τη στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, υποστηρίζει αναγνωρισμένα φιλανθρωπικά ιδρύματα, καθώς επίσης δράσεις και εκδηλώσεις, που στόχο έχουν την αντιμετώπιση κοινωνικών προβλημάτων και ενισχύουν ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες και άτομα.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Αδιαφάνεια εντοπίζει η έρευνα της Ελεγκτικής για το ΡΙΚ

«Τόσος ντόρος για το ΡΙΚ και το μόνο πράγμα που έχει να πει ο Γ. Ελεγκτής είναι ότι το ΡΙΚ προσλαμβάνει ...»
Ελένη Αγαθαγγέλου Δημητριάδη  |  19:32

Η εργοδότηση πρώην κρατικών αξιωματούχων στον ιδιωτικό τομέα στην Επ. Θεσμών

«Οι βουλευτές που υποβάλλουν προτάσεις νόμου, προβαίνουν σε δημόσια διαβούλευση;»
YiannakisKosti  |  16:38

Έξυπνο τουριστικό κράτος η Κύπρος σε επτά βήματα

«Ωραία! Να προσθέσουμε ακόμα ένα πανεπιστήμιο πέραν του ΤΕΠΑΚ που θα βγάζει διευθυντές ξενοδοχείων και ...»
YiannakisKosti  |  15:26

Συνελήφθησαν τρείς φρουροί ασφαλείας ιδιωτικής εταιρείας στο αεροδρόμιο Λάρνακας

«Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να συγχαρω για την έγκαιρη ΦΤΩΧΗ πληροφόρησή και ενημέρωση των γεγονότων. Η ...»
Christos  |  21:55

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X