ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 20:19
 

Η Χαρά μαζεύει ευχές για τα παιδιά του Μακάριου Νοσοκομείου

Με την Τράπεζα Κύπρου και το Reaction

Δελτίο Τύπου

Η Χαρά είναι ένα λούτρινο αρκουδάκι που ξεκινά από το δωμάτιο ενός παιδιού στο Μακάριο Νοσοκομείο για να φτάσει στον κόσμο, να πάρει ευχές και θετική ενέργεια και να επιστρέψει μεγαλύτερη την Παραμονή των Χριστουγέννων, με την βοήθεια της Τράπεζας Κύπρου και του Reaction. Η Χαρά μεγαλώνει ανάλογα με τον αριθμό των ευχών που στέλνει ο κόσμος, είτε μέσω facebook στις σελίδες της Τράπεζας και του Reaction, είτε γράφοντας σε καρτελίτσες και βάζοντας την ευχή στο «Κουτί της Χαράς», στα πιο κάτω σημεία:

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στα Κεντρικά Γραφεία της Τράπεζας Κύπρου, από τις 9.00-11.00 το πρωί, θα στηθεί το εργαστήρι για να ετοιμαστούν τα 100 μικρά αρκουδάκια που θα δοθούν στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Μακάριο Νοσοκομείο την παραμονή των Χριστουγέννων. Στην ετοιμασία των δώρων θα εργαστούν εθελοντές της Τράπεζας Κύπρου, μέσα σε μια ιδιαίτερα γιορταστική ατμόσφαιρα με παιδικές χορωδίες από σχολεία.

Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στις 12.30 το μεσημέρι ποδοσφαιριστές μέλη του «Γκολ στη ζωή» θα γράψουν και αυτοί τη δική τους ευχή και στη συνέχεια θα τραγουδήσουν τα κάλαντα μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου θα βρεθεί στο Mall of Cyprus, όπου επίσης μέσα σε ένα γιορτινό κλίμα θα προσφέρει το ξύλινο κουτί στον κόσμο για να το γεμίσει με τις ευχές του.

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου η Χαρά θα βρεθεί στο Nicosia Mall για να μαζέψει και άλλες ευχές.

Παραμονή των Χριστουγέννων η Χαρά θα φτάσει στον τελικό της προορισμό που είναι το Μακάριο Νοσοκομείο. Εκεί θα την συνοδεύσει ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος με ένα μαγικό τρόπο θα βρεθεί εντός του Νοσοκομείου για να μοιράσει τα αρκουδάκια σε όλα τα παιδιά. Στον χώρο θα αναρτηθούν και οι ευχές του κόσμου. Η Χαρά θα περάσει εκεί τα Χριστούγεννα της, για να κάνει πιο χαρούμενα τα παιδάκια που νοσηλεύονται με την τρυφερή, μαγική της παρουσία.

Ρίξτε και εσείς το δικό σας μήνυμα για τα παιδιά, στο κουτί της Χαράς. Δώστε τους την αισιοδοξία και την αγάπη σας, αυτές τις μέρες που την έχουν σίγουρα λίγο περισσότερο ανάγκη.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Θέλει συμμετοχή στο Εθνικό Συμβούλιο ο Μάριος Καρογιάν

«Ο Νόμος που διέπει το όλο θέμα είναι ξεκάθαρος ότι ένας κομματικός σχηματισμός πρέπει να έχει εκλέξει ...»
Θεοχάρης Θεοχάρη  |  13:08

Στην Τράπεζα Κύπρου για διακανονισμό καλούν τα μέλη τους οι Αξιόγραφοι

«Mάσιαλλα για διακανοσμό!!! Οι αξιόγραφοι της Λαϊκής Τράπεζας ερρίφθησαν στον κρεμμό ακόμη μια ...»
ΑΚΑ  |  10:15

Εμφύλιος στον ΠΙΣ λόγω ΓεΣΥ

«Ώσπου βρίσκεται στα ινία το ππαραδόπιστο Δ.Σ. του ΠΙΣ, ΓΕΣΥ δεν θα δούμε!»
knak  |  09:59

Τρέχουν να προλάβουν για το χαλλούμι

«Γιά πρώτη φορά όλοι αυτοί οι ανεπαρκέστατοι Μανδαρίνοι εργάζονται γία λίγες ώρες γιά να δικαιολογήσουν ...»
Θεοχάρης Θεοχάρη  |  09:34

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X