ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 14:15
 

Ανοίγει η πρώτη ιδιωτική λέσχη μελών από την Phoenix Leaders

Οι χώροι της λέσχης μπορούν να χρησιμοποιηθούν από εταιρίες μέλη που δεν διαθέτουν γραφειακές εγκαταστάσεις

Newsroom K

Ένα ιστορικό κτήριο στο κέντρο της Λευκωσίας, έχει επιλέξει η Phoenix Leaders για να φιλοξενήσεις την πρώτη Ιδιωτική Λέσχη Μελών στην Κύπρο. Αίθουσες σύσκεψης, βιβλιοθήκη, κοινόχρηστα γραφεία δημιουργούν ένα στοχευμένο επαγγελματικό χώρο, και προσφέρεται ως ένας στοχευμένος επαγγελματικός χώρος για τους πελάτες της Λέσχης.

Η Λέσχη θα παρέχει εξαιρετικές ευκαιρίες δικτύωσης σε διακεκριμένους και επίδοξους επαγγελματίες, στηρίζοντας τη διαδραστική και πνευματική πλευρά της διοίκησης μέσω τακτικών εκδηλώσεων. Για την διαμόρφωση του κτηρίου, η Phoenix Leaders ένωσε τις δυνάμεις της με τους νικητές του βραβείου Mies van der Rohe, το αρχιτεκτονικό γραφείο AL Architects.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της εταιρίας, στο πλαίσιο της δέσμευσής της να στηρίξει την τοπική κοινότητα, η Phoenix Leaders θα συνεργαστεί με αριθμό τοπικών επιχειρήσεων, οι οποίες μοιράζονται τις ίδιες αξίες βιωσιμότητας και αξιοπιστίας, σε μια σειρά εργασιών, οι οποίες θα αποτελούν κομμάτι των δραστηριοτήτων της Λέσχης. Εντός της Λέσχης θα εκτίθενται έργα ντόπιων καλλιτεχνών και τα μέλη θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάζουν όμορφα έργα τέχνης όταν επισκέπτονται και όταν εργάζονται στις εγκαταστάσεις.

Η Phoenix Leaders ειδικεύεται στην προσέλκυση κορυφαίων ταλέντων στην Κύπρο και έχει προγραμματίσει αριθμό δημόσιων εκπαιδεύσεων και εκδηλώσεων για τη διοίκηση εντός του 2018. Εντός της χρονιάς, η Λέσχη προγραμματίζει να φιλοξενήσει εκδηλώσεις με κορυφαίους ομιλητές για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, μεταξύ άλλων για την ψηφιακή διοίκηση, τη νευρολογία, την εργοδότηση και τη διατήρηση υπαλλήλων της γενιάς Υ και το ψυχικό σθένος σε εποχές αλλαγών.

Κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων, η Valentina Kislaya, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Phoenix Leaders, επισήμανε ότι «Ο ελκυστικός χώρος, ο οποίος προορίζεται στην άνετη διοίκηση με μια πολιτιστική πινελιά, όπου οι επαγγελματίες οχι μόνο θα μαθαίνουν ο ένας από τον άλλον, αλλά θα κάνουν και στρατηγική δικτύωση, παρέχει το τέλειο σκηνικό για κάθε είδους επιχείρηση. Δεχόμαστε μια ποικιλόμορφη κοινότητα ηγετών από διαφορετικούς κλάδους, άτομα που ασκούν επιρροή, μεταρρυθμιστές, οι οποίοι προωθούν την ηγετική ικανότητα εντός και εκτός της χώρας. Εδώ η επιχείρηση, η καινοτομία και ο πολιτισμός διασταυρώνονται απρόσκοπτα».

Για περισσότερες πληροφορίες για τη λέσχη, για αιτήματα μελών ή για διευθέτηση οργανωμένης επίσκεψης στις εγκαταστάσεις, επικοινωνήστε στο ask@phoenixleaders.co.uk

 

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Καδής: Δεν έχουμε περιθώριο για διαμάχες στο χαλλούμι

«Ούτε περιθώριο για ανοχή της ανεπάρκειας έχουμε!!!»
Ai Em  |  11:39

Τέλος Ιανουαρίου τα νεότερα για την J&P Overseas

«Den ntreponte oi dio oikogenies (ioanou kai paraskevaide) na exoun ton kosmo tous tis TEN GROUP SERVICES ...»
APLIROTOS IPALLILOS KSA  |  22:15

Ολοκληρώθηκαν οι δημόσιες ακροάσεις της Ερευνητικής για το Συνεργατισμό

«Αγαπητοί Επίτροποι, ετοιμαστείτε για το Εύγε ή για το Γιουχάϊσμα!!! »
ΑΚΑ  |  12:26

Εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός του 2019

«ΑΚΕΛ, ΕΔΕΚ, Συμμαχία Πολιτών, Οικολόγοι, ΕΛΑΜ: οι ατυχήσαντες!»
ΑΚΑ  |  11:28

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση