ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΜΤΝ: Eτοιμάζει «Y’elloDigitalRooms» και εκπαιδεύει το κοινό για την ασφάλεια στο διαδίκτυο

Για 21 συνεχόμενες ημέρες, το προσωπικό της ΜΤΝ θα εργάζεται εθελοντικά για ένα κοινωφελή σκοπό

Δελτίο Τύπου

Για 10η συνεχή χρονιά, η ΜΤΝ με το εθελοντικό πρόγραμμα του Ομίλου ΜΤΝ «21 DaysofY’elloCare», δημιουργεί και προσφέρει έμπρακτα στην κοινωνία. Για 21 συνεχόμενες ημέρες, το προσωπικό της ΜΤΝ θα εργάζεται εθελοντικά για ένα κοινωφελή σκοπό.

Φέτος, η ομάδα της ΜΤΝ θα εργαστεί για την δημιουργία χώρων μελέτης «Y’elloDigitalRooms” σε Κέντρα Νεότητας καθώς και για την σωστή εκπαίδευση του κοινού για την χρήση του διαδικτύου και της τεχνολογίας!

Το πρόγραμμα 21 Days of Y’elloCare ξεκινά την1η Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 21 Ιουνίου κάθε χρόνο. Οι ενέργειες που θα πραγματοποιηθούν μέσω του προγράμματος φέτος, περιλαμβάνουν την δημιουργία χώρων μελέτης «Y’elloDigitalRooms” μέσα σε συγκεκριμένα Κέντρα Νεότητας στη Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Ελεύθερη Αμμόχωστο.Οι εργασίες που θα διενεργηθούν για τη δημιουργία των «Y’elloDigitalRooms» είναι μεταξύ άλλων καθαρισμός, μπογιάτισμα, επίπλωση και διακόσμηση. Τα «Y’elloDigitalRooms» θα στελεχωθούν με ηλεκτρονικούς υπολογιστές και tablets, έτσι ώστε τα άτομα της κοινότητας να μπορούν να μελετούν και να ενημερώνονται ψηφιακά. Toπρόγραμμα συμπεριλαμβάνει επίσης εκπαίδευση του κοινού για τη σωστή χρήση της τεχνολογίας και του διαδικτύου, έτσι ώστε να πλοηγούνται με ασφάλεια και να επωφελούνται στο μέγιστο από τα οφέλη της τεχνολογίας.

Η ενέργεια γίνεται σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Κέντρων Νεότητας, ο οποίοςαποτελεί τον κεντρικό συντονιστικό φορέα των Κέντρων Νεότητας.Τα Κέντρα Νεότητας είναι εθελοντικές κοινοτικές οργανώσεις νέων που προσφέρουν δημιουργική απασχόληση, πληροφόρηση και ψυχαγωγία στους νέους.

Με το πρόγραμμα 21 Days of Y’elloCare η ΜΤΝγια ακόμη μια  χρονιά αποδεικνύει ότι θέτει την ευημερία της κοινωνίας στην οποία δραστηριοποιείται ως προτεραιότητα, επιλέγοντας ενέργειες που στόχο έχουν την σωστή χρήση της τεχνολογίας και του διαδικτύου από το κοινό, έτσι ώστε να επωφελούνται με ασφάλεια όλες τις δυνατότητες της ψηφιακής εποχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Ο πιο εύκολος αντίπαλος, η Λουτ και το αγνοούμενο πόρισμα

«Εσύ και ο συνομιλητής σου, που πολύ βολικά δεν αναφέρεις ποιος είναι, πρέπει να αντιληφθείτε ότι ανήκετε ...»
Yiannos  |  10:15

Γ. Εισαγγελέας: Καμιά σχέση με συγκεκριμένη πώληση τεμαχίου στον Πωμό

«Κάτι μου λέει ότι δεν είναι τυχαία που άρχισε η υπόσκαψη του Γ.Ε. Μετά από διαφωνίες του με κάποιες ...»
CGA  |  09:36

Ζητά βοήθεια η Ερευνητική Επιτροπή για ΣΚΤ

«Eλπίζω όταν αυτή η Επιτροπή τελειώσει το έργο που ανέλαβε, να μην ντρέπεται να κυκλοφορεί στους ...»
knak  |  20:51

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση