ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΜΤΝ: Eτοιμάζει «Y’elloDigitalRooms» και εκπαιδεύει το κοινό για την ασφάλεια στο διαδίκτυο

Για 21 συνεχόμενες ημέρες, το προσωπικό της ΜΤΝ θα εργάζεται εθελοντικά για ένα κοινωφελή σκοπό

Δελτίο Τύπου

Για 10η συνεχή χρονιά, η ΜΤΝ με το εθελοντικό πρόγραμμα του Ομίλου ΜΤΝ «21 DaysofY’elloCare», δημιουργεί και προσφέρει έμπρακτα στην κοινωνία. Για 21 συνεχόμενες ημέρες, το προσωπικό της ΜΤΝ θα εργάζεται εθελοντικά για ένα κοινωφελή σκοπό.

Φέτος, η ομάδα της ΜΤΝ θα εργαστεί για την δημιουργία χώρων μελέτης «Y’elloDigitalRooms” σε Κέντρα Νεότητας καθώς και για την σωστή εκπαίδευση του κοινού για την χρήση του διαδικτύου και της τεχνολογίας!

Το πρόγραμμα 21 Days of Y’elloCare ξεκινά την1η Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 21 Ιουνίου κάθε χρόνο. Οι ενέργειες που θα πραγματοποιηθούν μέσω του προγράμματος φέτος, περιλαμβάνουν την δημιουργία χώρων μελέτης «Y’elloDigitalRooms” μέσα σε συγκεκριμένα Κέντρα Νεότητας στη Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Ελεύθερη Αμμόχωστο.Οι εργασίες που θα διενεργηθούν για τη δημιουργία των «Y’elloDigitalRooms» είναι μεταξύ άλλων καθαρισμός, μπογιάτισμα, επίπλωση και διακόσμηση. Τα «Y’elloDigitalRooms» θα στελεχωθούν με ηλεκτρονικούς υπολογιστές και tablets, έτσι ώστε τα άτομα της κοινότητας να μπορούν να μελετούν και να ενημερώνονται ψηφιακά. Toπρόγραμμα συμπεριλαμβάνει επίσης εκπαίδευση του κοινού για τη σωστή χρήση της τεχνολογίας και του διαδικτύου, έτσι ώστε να πλοηγούνται με ασφάλεια και να επωφελούνται στο μέγιστο από τα οφέλη της τεχνολογίας.

Η ενέργεια γίνεται σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Κέντρων Νεότητας, ο οποίοςαποτελεί τον κεντρικό συντονιστικό φορέα των Κέντρων Νεότητας.Τα Κέντρα Νεότητας είναι εθελοντικές κοινοτικές οργανώσεις νέων που προσφέρουν δημιουργική απασχόληση, πληροφόρηση και ψυχαγωγία στους νέους.

Με το πρόγραμμα 21 Days of Y’elloCare η ΜΤΝγια ακόμη μια  χρονιά αποδεικνύει ότι θέτει την ευημερία της κοινωνίας στην οποία δραστηριοποιείται ως προτεραιότητα, επιλέγοντας ενέργειες που στόχο έχουν την σωστή χρήση της τεχνολογίας και του διαδικτύου από το κοινό, έτσι ώστε να επωφελούνται με ασφάλεια όλες τις δυνατότητες της ψηφιακής εποχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Το θεαματικό φινάλε της Χρυσταλλούς και ο δυναμισμός του Συλλούρη

«Κουτοπονηράδες. Εδώ βουλευτές με μη εξυπηρετούμενα δάνεια διαπραγματεύτηκαν και ψήφισαν νομοσχέδια που ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  12:38

Στα 3,1 δισ. ευρώ μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα στην Κύπρο

«" Οι συνολικές εξαγωγές ανήλθαν σε €3 δισ, αύξηση 53% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2017 (€1 δισ. ...»
Χρίστος  |  17:42

Στα 3,1 δισ. ευρώ μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα στην Κύπρο

«Έλεος.... "Οι εισαγωγές από τον υπόλοιπο κόσμο ανήλθαν σε €171,7 δισ, αύξηση 6,4% σε σύγκριση με ...»
Χρίστος  |  17:38

Επίθεση Αλβανών χάκερς στην ιστοσελίδα της, καταγγέλλει η Αλληλεγγύη

«Το σχόλιο του Ντόμπρος Κελαήδης για τους Αλβανούς στην Κύπρο έχει αφαιρεθεί, γιατί χαρακτηρίστηκε από ...»
Γιάννης Αδειλίνης, online editor «K»  |  13:40

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση