ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΜΤΝ: Eτοιμάζει «Y’elloDigitalRooms» και εκπαιδεύει το κοινό για την ασφάλεια στο διαδίκτυο

Για 21 συνεχόμενες ημέρες, το προσωπικό της ΜΤΝ θα εργάζεται εθελοντικά για ένα κοινωφελή σκοπό

Δελτίο Τύπου

Για 10η συνεχή χρονιά, η ΜΤΝ με το εθελοντικό πρόγραμμα του Ομίλου ΜΤΝ «21 DaysofY’elloCare», δημιουργεί και προσφέρει έμπρακτα στην κοινωνία. Για 21 συνεχόμενες ημέρες, το προσωπικό της ΜΤΝ θα εργάζεται εθελοντικά για ένα κοινωφελή σκοπό.

Φέτος, η ομάδα της ΜΤΝ θα εργαστεί για την δημιουργία χώρων μελέτης «Y’elloDigitalRooms” σε Κέντρα Νεότητας καθώς και για την σωστή εκπαίδευση του κοινού για την χρήση του διαδικτύου και της τεχνολογίας!

Το πρόγραμμα 21 Days of Y’elloCare ξεκινά την1η Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 21 Ιουνίου κάθε χρόνο. Οι ενέργειες που θα πραγματοποιηθούν μέσω του προγράμματος φέτος, περιλαμβάνουν την δημιουργία χώρων μελέτης «Y’elloDigitalRooms” μέσα σε συγκεκριμένα Κέντρα Νεότητας στη Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Ελεύθερη Αμμόχωστο.Οι εργασίες που θα διενεργηθούν για τη δημιουργία των «Y’elloDigitalRooms» είναι μεταξύ άλλων καθαρισμός, μπογιάτισμα, επίπλωση και διακόσμηση. Τα «Y’elloDigitalRooms» θα στελεχωθούν με ηλεκτρονικούς υπολογιστές και tablets, έτσι ώστε τα άτομα της κοινότητας να μπορούν να μελετούν και να ενημερώνονται ψηφιακά. Toπρόγραμμα συμπεριλαμβάνει επίσης εκπαίδευση του κοινού για τη σωστή χρήση της τεχνολογίας και του διαδικτύου, έτσι ώστε να πλοηγούνται με ασφάλεια και να επωφελούνται στο μέγιστο από τα οφέλη της τεχνολογίας.

Η ενέργεια γίνεται σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Κέντρων Νεότητας, ο οποίοςαποτελεί τον κεντρικό συντονιστικό φορέα των Κέντρων Νεότητας.Τα Κέντρα Νεότητας είναι εθελοντικές κοινοτικές οργανώσεις νέων που προσφέρουν δημιουργική απασχόληση, πληροφόρηση και ψυχαγωγία στους νέους.

Με το πρόγραμμα 21 Days of Y’elloCare η ΜΤΝγια ακόμη μια  χρονιά αποδεικνύει ότι θέτει την ευημερία της κοινωνίας στην οποία δραστηριοποιείται ως προτεραιότητα, επιλέγοντας ενέργειες που στόχο έχουν την σωστή χρήση της τεχνολογίας και του διαδικτύου από το κοινό, έτσι ώστε να επωφελούνται με ασφάλεια όλες τις δυνατότητες της ψηφιακής εποχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

ΟΥΝΦΙΚΥΠ: Σταθερή η κατάσταση στα Στροβίλια

«Aν η ΟΥΝΦΙΚΥΠ είχε κότσια, ας σταματούσε τους Τουρκαλλάες από το να κάνουν τέτοιες κινήσεις. »
knak  |  20:27

Στο 7,6% υποχώρησε η ανεργία το 4ο τρίμηνο του 2018

«Τέτοια νέα ενοχλούν το ΑΚΕΛ. Η επιθυμία του οποίου είναι η ανεργία να ήταν 30%. Μόνο τότε ικανοποιούνται ...»
ΑΚΑ  |  20:23

«Ωκεανίς» στην Ελλάδα: Φέρνει μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις

«Συνεχιζεται αυτη η ανοησια να δινονται ονοματα σε καθε συννεφο;»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  10:56

«Βαλκανική άνοιξη», διαδηλώσεις σε Σερβία, Αλβανία, Μαυροβούνιο

«Το νέο φρούτο εποχής να εφαρμοστεί και εδώ. Κάποιος να αυτοανακυρηχθεί πρόεδρος, βλέπε Βενεζουέλα, και ...»
CGA  |  13:57

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X