ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μαθητές δημοτικού επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της ΜΤΝ

Με αφορμή την παγκόσμια μέρα τηλεπικοινωνιών ενημερώθηκαν για τις τεχνολογίες 2G, 3G και 4G καθώς και τις υποδομές για τις πτικές ίνες

Δελτίο Τύπου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών και Κοινωνίας της Πληροφορίας, η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 17 Μαΐου, η ΜΤΝ υποδέχτηκε στις εγκαταστάσεις της στα Λατσιά, μαθητές της πέμπτης και έκτης τάξης από το Β’ Δημοτικό Σχολείο Λατσιών και το Β’ Δημοτικό Σχολείο Γερίου.

Η πρωτοβουλία έγινε με σκοπό την εξοικείωση των μαθητών στον τομέα των τηλεπικοινωνίων με έναν ξεχωριστό και ενδιαφέρον τρόπο.
Εκπρόσωποι της ΜΤΝ υποδέχτηκαν μαθητές και εκπαιδευτικούς, όπου τους μίλησαν για την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών. Στην συνέχεια, ακολούθησε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της Εταιρείας στα Λατσιά και συγκεκριμένα στο τεχνικό τμήμα όπου είχαν την ευκαιρία, να μάθουν πώς γίνεται η σύνδεση στο διαδίκτυο, τον τρόπο με τον οποίο διεκπεραιώνεται μια τηλεφωνική κλήση, τις τεχνολογίες 2G, 3G και 4G , για το πώς εγκαθίστανται οι υποδομές για τις οπτικές ίνες αλλά και για τις λειτουργίες που εκτελούνται στην αίθουσα ελέγχου του δικτύου. Κατά τη διάρκεια των ξεναγήσεων οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να κάνουν διάφορες ερωτήσεις αλλά και να λύσουν όλες τις απορίες τους σχετικά με τις τηλεπικοινωνίες.

Η ΜΤΝ για μια ακόμη φορά ενισχύει την ενημέρωση και εκπαίδευση των παιδιών για το θέμα της επικοινωνίας και της ψηφιακής εποχής.

Η ΜΤΝ Κύπρου αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στη χώρα, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, σταθερής τηλεφωνίας, διαδικτύου και συνδρομητικής τηλεόρασης. Διαθέτει ιδιόκτητο δίκτυο σημείων πώλησης ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας με 17 ΜΤΝ Stores παγκύπρια, καθώς επίσης και ηλεκτρονικό κατάστημα, το MTN e-Store. Είναι μέλος του πολυεθνικού τηλεπικοινωνιακού ομίλου εταιριών MTN Group, που λειτουργεί σε 22 χώρες σε Ευρώπη, Ασία, και Αφρική και εξυπηρετεί περισσότερα από 237 εκατομμύρια καταναλωτές. Η ΜΤΝ πρωταγωνιστεί στην οικονομική και κοινωνική ζωή της Κύπρου, τόσο μέσω των 400 εργαζομένων της, όσο και ως υπεύθυνος κοινωνικός εταίρος, με δεκάδες προγράμματα στους τομείς του αθλητισμού, της παιδείας, της υγείας και του πολιτισμού.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Προβλήματα στα κατεχόμενα λόγω κακοκαιρίας

«Aπό πότε αναγνωρίζουμε ότι το αεροδρόμιο Τύμπου ονομάζεται Ερτζάν;;;»
Pink  |  18:49

Ελικόπτερο της Αστυνομίας κατέγραφε την αυξημένη τροχαία κίνηση (φωτος-βίντεο)

«Εν τω μεταξύ η ουρά στον αυτοκινητόδρομο ξεκινά από τα φώτα του Καλησπέρα πέρα από τον κυκλικό κόμβο ...»
Αρμαγεδών  |  14:45

Ορφανίδης: Η ΣΚΤ δεν απεβίωσε με φυσικά αίτια

«Αυτός ο κύριος ήταν ο Διοικητής της Κ.Τ., δηλαδή ο άμεσα υπεύθυνος για τις τράπεζες. Αντί να κάμει ...»
CGA  |  10:08

Ελεύθερος ο Γ. Σιαηλής που είχε κριθεί ένοχος στην υπόθεση ΣΑΠΑ

«Καμία έκπληξη πλέον σε αυτόν τον τραγικό τόπο. Εγκληματείστε άφοβα!!!! Αυτούς ψηφίζυμε, αυτοί μας ...»
αηδιασμένος  |  20:28

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση