ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μάριος Γεωργιάδης στο πηδάλιο των χρηματοοικοινομικών αναλυτών

Ανανεωμένο με τέσσερα νέα μέλη το νέο ΔΣ του συνδέσμου

Δελτίο Τύπου

Το νέο του Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε ο Κυπριακός Σύνδεσμος Χρηματοοικονομικών Αναλυτών (CFA Society Cyprus), στην πρόσφατη Ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του. Από την ηγεσία του Συνδέσμου αποχώρησαν συνολικά τέσσερα μέλη, τα οποία αντικαταστάθηκαν από τέσσερα νέα μέλη που εξελέγησαν στο ΔΣ. 

Νέος πρόεδρος εξελέγη ο Μάριος Γεωργιάδης. Αντιπρόεδρος αναδείχθηκε η Στέλλα Ηλιάδου, γραμματέας ο Evgeny Tarakanov, ταμίας ο Στέφανος Λαζάρου, ενώ ως μέλη θα συμμετέχουν στο νέο ΔΣ οι Δημήτρης Δημητρίου, Ευγένιος Αντωνίου και Χρύσης Κασιουλής.

Τα νέα μέλη θα έχουν θητεία δύο ετών και ο καθένας έχει πολυετή πείρα στο τραπεζικό και χρηματοοικονομικό τομέα. Σε δήλωσή του, ο νέος πρόεδρος του CFA Society Cyprus, Μάριος Γεωργιάδης, ευχαρίστησε τα μέλη του Συνδέσμου για την παρουσία τους στην Ετήσια Γενική Συνέλευση. «Το νέο ΔΣ θα συνεχίσει να εκπροσωπεί τον Σύνδεσμο και τα μέλη του προωθώντας τις αξίες που αντιπροσωπεύει ο τίτλος του CFA και τον υψηλού επιπέδου επαγγελματισμό και ηθικές αξίες που προωθεί το CFA Institute για το γενικότερο καλό της κοινωνίας», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Συνδέσμου, Παναγιώτης Χρυσοστόμου, ο οποίος συμμετείχε στο ΔΣ για αριθμό ετών και κατείχε το αξίωμα του Προέδρου τα τελευταία δύο χρόνια, δήλωσε πως ήταν τιμή του υπηρέτησε τον CFA Society Cyprus και πως θα συνεχίσει να συνεισφέρει στον Σύνδεσμο ως απλό μέλος, με στόχο να εκπληρωθούν οι υψηλοί στόχοι που διαχρονικά υπηρετεί.

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Χρηματοοικονομικών Αναλυτών (CFA Society Cyprus) είναι ο τοπικός σύνδεσμος στην Κύπρο του Ινστιτούτου CFA, το οποίο εδρεύει στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ και έχει πάνω από 140.000 μέλη σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας σε εξειδικευμένους χρηματοοικονο-μικούς αναλυτές, κατόπιν αυστηρών εξετάσεων, την κορυφαία πιστοποίηση CFA (Chartered Financial Analyst).

Ο Σύνδεσμος ιδρύθηκε το 2003 και σήμερα αριθμεί 130 μέλη, τα οποία έχουν όλα αποκτήσει την πιστοποίηση του CFA και αντιπροσωπεύουν όλες τις μεγάλες τράπεζες και επενδυτικές εταιρείες της Κύπρου. Ως πιστοποιημένοι χρηματοοικονομικοί αναλυτές από το Ινστιτούτο CFA, τα μέλη του Συνδέσμου είναι τα πλέον καταρτισμένα σε θεωρητικό αλλά και πρακτικό επίπεδο άτομα για να αναλύουν θέματα σχετικά με την Χρηματοοικονομική Επιστήμη και ειδικότερα τις επενδύσεις.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Θέλει συμμετοχή στο Εθνικό Συμβούλιο ο Μάριος Καρογιάν

«Ο Νόμος που διέπει το όλο θέμα είναι ξεκάθαρος ότι ένας κομματικός σχηματισμός πρέπει να έχει εκλέξει ...»
Θεοχάρης Θεοχάρη  |  13:08

Στην Τράπεζα Κύπρου για διακανονισμό καλούν τα μέλη τους οι Αξιόγραφοι

«Mάσιαλλα για διακανοσμό!!! Οι αξιόγραφοι της Λαϊκής Τράπεζας ερρίφθησαν στον κρεμμό ακόμη μια ...»
ΑΚΑ  |  10:15

Εμφύλιος στον ΠΙΣ λόγω ΓεΣΥ

«Ώσπου βρίσκεται στα ινία το ππαραδόπιστο Δ.Σ. του ΠΙΣ, ΓΕΣΥ δεν θα δούμε!»
knak  |  09:59

Τρέχουν να προλάβουν για το χαλλούμι

«Γιά πρώτη φορά όλοι αυτοί οι ανεπαρκέστατοι Μανδαρίνοι εργάζονται γία λίγες ώρες γιά να δικαιολογήσουν ...»
Θεοχάρης Θεοχάρη  |  09:34

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X