ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:54
 

Κέρδη 2,1 εκατ. ευρώ για την ΚΕΟ λόγω εγχώριας κατανάλωσης

Οι καθαρές πωλήσεις του Συγκροτήματος παρουσίασαν αύξηση κατά 10,6% το πρώτο εξάμηνο του 2018

Newsroom K

Με κέρδη έκλεισε το πρώτο εξάμηνο του 2018 για την KEO plc σύμφωνα με τις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις του συγκροτήματος μέχρι 30 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα τα κέρδη ανήλθαν στα 2,144 εκατ., ευρώ και ήταν αυξημένα σε σχέση με τα κέρδη της αντίστοιχης περιόδου του 2017. Τα αποτελέσματα του συγκροτήματος πριν από τη φορολογία, παρουσίασαν κέρδη 3,143, ποσό σχεδόν τριπλάσιο από το αντίστοιχο εξάμηνο του 2017, αφού περιέλαβαν έσοδα από επενδύσεις που αφορούν μερίσματα σε μετοχές, της τάξης των 747.000.

Οι καθαρές πωλήσεις του Συγκροτήματος παρουσίασαν αύξηση κατά 10,6% το πρώτο εξάμηνο του 2018. Η αύξηση των κερδών αποδίδεται κυρίως λόγω της αύξησης της εγχώριας κατανάλωσης.

Στα οικονομικά αποτελέσματα του συγκροτήματος ΚΕΟ αναφέρεται και η πώληση επενδύσεων ύψους 2,457 εκατ. στις 22 Μαρτίου του 2018 καθώς και στην ρευστοποίηση τραπεζικών χρεογράφων συνολικής αξίας 10 εκατ. ευρώ

Το συγκρότημα ΚΕΟ plc  δραστηριοποείται στην οινοποίηση αμπελουργικών προϊόντων, την παραγωγή ζύθου και χυμών και την εμφιάλωση μεταλλικού νερού στο εσωτερικό και εξωτερικό. Επιπλέον οι δραστηριότητες του Συγκροτήματος περιλαμβάνουν την εισαγωγή και τη διάθεση στην εγχώρια αγορά διαφόρων προϊόντων όπως μπύρα και οινοπνευματώδη ποτά, χυμών, νερό και άλλων εγκυτιωμένα τρόφιμα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«η ίδια ανακωχή όπως έγινε στην Κύπρο το 74. το μεγαλύτερο μέρος της καταλήφθηκε σε εκεχειρία.»
Χαριθέα  |  12:43

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«Οι δύο Αμερικάνοι πήγαν στην Τουρκία να δουλέψουν τον ψυχάκια και αυτός τους δούλεψε όπως ο ίδιος ήθελε!!! ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Reuters: Δικτάτορες από την Καμπότζη απέκτησαν κυπριακό διαβατήριο

«Τί κέρδος έκανε το γραφείο των αππωμένων αδερφών?»
ΑΚΑ  |  08:54

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X